-
سلام شب همگی بخیر
قبلا هم در مورد مولتی اکانتی صحبت کردم و این پیشنهاد رو به دادم
برای بن کردن اکانت ها ، آی پی مشترک و پوش کردن رو مد نظر قرار بدین ، و طبق قانون باهاش برخورد کنید . ولی حق دارید که اکانتی که یک هفته فقط با جانشینی بالا اومده رو هم بن کنید
این قانونی هست که توی کام هم اجرا میشه . وقتی اکانت بن میشه باید طوری با پلیر صحبت شه که خود پلیر هم قانع بشه
یعنی بهش بگید این اکانت یک هفته فقط با جانشینی روش لاگین شده و جانشینیش برداشته شده ، و دومرتبه جانشین کردین با یک آی پی دیگه و دومرتبه با جانشینی وارد شدین
خب این معلومه مولتی اکانت هست ،
یا اکانت هایی که واحه خالی میکنند با قفس برای اکانت اصلی
و اکانت هایی که پوش منابع رو انجام میدن
و اکانت هایی که آی پی مشترک خوردن و سو استفاده کردن ( اگه من یک بار آی پی خوردم با اکانت دوستم نباید برخورد بشه چون شاید رفتم کاری انجام بدم ، ولی اگه این ای پی مشترک بارها تکرار شه و سو استفاده شه باید برخورد صورت بگیره )
همین رو اجرا کنید مطمئن باشید هیچکس ناراضی نمیتونه باشه
ویرایش توسط 200t : 06-13-2020 در ساعت 01:28 AM
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
سلام شب همگی بخیر
قبلا هم در مورد مولتی اکانتی صحبت کردم و این پیشنهاد رو به دادم
برای بن کردن اکانت ها ، آی پی مشترک و پوش کردن رو مد نظر قرار بدین ، و طبق قانون باهاش برخورد کنید . ولی حق دارید که اکانتی که یک هفته فقط با جانشینی بالا اومده رو هم بن کنید
این قانونی هست که توی کام هم اجرا میشه . وقتی اکانت بن میشه باید طوری با پلیر صحبت شه که خود پلیر هم قانع بشه
یعنی بهش بگید این اکانت یک هفته فقط با جانشینی روش لاگین شده و جانشینیش برداشته شده ، و دومرتبه جانشین کردین با یک آی پی دیگه و دومرتبه با جانشینی وارد شدین
خب این معلومه مولتی اکانت هست ،
یا اکانت هایی که واحه خالی میکنند با قفس برای اکانت اصلی
و اکانت هایی که پوش منابع رو انجام میدن
و اکانت هایی که آی پی مشترک خوردن و سو استفاده کردن
همین رو اجرا کنید مطمئن باشید هیچکس ناراضی نمیتونه باشه
سلام
میلاد جان دقیقا کجای کام شما دیدی که بعد از یک هفته که اکانتو با جانشینی بالا اوردی اکانت بان شده؟
اولا یک هفته نیست و بعد از 14 روز اگر با پسورد اصلی روی اکانت لاگین نکنی اکانت از جانشینی در میاد و اگه شما دوباره با همون ای پی اولی که اکانتو ساخته باشی بری و اکانتو جانشین بکنی بان نمیشی
در مورد اکانتهایی که پوش منابع میشوند توی سرور مقدماتی 2019 اکانت من داشت 2تا اکانت مولتی را از هفته 4بازی مرتب کپشونو رید میداد ولی هیچکدام بان نشد چرا؟؟؟ چون اصلا هیچکدام از قوانین بازی که شما برای ثبت نام قبول میکنی را نقض نکرده بودند
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ali 2113
سلام
میلاد جان دقیقا کجای کام شما دیدی که بعد از یک هفته که اکانتو با جانشینی بالا اوردی اکانت بان شده؟
اولا یک هفته نیست و بعد از 14 روز اگر با پسورد اصلی روی اکانت لاگین نکنی اکانت از جانشینی در میاد و اگه شما دوباره با همون ای پی اولی که اکانتو ساخته باشی بری و اکانتو جانشین بکنی بان نمیشی
در مورد اکانتهایی که پوش منابع میشوند توی سرور مقدماتی 2019 اکانت من داشت 2تا اکانت مولتی را از هفته 4بازی مرتب کپشونو رید میداد ولی هیچکدام بان نشد چرا؟؟؟ چون اصلا هیچکدام از قوانین بازی که شما برای ثبت نام قبول میکنی را نقض نکرده بودند
خب علی جان اینی که داری میگی دقیقا دور زدن قانون هست ، توی کام هم اگر ریپورت شه و پوش تشخیص داده شه بن میشه
ولی اونجا چون بحث فارم کردن مطرح هست این اتفاق کمتر میفته
ولی اینجا همش خودمونیم و نمیتونیم خودمون رو گول بزنیم که برادر من
این بحث 14 روز هم بله درسته ولی برای برخورد با مولتی اکانتی بهتره که کمتر باشه