-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
امید جان حتما در مورد تعداد کتیبه ها هم با توجه تعداد پلیرها یه برنامه بذار , جوری نشه مثل نرمالی که هفته پیش تموم شد سرور تموم بشه و چشم و گیج و استحکام یونیک کلا رو زمین بمونه , تعداد کتیبه رو با تعداد پلیر ست کن تا همکاری بچه ها هم بیشتر بشه تو سایدشون سر کتیبه , که اگر اینجور بشه تیمهای خوبی بوجود میاد دوباره
به نظرم علاوه بر این نکته ای که محسن گفت شعاع مپ هم خیلی بالاست. اکانت ها با فاصله زیادی از هم رجیستر میشن.
واندر رو هم میشد به جای 100 100 نزدیکتر اینسرت کرد.
محسن جان مطلب بالارو پسندیدم اشتباهی نپسندیدن رو زدم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
هفته دات کام 7 روزه . 3 روز میره برا حمایت . 4 روز پلیر های دیگه رو میزنی
هفته اینجا اگه اشتباه نکنم 70 ساعت بود . دقیق نمیدونم البته ، اما حمایت از پلیر 120 ساعت بازم حدودی میگم اینا رو
این یعنی پلیر 2 هفته اینجا توی حمایته
بحث کلا غارت هفته اول نبود . بحث اینه بعد حمایت بازم همین وضعه . مگه چند نفر فارم میشن ؟!
الان توی نقشه بزرگ اکانت خودم . 1 دونه اکانت پیدا کردم ، اونم صد در صد میشه متحد
آبادی رو با قفس خالی کردم ، موج اول رو زدم . بعد 3 مین هم موج دوم میرسید ، دومیش دیوار شد
دیگه هرطوری حساب کنی به هر سبکی ، این مدل جونور تولید شدن عاقلانه نیست . انگار منتظر بودن بزنم تا اینسرت کنن

))
زمان حمایت واقعاً زیاده
ولی بحثی که وجود داره اینه که اکثر تیم هایی که میان توی سرورهای دژکوب به خاطر کمبود پلیر سعی میکنن که اکانت های ساید رو حفظ کنن تا اینکه بخوان فارمشون کنن. مگه اینکه شرایط خاص باشه و فارم کردن اون اکانت لازم. پس روی فارم ها و منابع احتمالیشون اصلاً نمیشه حساب کرد.
تو بحث تخم ریزی واحه ها هم من که تقریباً از صبح رید رو شروع کردم مشکلی ندیدم و به نظرم خوبه. مگه اینکه توی 2 روز اول مشکلی بوده باشه که من نبودم تا ببینم.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن