-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام
محسن جان کجاست این بیمارستان ؟!
همین الان دات کام برا تورنومنت بازی میکنم و نیست همچین ساختمانی
یه سری از مشکلات این سایت رو هم لیست کنم .
1 - نژاد رومن اگر که به طور مثال 2 تا ساختمون انبار بزاره توی صف ساخت و 3 تا هم بزاره توی صف که با 1 گلد شروع بشن به ساخت . بعد بیاد بخواد منابع بده بالا این امکان براش فعال نیست . در صورتی که رومن میتونه 2 ساختمان و 1 منابع و یا 2 منابع به همراه 1 ساختمان رو بزاره برای ساخت
2 - توی بازار با اسم دهکده نمیشه منابع ارسال کرد . مثلا یه ده داریم به اسم 01 . توی باکس دهکده بیایم بنویسیم 01 . پیغام میده
در این مختصات دهکده ای وجود ندارد. - این مورد برای اردوگاه هم صدق میکنه البته .
ادامه دارد ...

3 - ظرفیت اتحاد ها 60 نفر نیست
4 - حراجی - اینکه سقف داره چکش زدن اصلا معقول نیست . یه زمانی اینو گذاشتید چون سیلور فروش بود . که البته الان این جاندار منقرض شده ، اینکه نمیشه ما بشینیم 1 ساعت 400 تا 400 تا بزنیم .
به عنوان مثال من میام یه اثر هنری بخرم ، اون اثر برای من تا 50 کی ارزش داره . برای یه دوستی 100 کی و برای یکی 10 کی .
حالا ما 3 نفر باید بشینیم از اولش همینطور بزنیم 400 تایی تا بیاد برسه به 11 کی و نفر اول از رقابت بره بیرون ، بعد بزنیم تا 50 کی تا من برم بیرون از رقابت و همینطور داستان ادامه داره .
خوب این نوع حراجی تنها چیزی که داره برای ما اتلاف وقته . درحالی که میشد همون اول من بیام بزنم 50 کی . نفر اول همون اول از دور خارج میشد . نفر دوم هم میاد میزنه 100 کی من از دور خارح میشم بدون هیچ اتلاف وقتی
و البته اینو هم باید بگم که روی بعضی از اجناس هم باگ میخوره و گام افزایش 10 کی میشه
شما بجای این کار ، میتونید با پنهان کردن آی دی جنس و تایم رسیدن حراجیش کلا از پایه مشکل سیلور فروشی رو حل کنین
5 - اسلحه سازی و زره سازی یکی نیست
6 - ظرفیت انبار ها استاندارد نیست که این وسط بخصوص سرورهای 3 ایکس به بالا نیاز به کتیبه انبار رو از بین میبره و عملا یه کتیبه بازی رو بی اثر میکنین با این کار و بماند که روی واندر بالا دادن هم چقدر تاثیر داره
- - - Updated - - -
ادامه دارد ....
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن