-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
مرسی از شما برای اطلاع رسانی و پیشنهاد میکنم یکبار دیگه صحبتهای افشین و من رو مطالعه کنید ببینید در مورد کجا داشتیم حرف میزدیم همچنین وقتی توی این ورژن دژکوب میشه گرافیک رو نزدیک کرد به ورژن اصلی یحتمل اون قابلیتهای جدید هم که دوستان گفتن قابل لحاظ شدن هست واسه مسئولین نظام :دی
خب*اشتباه شما همینجا هست !
ورژن codex victoria*دارای این قابلیت می*باشد و* این قابلیت ها در ورژن خودشون به کار*میاد
نمیشه که قیمه هارو ریخت تو ماست ها!
ورژن لجند همین ورژنه گرچه این*ورژن خیلی*عقبه
نزدیک کردن گرافیک چیز*سختی نیست و صرفا*عکس* هست
اما یک چیزی مانند بیمارستان نیاز به پِی ریزی داره
برای مثال نمیشه میدان تمرین و ۶۰۰٪ کرد وقتی بقیه اِلِمان های لازم رو نداره!
موفق باشی
-

نوشته اصلی توسط
AmiR SalaR
خب*اشتباه شما همینجا هست !
ورژن codex victoria*دارای این قابلیت می*باشد و* این قابلیت ها در ورژن خودشون به کار*میاد
نمیشه که قیمه هارو ریخت تو ماست ها!
ورژن لجند همین ورژنه گرچه این*ورژن خیلی*عقبه
نزدیک کردن گرافیک چیز*سختی نیست و صرفا*عکس* هست
اما یک چیزی مانند بیمارستان نیاز به پِی ریزی داره
برای مثال نمیشه میدان تمرین و ۶۰۰٪ کرد وقتی بقیه اِلِمان های لازم رو نداره!
موفق باشی
داداش گلم وقتی این قابلیتو داره سایت بتونه سرور ران کنه تولید منبع پنجاه برابره و سرعت تروپ ده برابر بنظرت سخته مثلا سرعت traning sq رو عوض کنه؟
حالا در هر صورت بحثی نیست وقتی انجام شد در موردش بحث میکنیم با هم
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
داداش گلم وقتی این قابلیتو داره سایت بتونه سرور ران کنه تولید منبع پنجاه برابره و سرعت تروپ ده برابر بنظرت سخته مثلا سرعت traning sq رو عوض کنه؟
حالا در هر صورت بحثی نیست وقتی انجام شد در موردش بحث میکنیم با هم
محسن جان آوردن قطعا کاری نداره
ولی چرا منظور رو متوجه نمیشی
تر ا و ین اون یک ورژن دیگس codex (بدون واندر یا با واندر) این ورژن legends (با واندر)
یک چیزی مانند میدان تمرین رو مثال زدم که بازم متوجه نشدی
میدان رو از ۳۰۰٪ به ۶۰۰٪ تبدیل میکنن و کار ۱ لحظس
اما پی این مورد ریخته شده؟
در صورتی این مورد باید ۶۰۰٪ باشه که اپدیت های روز اعمال بشن که بالانس به هم نخوره!
پشت هرچیزی فکر بوده قطعا که اضافه شده
هر نکته زمانی و هر حرفی مکانی دارد :دی ، بارز همین موضوعه !
ضریب دادن با پی ریزی فرق داره ❤
امیدوارم آگاه شده باشی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AmiR SalaR
محسن جان آوردن قطعا کاری نداره
ولی چرا منظور رو متوجه نمیشی
تر ا و ین اون یک ورژن دیگس codex (بدون واندر یا با واندر) این ورژن legends (با واندر)
یک چیزی مانند میدان تمرین رو مثال زدم که بازم متوجه نشدی
میدان رو از ۳۰۰٪ به ۶۰۰٪ تبدیل میکنن و کار ۱ لحظس
اما پی این مورد ریخته شده؟
در صورتی این مورد باید ۶۰۰٪ باشه که اپدیت های روز اعمال بشن که بالانس به هم نخوره!
پشت هرچیزی فکر بوده قطعا که اضافه شده
هر نکته زمانی و هر حرفی مکانی دارد :دی ، بارز همین موضوعه !
ضریب دادن با پی ریزی فرق داره ❤
امیدوارم آگاه شده باشی
قطعا همینجور هست که میگی امیر جون - من پیرو صحبتهای دوستان در مورد اپدیتهای جدید دات کام گفتم که یکچنین اپدیتهایی هم اومده اونجا - سیو منابع توسط هیرو که توی سرورهای لجند هم هست- اون بیمارستان هم قرار هست توی این سرورها از چندماه دیگه اعمال بشه
کلا منظورم این بود که با یسری تغییرات و بروز رسانیهای جدید این بازی میتونه جذابتر بشه همونجور که دوستان هم گفتن
حالا یک انتقاد جدی هم نسبت به خودمون پلیرها دارم
اقا جلوی مولتی بازی گرفته شده تا اونجا که از نظر قانونی میشده انجامش داد - چرا ما هنوز همونیم که بودیم ؟ نه ردو خوردی نه کشکی !!! همه*در حال کشاورزی هستیم و داریم خودمونو با سبک جدید مولتی بازی وفق میدیم اخرشم تا قبل مپ یا یه طرف بنظرمون غوله و حذف یا توافق واسه صد شدن - من که نمیتونم صبر کنم زودتر بزنید برم پی کارم :دی
پ ن: ویرایش بیشتر از بیست دقیقه امکان پذیر نیست - توی پست قبلی غلط املایی داشتم به بزرگی خودتون و کوچکی کیبورد گوشی ببخشید
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه دوستان
اتفاقا محسن جان به نسبت سرواري قبل زد و خورد خيلي زياده فقط يه چند تا داستان هست كسايي كه مي زنن يا مي خورن يا بلد نيستن بيان فروم يا دلشون نمي خواد و الا زد و خورد خيلي زياده و اينكه قديم يكي رو ميزديم بقيه بچه ها به سرعت شروع مي كردن به زدنش طرف فارم ميشد ولي الان نمي دونم چرا اين اتفاق نميفته يا طرفو كاتا مي كنن يا طرف حذف ميكنه فارم سازي اعتقادي ندارن
اميد جان من هنوز مشكل بيرون افتادن از فروم رو دارم
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Saeid.Italiano
سلام به همه دوستان
اتفاقا محسن جان به نسبت سرواري قبل زد و خورد خيلي زياده فقط يه چند تا داستان هست كسايي كه مي زنن يا مي خورن يا بلد نيستن بيان فروم يا دلشون نمي خواد و الا زد و خورد خيلي زياده و اينكه قديم يكي رو ميزديم بقيه بچه ها به سرعت شروع مي كردن به زدنش طرف فارم ميشد ولي الان نمي دونم چرا اين اتفاق نميفته يا طرفو كاتا مي كنن يا طرف حذف ميكنه فارم سازي اعتقادي ندارن
اميد جان من هنوز مشكل بيرون افتادن از فروم رو دارم
اینکارو انجام دادید :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=3278