-
واقعا شورش رو دراوردین . من از ali2113 و killer عذر میخوام ، شما درست میگفتین
از این مسخره تر نمیشه
من پلیر آوردن از سایت اسپیدترا ، اسم اکانتش def se هست . و اونجا اکانت جز 20 تا اکانت برتر سروری بود که 5000 تا اکانت ریجست شده
ایشون صبح به من پیام داده بن شدم ، میگن چرا ، میگه مولتی هانتر گفته اکانت zara مولتیه توعه !
به خدا قسم این دوستم فرامز فقط یه اکانت داره و آی پی هم واسه جنوب کشور و شهر خمین هست ، میتونین چک کنین ، مسخرشو داراوردین بابا ! هیچ چیزی نمیفهمه این مولتی هانتر !
بنده خدا رو کشوندین اینجا بهش گفتیم این سایت بهتره ، از صبح هنگ کرده و کلی عقب افتاده و میگه میلاد من دیگه بازی نمیکنم
و منو مسخره میکنه که داری اینجا بازی میکنی یارو هیچی نمیفهمه و داره به من میگه یکیشو انتخاب کن
اگه گفتین zara مولتیشه پس چرا اکانت این بنده خدا رو بن کردین ؟ فازتون چیه که این کارو کردین ! چرا با مدرک صحبت نمیکنید ؟
آی پی اکانت رو چک کنید و ببینید که از کجاست ! و ببینید با چه آی پی 99% لاگین شده روی اکانت !
امید جان ادمین فرومی رو از من بگیر خواهشا تا حرفی حدیثی پشت من نباشه و واقعا امروز دیدم حق با پلیراست،
شما دنبال این هستی که مولتی بازی رو آزاد کنی ، وگرنه همه ی نظر ها رو دادیم درباره مولتی اکانت و خودتونم میدونین درستش چیه ، درستش همینیه که توی قوانین سایت اصلی هست نه چیزی که شما درست میکنین
بنده خدا از صبح داره به من میگه من چجوری ثابت کنم یک اکانت دارم . یک راه جلوی پای پلیر نمیذاره که یک ثابت کنه یک اکانت داره ،
اکانت zara هم میلش رو چک کنید متوجه میشید که واسه آرمان تموچینه ،
مارو مسخره کردین ؟
بخدا قسم این دوست من که از سایت اسپیدترا آوردمش دفعه اول هست داره این سایت بازی میکنه و بخدا قسم یک اکانت بیشتر نداره ،
آقا امید یه راه حل بگو تا این بنده خدا که دستش به هیچ جا بند نیست بیاد ثابت کنه که اکانت zara واسه این نیست
ویرایش توسط 200t : 06-13-2020 در ساعت 06:26 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن