-

نوشته اصلی توسط
Omid
200t عزیز اگه برخورد با اکانتی که کلا داره جانشینی میاد بالا دو هفته به طول بکشه قطعا برخورد و پانیش سخت تر خواهدبود. خودمون رو گول نزنیم. اگه 10 تا اکانت با جانشینی بیاد بالا به سختی میشه یکیش پلیر داشته باشه. این باگ بازی هست که امکانات بازی در راستای دور زدن قوانین استفاده میشه. یا باید قوانین عوض بشه یا برخورد تر و خشک رو باهم بزنه.
در پایان ما هدفمون رضایت حداکثری هست. قطعا بازی بدون مولتی اکانتی شیرین تر و جذاب تر خواهد بود. پس به جای مولتی بازی سعی کنید از پلیرهای قدیمی دعوت کنید که به تیم شما بیان و بازی کنند. اگه اشتباهی هم از سمت مولتی هانتر پیش اومد به خاطر همین جذاب شدن بازی باید تحمل کنیم و و به اجرای قوانین احترام بذاریم.
بخدا اون اکانت با جانشینی بالا نیومده ،
من ظهر هم از آرمان پرسیدم و هم فرامز پرسیدم جریان رو
اکانت zara 100% آی پی خودش اومده بالا ولی ارمان گفت همیشه hotspote گوشیم روشنه ، که بهش گفتم تخلفه وی پی ان و گفت دیگه استفاده نمیکنه
اکانت def se هم 99% با آی پی خودش اومده بالا ، اگه میتونین خلافش رو ثابت کنید ، همینجا کف فروم ثابت کنید من قول میدم جلو همه عذرخواهی کنم از شما و مولتی هانتر ، چون زنگ زدم به آرمان گفتم چند بار رفتی رو اکانت فرامرز ، گفت یکی دو بار بیشتر نرفتم و اصلا وقت نداشتم که برم
خواهش میکنم شما بیاید ثابت کنید با جانشینی بالا اومده ،
ویرایش توسط 200t : 06-13-2020 در ساعت 06:44 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن