-

نوشته اصلی توسط
200t
سلام . اسپید ترا فیلم هندی بود کلا . ابلفضی یه 2 ایکس ران کن عشق کنیم . کرونا هم هست همه تایمشون ازاد تره
اگه میتونین 2.5x ران کنین خیرشو ببینید

)))
سلام اقا میلاد ، دقیقا ، اسپیدترا مدیریت خاله زنکی داره و گرنه سایتش پتانسیل خوبی داشت که با دخالت های ادمینش تو روند بازی و تلاشش برای بالانس کردن ساید ها برای بیشترین سود واقعا روند بازی رو خراب کرده، میگرفت لیدر های ساید های مختلف رو میورد رو کال رو در رو میکرد
)
الانم داره پستامونو میخونه ، قبلا هم خودش گفته پست های اینور رو میخونه پس بهش سلام میدم از همینجا #بالانس
ببینیم دژکوب چطوریه ، انشالله تیم رو کوچ بدیم اینور . فقط من با ای پی ترکیه نتونستم وارد سایت بشم ، ممنون میشم مدیریت پیگیری کنن
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
DrKia
سلام اقا میلاد ، دقیقا ، اسپیدترا مدیریت خاله زنکی داره و گرنه سایتش پتانسیل خوبی داشت که با دخالت های ادمینش تو روند بازی و تلاشش برای بالانس کردن ساید ها برای بیشترین سود واقعا روند بازی رو خراب کرده، میگرفت لیدر های ساید های مختلف رو میورد رو کال رو در رو میکرد
)
الانم داره پستامونو میخونه ، قبلا هم خودش گفته پست های اینور رو میخونه پس بهش سلام میدم از همینجا #بالانس
ببینیم دژکوب چطوریه ، انشالله تیم رو کوچ بدیم اینور . فقط من با ای پی ترکیه نتونستم وارد سایت بشم ، ممنون میشم مدیریت پیگیری کنن
سلام عزیز خسته نباشی
دکتر جان میدونید اینجا مولتی اکانتی تخلفه؟
در مورد ای پی ترکیه هم اتفاقا من صبح به امید خان پیام دادم ، من با نت خونه میتونم بیام تو سایت ولی با نت سرکار خیر
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
سلام عزیز خسته نباشی
دکتر جان میدونید اینجا مولتی اکانتی تخلفه؟
در مورد ای پی ترکیه هم اتفاقا من صبح به امید خان پیام دادم ، من با نت خونه میتونم بیام تو سایت ولی با نت سرکار خیر
حالا قوانین سرور رو قبل شروع بررسی میکنیم انشالله ، ولی دژکوب یه پوست اندازی گرافیکی میخواد به نظرم .
امیدوارم سرور های اینور هم شلوغ بشه که یه رقابتی بوجود بیاد که مدیریت یک سایت به خودش اجازه دخالت تو سرور نده .
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اون رو هم*لحاظ کردن اتفاقا
همین سه ایکس که هفدهم* شروع میشه رونماییشه
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن