نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
تحلیل اصولا به چیزی اطلاق میشه که بر پایه سند و مدرک باشه ولی اولش گفتی بر اساس نظر شخصی میپذیرم
فقط چند تا سوال
ای کاش فرق اکانتها یا تیم متحد با یک ساید رو با اکانتهای مزدور تفکیک میکردی ! اینکه اکانتهایی آزادی خواه و خواهان ضد شدن واندر در شمال شرق باشن رو با اسم و ذکر دلیل عنوان میکردی اسم اکانتهای هواخواه یک تیم رو هم عنوان میکردی
مورد بعدی عکس و لینکی هم از زدن پلن موفقتون اینجا میزاشتید که ما هم میدیدم
در مورد اینکه شمال غرب تا بحال هوشمندانه بازی کرده شکی نیست تبریک میگم بهشون فقط متاسفانه ظاهران اکانتهای متحدشون تو شمال شرق کاملا رنده شدن تبریک هم باید بگیم به تیم واریور که پاکسازی رو به خوبی انجام داد و سوال پیش میاد چرا هیچ کمکی از سمت شمال غرب انجام نشد برای حفظ متحدینش

سلام مجدد
منظور بنده تحلیل شخصی بود...

منظورتون رو درباره تفکیک اکانت مزدور و متحد و متوجه نشدم ، بنده لیستی از این اکانتها ندارم صرفا از بین کتیبه ها و نحوه چرخش و رنک دفاع و هجوم این موضوع رو تفکیک کردم، قطعا اکانتی که از ساید خودش میخوره یا در تیم حریف هست یا جاسوسی یا مهاجم خودی نیست...

پلن موفق رو فکر میکنم دو شب پیش اکانت joker از رتک 4 به رنک 32 رفت اگر اشتباه نکنم
جنگ آموز اکانت hunter زده شد توسط اکانت متانول که میگن خریدن ، اگر سند و مدرکی هست بزارید لطفا
3 شب قبل هم مجدد یکی از دفسازهای پاپ بالای جنوب غرب با حذ 15-16 دهکده رفت صفحه 5-6

فکر میکنم این سرور با توجه به حجم مولتی و دفاعی که هست ، بهترین پلن همین کار تیم شمال غرب باشه ، البته در جواب هم باید منتظر پاسخ جنوب باشه

اگر چه چکمه منحصر به تنهایی میتونه یک اکانت معمولی رو به یک بمب متحرک تبدیل کنه ...

بنده تو 4-5 صفحه قبلی فقط میدیدم یه اقای به اسم ماهان میومد 1 خط از خودشو سایدش تعریف تمجید میکرد میرفت همین :|

فروم جای لینک و عکس و تحلیل و تبادل لینکه نه سنگ نوشته