نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: اطلاعیه شروع سرور های جدید (نرمال، 3x و 1000)

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    سلام . اسپید ترا فیلم هندی بود کلا . ابلفضی یه 2 ایکس ران کن عشق کنیم . کرونا هم هست همه تایمشون ازاد تره

اگه میتونین 2.5x ران کنین خیرشو ببینید )))
    سلام اقا میلاد ، دقیقا ، اسپیدترا مدیریت خاله زنکی داره و گرنه سایتش پتانسیل خوبی داشت که با دخالت های ادمینش تو روند بازی و تلاشش برای بالانس کردن ساید ها برای بیشترین سود واقعا روند بازی رو خراب کرده، میگرفت لیدر های ساید های مختلف رو میورد رو کال رو در رو میکرد )
    الانم داره پستامونو میخونه ، قبلا هم خودش گفته پست های اینور رو میخونه پس بهش سلام میدم از همینجا #بالانس
    ببینیم دژکوب چطوریه ، انشالله تیم رو کوچ بدیم اینور . فقط من با ای پی ترکیه نتونستم وارد سایت بشم ، ممنون میشم مدیریت پیگیری کنن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DrKia نمایش پست ها
    سلام اقا میلاد ، دقیقا ، اسپیدترا مدیریت خاله زنکی داره و گرنه سایتش پتانسیل خوبی داشت که با دخالت های ادمینش تو روند بازی و تلاشش برای بالانس کردن ساید ها برای بیشترین سود واقعا روند بازی رو خراب کرده، میگرفت لیدر های ساید های مختلف رو میورد رو کال رو در رو میکرد )
    الانم داره پستامونو میخونه ، قبلا هم خودش گفته پست های اینور رو میخونه پس بهش سلام میدم از همینجا #بالانس
    ببینیم دژکوب چطوریه ، انشالله تیم رو کوچ بدیم اینور . فقط من با ای پی ترکیه نتونستم وارد سایت بشم ، ممنون میشم مدیریت پیگیری کنن

سلام عزیز خسته نباشی

دکتر جان میدونید اینجا مولتی اکانتی تخلفه؟

در مورد ای پی ترکیه هم اتفاقا من صبح به امید خان پیام دادم ، من با نت خونه میتونم بیام تو سایت ولی با نت سرکار خیر
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

3. تشکر sw team, WondeR, Omid تشکر نمود
    پسندیدن sw team, WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
    سلام عزیز خسته نباشی

دکتر جان میدونید اینجا مولتی اکانتی تخلفه؟

در مورد ای پی ترکیه هم اتفاقا من صبح به امید خان پیام دادم ، من با نت خونه میتونم بیام تو سایت ولی با نت سرکار خیر

حالا قوانین سرور رو قبل شروع بررسی میکنیم انشالله ، ولی دژکوب یه پوست اندازی گرافیکی میخواد به نظرم .
    امیدوارم سرور های اینور هم شلوغ بشه که یه رقابتی بوجود بیاد که مدیریت یک سایت به خودش اجازه دخالت تو سرور نده .

5. تشکر mohsen.2pac, WondeR, Omid تشکر نمود
    پسندیدن reza.steal پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

اون رو هم*لحاظ کردن اتفاقا

همین سه ایکس که هفدهم* شروع میشه رونماییشه
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

7. تشکر WondeR, sw team, Omid تشکر نمود
    پسندیدن DrKia, WondeR, SALT پسندید