نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

200t
    Guest
    واقعا شورش رو دراوردین . من از ali2113 و killer عذر میخوام ، شما درست میگفتین

از این مسخره تر نمیشه

من پلیر آوردن از سایت اسپیدترا ، اسم اکانتش def se هست . و اونجا اکانت جز 20 تا اکانت برتر سروری بود که 5000 تا اکانت ریجست شده

ایشون صبح به من پیام داده بن شدم ، میگن چرا ، میگه مولتی هانتر گفته اکانت zara مولتیه توعه !

به خدا قسم این دوستم فرامز فقط یه اکانت داره و آی پی هم واسه جنوب کشور و شهر خمین هست ، میتونین چک کنین ، مسخرشو داراوردین بابا ! هیچ چیزی نمیفهمه این مولتی هانتر !
    بنده خدا رو کشوندین اینجا بهش گفتیم این سایت بهتره ، از صبح هنگ کرده و کلی عقب افتاده و میگه میلاد من دیگه بازی نمیکنم
    و منو مسخره میکنه که داری اینجا بازی میکنی یارو هیچی نمیفهمه و داره به من میگه یکیشو انتخاب کن

اگه گفتین zara مولتیشه پس چرا اکانت این بنده خدا رو بن کردین ؟ فازتون چیه که این کارو کردین ! چرا با مدرک صحبت نمیکنید ؟

آی پی اکانت رو چک کنید و ببینید که از کجاست ! و ببینید با چه آی پی 99% لاگین شده روی اکانت !

امید جان ادمین فرومی رو از من بگیر خواهشا تا حرفی حدیثی پشت من نباشه و واقعا امروز دیدم حق با پلیراست،
    شما دنبال این هستی که مولتی بازی رو آزاد کنی ، وگرنه همه ی نظر ها رو دادیم درباره مولتی اکانت و خودتونم میدونین درستش چیه ، درستش همینیه که توی قوانین سایت اصلی هست نه چیزی که شما درست میکنین

بنده خدا از صبح داره به من میگه من چجوری ثابت کنم یک اکانت دارم . یک راه جلوی پای پلیر نمیذاره که یک ثابت کنه یک اکانت داره ،

اکانت zara هم میلش رو چک کنید متوجه میشید که واسه آرمان تموچینه ،

مارو مسخره کردین ؟

بخدا قسم این دوست من که از سایت اسپیدترا آوردمش دفعه اول هست داره این سایت بازی میکنه و بخدا قسم یک اکانت بیشتر نداره ،

آقا امید یه راه حل بگو تا این بنده خدا که دستش به هیچ جا بند نیست بیاد ثابت کنه که اکانت zara واسه این نیست
    ویرایش توسط 200t : 06-13-2020 در ساعت 06:26 PM

2. تشکر lucifer, ali 2113, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, ali 2113, M3nTaL پسندید