نقل قول نوشته اصلی توسط saeid.italiano نمایش پست ها
سلام به همه دوستان همگي خسته نباشيد
اميد عزيز همه مرورگرها رو امتحان كردم بازم همون مشكل بيرون انداختن پابرجاست.
دو تا پيشنهاد دارم :
اول اينكه به نظرم اين زاد و ولد ابادي ها رو بشتر كنيد كه نشه ريد رفت اين قضيه چند تا بدي داره اينكه پلير تمايل مي كنه به خاطر گرفتن مدال و منابع شخصي به سمت بيابون بره و يه جورايي برا خودش بازي كنه به نظرم با اصل دژکوب تداخل داره.
پيشنهاد دوم اينكه يه كانال و يه گروه تو واتس اپ بسازيد كه بدليل فيلتر نبودن پليرها هم زودتر از همه چي باخبر بشن هم زودتر بتونن نظر بدن
با تشكر سيعد ايتاليانو

درود سعید جان

سعید عزیز من در مورد زاد و ولد صحبتی ندارم ، بیشتر بشه یا کمتر بشه تفاوتی ایجاد نمیکنه برای تیمهای مختلف چون اونها پلن خودشونو دارند و حالا یکی به هوای مدال مهاجم هم بره موش کشی بسلامت موفق باشه، ولی در مورد اینکه گفتید بیابون رفتن با اصل بازی تداخل داره مشکل دارم ، ببینید وقتی که جلوی مولتی بازی گرفته میشه خب مثل گذشته همه حداقل تا مید گیم به کل باید رو بیارن به واحه و ناتار زدن ، اگر همه هم مرکز مپ بخوان همر بکشن و رید برن بنظرتون چی میاره اتکها که باهاش همر کشید؟ پس این قضیه ربط مستقیم داره به بازی بدون مولتی، قدیم هم همینجور بود هر ساید اکانتهایی رو که قرارمیشد روشون واندر زن و واندر کوب کشیده بشه حتی الامکان از مرکز مپ دور میکردن به دو*دلیل - یک داشتن غارت اختصاصی که راحتتر بتونن شارژ کنن و دو دور بودن از جنگهای بین سایدی و در صورت لزوم راحت فرستاده شدن دفاع - پس لزوما دور شدن از مپ به منزله موش کشی نیست (سرور جی وان من خودم بیابون نشین بودم و مهاجم نگرفتم )ولی حالا یسری اینجورن بذارید باشن مدالشم مبارکشون باشه (کی نگاه مدال میکنه وقتی اون بخر بفروشا که بویی از ت ر ا و ی ن نبردن اینهمه مدال دارن؟)

پ ن : دوستان من برای دستگرمی نرمال و رفع خماری یک اکانت ساختم این سرور scuderia ferrari

اقا اسم اکانتاتون هم بگید تو فروم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها

سلام ملت
مجی پس این MATRIX III منم ؟

آنتی اسپم

آقایون و خانمان محترم . لطفا توی حراجی به ما رحم کنید . 2 تا پیر مردیم که اومدیم پاپ بازی کنیم . اذیتمون نکنین )

آقا امید چرا نمیشه عکس توی فروم آپلود کرد ؟!

رنک یک فرومی با اختلاف ولی بعد از ۷۰۶ تا پست هنوز اسپم کردنو یاد نگرفتی :دی

اون عکس تاپ تن رو میذاری یه تحلیل ابدوغ خیاری هم بذار تنگش اقلا که اسپم محسوب نشه - یاد بگیر افشین جان :دی