-

نوشته اصلی توسط
Omid
دوست خوبم @
lucifer عزیز هم میگن که سخت گیری در حد مولتی کشی صنعتی باشه و زیاد به مولتی کشی به روش سنتی برخورد نشه. خوب همین هم ایجاد شائبه میکنه
قوانین رو که نمیشه تفسیر به رای کرد. اینطوری خود کاربر معترض میشه چرا با فلان اکانت برخورد نشد و با ما برخورد شد. من می خوام که مسائل رو از سمت کسی که قراره تو سرور قوانین رو اجرا کنه ببینید. نه از سمت خودتون. شما نظرتون درست هست اما اجرای نظر درست آیا امکان پذیره؟ ایجاد شائبه برخورد سلیقه ای نمیکنه؟
درود خدمت تمامی دوستان
امید عزیز مشکل دقیقا همینجاست . این بازی قوانین کاملا مشخصی داره و شما رو ارجاع میدم به قسمت قوانین توی سایته خودتون. مولتی بازی تعریف خودش رو داره. تا موقعی که قوانین نقض نشن شما و مولتی هانتر حق ندارین اکانتی رو به جرم مولتی بودن بن کنید. جرم وقتی اتفاق میفته که مولتی هانتر جواب میده که تشخیص دادم مولتیه. تشخیص دادی؟ طبق چه معیاری ؟ طبق چه متری ؟ قانون مشخصه و واضح.
مهدی لوسیفر عزیز دقیقا درست شرح حال سایت رو گفت. شما و همکاراتون توی ساید های رقیب یا از این ور بوم میفتین یا از اونور.
معیار سرور های دات کامه . تا موقعی که قوانین نقض نشه اکانت مولتی محسوب نمیشه . وگرنه قدرت تشخیص مولتی هانتر های اونجا از مولتی هانتر های دژکوب خیلی بیشتره.
در نهایت پیشنهاد میکنم که برای کاهش مولتی بازی به جای ایمیل از شماره تلفن برای رجیستر کردن اکانت استفاده کنید. و در فواصل زمانی نا مشخص کد رجیستری جدید ارسال کنید. و برای اکانت هایی که شک به مولتی بودنشون داشتید فواصل ارسال کد رجیستری رو کاهش بدین.
ویرایش توسط mostafa-bi nam : 06-14-2020 در ساعت 12:59 AM
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
درود خدمت تمامی دوستان
امید عزیز مشکل دقیقا همینجاست . این بازی قوانین کاملا مشخصی داره و شما رو ارجاع میدم به قسمت قوانین توی سایته خودتون. مولتی بازی تعریف خودش رو داره. تا موقعی که قوانین نقض نشن شما و مولتی هانتر حق ندارین اکانتی رو به جرم مولتی بودن بن کنید. جرم وقتی اتفاق میفته که مولتی هانتر جواب میده که تشخیص دادم مولتیه. تشخیص دادی؟ طبق چه معیاری ؟ طبق چه متری ؟ قانون مشخصه و واضح.
مهدی عزیز دقیقا درست شرح حال سایت رو گفت. شما و همکاراتون توی ساید های رقیب یا از این ور بوم میفتین یا از اونور.
معیار سرور های دات کامه . تا موقعی که قوانین نقض نشه اکانت مولتی محسوب نمیشه . وگرنه قدرت تشخیص مولتی هانتر های اونجا از مولتی هانتر های دژکوب خیلی بیشتره.
در نهایت پیشنهاد میکنم که برای کاهش مولتی بازی به جای ایمیل از شماره تلفن برای رجیستر کردن اکانت استفاده کنید. و در فواصل زمانی نا مشخص کد رجیستری جدید ارسال کنید. و برای اکانت هایی که شک به مولتی بودنشون داشتید فواصل ارسال کد رجیستری رو کاهش بدین.
پیشنهاد خوبی دادن مصطفی جان فقط یه مشکل داره واسه دوستانی که خارج از کشور هستن نمیشه اس ام اس فرستاد
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
پیشنهاد خوبی دادن مصطفی جان فقط یه مشکل داره واسه دوستانی که خارج از کشور هستن نمیشه اس ام اس فرستاد
اوه اوه . شما رو یادم رفته بود قربان. پیشنهادم رو پس میگیرم.
اینجا رو فقط امید بخونه
جناب امید شما همونی که پیشنهاد دادم رو عمل کنی خیلی بهتره . محسن توپاک نتونه بیاد خیلی هم بهتره . جنوب رو کلا بدون دردسر دست میگیریم.
ویرایش توسط mostafa-bi nam : 06-14-2020 در ساعت 01:11 AM
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خب خیلی صحبت شد در مورد برخورد یا عدم برخورد و الان هم یکسری مشکلات جدید پیش اومده , من یه راهکار ساده میدم برای رسیدن به نتیجه مطلوب هرچند قبلا هم گفتم : تمامی موارد تخلف جز به جز و موبه مو لیست بشه هم در بلاگ سایت هم در فروم پین بشه , در آغاز هر سرور هم با یک نامه به تمام کاربران اطلاع رسانی بشه دوتا مزیت داره که جای هیچ شبهه ای رو واسه کسی نمیذاره - مزیت اول اینه که پلیرها دیگه نمیتونن به قول امید بهونه بیارن یا طفره برن یا شتر سواری دولا دولا ...
مزیت دوم اینه که دست مولتی هانتر برای تفسیر شخصی رو میبنده
نتیجه: هر اکانتی تخلفی کنه مولتی هانتر خیلی راحت اون بند قانون رو واسش میفرسته و اعمال قانون میکنه , دیگه نمیگه من تشخیص دادم, اصلا این من تشخیص دادم خودش باعث حساسیته, چهل ساله همینجوری جواب گرفتیم دیگه :دی - من تشخیص دادم یعنی یکی دیگه بود اون شاید تشخیص نمیداد ولی قانون قانونه اونجوری دیگه نظر شخص, تشخیص شخص مهم نیست
در مورد اینکه به یک قانون جامع هم برسیم بنظر من امید جان بعلاوه تیم پشت پنلش بعلاوه چهار پنج پلیر معتمد از همه سایدا باید یجا جمع بشن و به اجماع برسن تا کلا از شر این جنگ و دعواهای فرومی راحت بشیم
این نظر من هست اگر موافقید همه لایک کنید تا مدیریت بدونه,(خود مدیر هم لایک کنه تا ما بفهمیم:دی)
پ ن: این سرور در جریان رو البته کاریش نمیشه کرد باید همگی گذشت و صبر داشته باشید , همگی منظور دو طرف ماجرا
ویرایش توسط mohsen.2pac : 06-14-2020 در ساعت 01:32 AM
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن