-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
ممنون از جوابتون امید جان ، فقط من نقطه نظر خودمو میگم و یادم هست دو*سال پیش در این مورد هم یه نظر سنجی گذاشتین و نتیجش همین نظر من بود ، ما که تعدادمون هم کم نیست درخواستمون برخورد با مولتی اکانتی هست که این درخواست جز لاینفک این بازی هست ، حتی همین تاپیک پایینی هم یسری دوستان دیگه هم همین درخواستو داشتن
حالا اونی که مولتی میکشه کسی مچشو نمیگیره نوش جونش ، اونی هم که میکشه شما مچشو میگیری و ناراضیه خب باشه در یک کلام به درک که ناراضیه
ما خودمون معمولا اینجوری هستیم که به مثال هر کودوم از دوستان یه اکانت مختص به خودمونو داریم ، بعد از مشورتهایی که تو تیم داریم و اکانتهای هجومی و دفاعی ساید مشخص میشن از کپ اکانتهای دفساز برای پوش همرها هم استفاده میکنیم اونهم معمولا از تایم کتیبه ها چون قبلش واقعا نیاز نیست با توجه به کپ خود اکانت هجومی و غارت واحه و ناتار
شما بنظر من اگر میخوایید خودتونو کمتر درگیر دعوای مولتی اکانتی کنید محدودیت پوش از اکانتهای دیگر رو بذارید و بصورت پله به پله همراه با بازی اون سقف رو بیشتر کنید (بجز اکنتای هولدر اونم بعد از کتیبه ها)
خیلی راهکارهای زیادی هست و من اینو بصورت یه پیشنهاد خام گفتم
والا اگه برخورد همه مثل شما منطقی بود ما هم جلوی مولتی بازی رو خیلی راحت می گرفتیم. ولی حتما بررسی میکنیم درخواست های برخورد با مولتی اکانتی رو

نوشته اصلی توسط
lucifer
نژاد جدید تست ناموفقی بود تو کام و الان همه سرورا با همون 3 نژاد داره جلو میره!!
نه نژاد جدید وجود نخواهد داشت.
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن