نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 92

موضوع: انتقادات و پیشنهادات برای برگزاری جذابتر سرور فینال

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    این مسئله نیاز به کدنویسی داره و برای اینکه بحث بهینه سازی حملات هم درش دخیل هست که باید تحلیل درستی ازش انجام بشه بعد پیاده سازی بشه در غیر اینصورت باعث ایجاد مشکل در سرعت پردازش حملات میشه.
    یعنی نشد پلیرای دژکوب حرفی بزنن و ادمیناش یه بهونه ترااشی نکنن ....
    آقا امید این جایزه به اندازه ی یکسال وقت گذاشتن به نظرت می ارزه ؟ برادر من گلد مصرفی هر اکانت که خوب کشیده بشه توی سرورهای 50ایکس بالای حداقل هر اکی 20کی گلد میخوره یعنی معادل تقریبی 400هزار تومن بعد برای یه سرور که 1سال طول میکشه میشه 1میلیون جایزه گذاشت خنده دار نیست اصلا برای من یکی قابل قبول نیست الان سایتی تشکیل شده برای سرور 5ایکسش داره 5میلیون جایزه میده سروری که 2ماهه تموم میشه بعد برای 1ساله 1میلیون جایزه واقعاا زشته
    اصلا ران نکنی و سرور رو استارت نزنه بهتره چون احساس میکنم به شعور ما داری توهین میکنی
    منافع شخصی و خرج سایتت یطرف ولی الان موقعی هستش که خودی توی سایتت نشون بدی وگرنه همینها هم میرن
    تمام پلیرایی که توی همین سایت پلی میدادن داارن اونجا پلی میدن یکم به خودت بیا امیدجان فقط به پولش فکر نکن اصلا بزار یه سرور 10میلیون ضرر کنی ولی باز سرورت رونق قبلشو پیدا میکنه

2. تشکر lucifer, Omid تشکر نمود
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Moein BBoy نمایش پست ها
    یعنی نشد پلیرای دژکوب حرفی بزنن و ادمیناش یه بهونه ترااشی نکنن ....
    آقا امید این جایزه به اندازه ی یکسال وقت گذاشتن به نظرت می ارزه ؟ برادر من گلد مصرفی هر اکانت که خوب کشیده بشه توی سرورهای 50ایکس بالای حداقل هر اکی 20کی گلد میخوره یعنی معادل تقریبی 400هزار تومن بعد برای یه سرور که 1سال طول میکشه میشه 1میلیون جایزه گذاشت خنده دار نیست اصلا برای من یکی قابل قبول نیست الان سایتی تشکیل شده برای سرور 5ایکسش داره 5میلیون جایزه میده سروری که 2ماهه تموم میشه بعد برای 1ساله 1میلیون جایزه واقعاا زشته
    اصلا ران نکنی و سرور رو استارت نزنه بهتره چون احساس میکنم به شعور ما داری توهین میکنی
    منافع شخصی و خرج سایتت یطرف ولی الان موقعی هستش که خودی توی سایتت نشون بدی وگرنه همینها هم میرن
    تمام پلیرایی که توی همین سایت پلی میدادن داارن اونجا پلی میدن یکم به خودت بیا امیدجان فقط به پولش فکر نکن اصلا بزار یه سرور 10میلیون ضرر کنی ولی باز سرورت رونق قبلشو پیدا میکنه
    بحث خرج سایت و منافع شخصی یه طرف اما بحث مهمتر اینه که هرچی سرور سنگین تر بشه بر کیفیت و سلامت سرور تاثیر منفی میذاره. بعد اینکه ممکنه یه سایت پر باگ برای جذب پلیر یه جایزه ای بذاره به عنوان سرمایه گذاری در این بازی و موفق هم بشه دلیل نمیشه که ما هم چنین کاری بکنیم. سوم تجربه نشون داده وقتی جایزه سنگین میشه تهمت پلیرها برای داوری های مولتی هانتر بیشتر میشه و اینطور استنباط میکنن که مولتی هانتر می خواد جایزه برسه به یه تیم یا فرد خاص. این مسائل رو که کنار هم بچینیم به این نتیجه میرسیم که نباید جایزه رو خیلی سنگین در نظر گرفت و خود جذابیت بازی باید هدف سرور باشه.
    اما بحث خرج سایت و منافع شخصی که فرمودید بله حق با شماست نه اون پلیری که اینجا بازی میکنه نیاز به جایزه دژکوب داره نه عاقلانه است که بنده یه جایزه بزرگ بذارم که نهایتش منفعتی برای سیستم نداشته باشه. قطعا منافع شخصی و خرج سایت برای ما مهم هست و با توجه به اون برنامه ریزی میکنیم.

4. تشکر sw team تشکر نمود
    پسندیدن scor پسندید
    نپسندیدن Moein BBoy نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام
    اول اینکه چندتا چیزو که توی این سایت رو دیدم براتون بگم که بعد این آقا امید نگه فلان و بسار

برادر من شما میگی سایت اونا بده تو خوبی باشه من حرفی ندارم ولی آیا شده به این گندی که زدی فکر کنی ؟ حتماا میگی کدوم گند ؟ برادر من تو با این مسخره بازیات که توی امتیازگیریا گذاشتی انتظاار دااری عیار پلیرت دستت بیاد؟ یارو میره توی یه سرور بعد 2تا اک میزنه هر2 رومن بعد میره توی 300*300 دهکده میزنه 40تا بعد توی یه سرور از رنک 1000دفاعی میاد رنک 1 برای بهترین مهاجمینتم همینطوره... حتما میدونی ولی میگم اونی که نمیدونه بدونه
    از یه اکاانت ااسکات میکشه بعد با یه اکانت دیگه ااسکاتارو با شوالیه سزار له میکنه و در آخر سرور میشه بهترین مهاجم و بهترین قهرمان سرور و برای گفتن دف هم همین اسکاتارو میکوبه به اک خودش ... بعد در یه سرور به همچی میرسه خداییش زشت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این اومده بازی کنه یا رنکشو ببره بالا؟؟؟؟؟
    بنظرت توی سطح سرورت گند نزدی؟ ؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ منافع شخصی رو بیخیال منافع پلیری که زحمت کشیده این همه پلن ریخته و زده خورده چی میشه ؟؟؟؟ واقعا این ساایت بنظرت ارزش وقت گذاشتن داره ؟

6. تشکر Omid, mohsen.2pac, sw team تشکر نمود
    پسندیدن Diego, mohsen.2pac پسندید
    نپسندیدن lucifer نپسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Moein BBoy نمایش پست ها
    با سلام
    اول اینکه چندتا چیزو که توی این سایت رو دیدم براتون بگم که بعد این آقا امید نگه فلان و بسار

برادر من شما میگی سایت اونا بده تو خوبی باشه من حرفی ندارم ولی آیا شده به این گندی که زدی فکر کنی ؟ حتماا میگی کدوم گند ؟ برادر من تو با این مسخره بازیات که توی امتیازگیریا گذاشتی انتظاار دااری عیار پلیرت دستت بیاد؟ یارو میره توی یه سرور بعد 2تا اک میزنه هر2 رومن بعد میره توی 300*300 دهکده میزنه 40تا بعد توی یه سرور از رنک 1000دفاعی میاد رنک 1 برای بهترین مهاجمینتم همینطوره... حتما میدونی ولی میگم اونی که نمیدونه بدونه
    از یه اکاانت ااسکات میکشه بعد با یه اکانت دیگه ااسکاتارو با شوالیه سزار له میکنه و در آخر سرور میشه بهترین مهاجم و بهترین قهرمان سرور و برای گفتن دف هم همین اسکاتارو میکوبه به اک خودش ... بعد در یه سرور به همچی میرسه خداییش زشت نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این اومده بازی کنه یا رنکشو ببره بالا؟؟؟؟؟
    بنظرت توی سطح سرورت گند نزدی؟ ؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ منافع شخصی رو بیخیال منافع پلیری که زحمت کشیده این همه پلن ریخته و زده خورده چی میشه ؟؟؟؟ واقعا این ساایت بنظرت ارزش وقت گذاشتن داره ؟
    بنده حرف شما رو قبول دارم. هر قابلیت جدیدی ممکنه آفت های جدیدی داشته باشه. همون مثال قدیمی چاقو که هم خوبه هم بد اما بدی ها دلیل نمیشه خوبی هاشو نبینیم. من نظر شما رو قبول دارم که این بدی ها رو داره اما آیا کاربران دیگری هم هستند که به خاطر این امتیازها دژکوب رو انتخاب کردن و براشون این امتیاز ها مهمه و صد البته سالم بازی میکنن.
    اگه یه سرور پرشور برگزار بشه و تیم های قوی حضور داشته باشن کمتر کسی با این روشها (به قول شما) به همه چی برسه !

درضمن درین سرور خبری از امتیاز برای باشگاه نیست انشالله که طبق گفته شما سرور جذاب تر بشه.

8. تشکر lucifer تشکر نمود
    پسندیدن lucifer پسندید