نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 169

موضوع: انتقاد

Hybrid View

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
    در حال انجام برنامه نویسی های جدید سایت هستیم به زودی سرور نرمال ران میکنیم

- - - Updated - - -

عه حواسم نبود من ادمین نیستم ولی قرار شده ادمینا همینو بگن من گفتم که دیگه خسته نشن
    بهترین پاسخی که می تونستم امروز بخونم. عالی بود.

دوستان انتقادات رو می خونم ولی باور کنید تو سروری که سخت گیری میشه برای مولتی گیری هم اونی که مولتی میکشه شاکیه چون مچشو میگیریم هم اونی که مولتی نمیکشه شاکیه چون یه عده با خرید Vps و داستان های دیگه مولتی میکشن. و فحششو ما می خوریم.

سرور نرمال در راهه اما باید کدنویسی سایت تموم بشه الان فول تایم روی سایت جدید داریم کار میکنیم و انشالله تو سرور نرمال رونمایی میشه. تاریخشو هم بزودی اعلام میکنیم .

2. پسندیدن mohsen.2pac, lucifer, WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    بهترین پاسخی که می تونستم امروز بخونم. عالی بود.

دوستان انتقادات رو می خونم ولی باور کنید تو سروری که سخت گیری میشه برای مولتی گیری هم اونی که مولتی میکشه شاکیه چون مچشو میگیریم هم اونی که مولتی نمیکشه شاکیه چون یه عده با خرید Vps و داستان های دیگه مولتی میکشن. و فحششو ما می خوریم.

سرور نرمال در راهه اما باید کدنویسی سایت تموم بشه الان فول تایم روی سایت جدید داریم کار میکنیم و انشالله تو سرور نرمال رونمایی میشه. تاریخشو هم بزودی اعلام میکنیم .

ممنون از جوابتون امید جان ، فقط من نقطه نظر خودمو میگم و یادم هست دو*سال پیش در این مورد هم یه نظر سنجی گذاشتین و نتیجش همین نظر من بود ، ما که تعدادمون هم کم نیست درخواستمون برخورد با مولتی اکانتی هست که این درخواست جز لاینفک این بازی هست ، حتی همین تاپیک پایینی هم یسری دوستان دیگه هم همین درخواستو داشتن

حالا اونی که مولتی میکشه کسی مچشو نمیگیره نوش جونش ، اونی هم که میکشه شما مچشو میگیری و ناراضیه خب باشه در یک کلام به درک که ناراضیه

ما خودمون معمولا اینجوری هستیم که به مثال هر کودوم از دوستان یه اکانت مختص به خودمونو داریم ، بعد از مشورتهایی که تو تیم داریم و اکانتهای هجومی و دفاعی ساید مشخص میشن از کپ اکانتهای دفساز برای پوش همرها هم استفاده میکنیم اونهم معمولا از تایم کتیبه ها چون قبلش واقعا نیاز نیست با توجه به کپ خود اکانت هجومی و غارت واحه و ناتار

شما بنظر من اگر میخوایید خودتونو کمتر درگیر دعوای مولتی اکانتی کنید محدودیت پوش از اکانتهای دیگر رو بذارید و بصورت پله به پله همراه با بازی اون سقف رو بیشتر کنید (بجز اکنتای هولدر اونم بعد از کتیبه ها)
    خیلی راهکارهای زیادی هست و من اینو بصورت یه پیشنهاد خام گفتم
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 05-12-2020 در ساعت 05:04 PM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

4. تشکر lucifer, WondeR, Omid, sw team, mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن lucifer, WondeR, sw team پسندید
    نپسندیدن LMA نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام داداش خسته نباشی
    به نظر من مولتی باز بودن سرور زیاد جالب نیست ولی به قول شما یک سری مولتی میکشند و فکر میکنند کسی بلد نیست مولتی بکشه و یک سری هم با این که حتی بلدن ولی وقت مولتی اکانت ساختن رو ندارندو مثل سرور های قدیم بازی میکنند این تصمیم رو شما باید خودتون بگیرید که سروری که میسازید برای همه هست یا فقط برای اونایی که وقت مولتی کشیدن رو دارند
    به نظر شخص خود من یک سرور کلا بدون مولتی باشه ببینیم کیا اصلا بازی بلد هستند
    ولی شاید این نظر من باعث رنجش بقیه بشه چون عادت کردند فقط مولتی بکشند و پوش کنند
    با این حال این سرور های مولتی باز هم باعث شده یک سری که اصلا بلد نبودن مولتی بکشند اونا هم مولتی کشیدند و یکم توازون برقرار شده
    به قول معروف یا برای همه یا برای هیچ کس.
    راستی امیدجان این کد نویسی کی تموم میشه ایا نژادهای جدید هم اضافه میشه مثل دات کام یا نه؟؟؟

6. تشکر mohsen.2pac, lucifer, Omid, WondeR, Saeid.Italiano تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac, WondeR پسندید
    نپسندیدن LMA نپسندید