با اجازه منم یکی دوتا پیشنهاد بدم
امید جان سرور ها الان دو حالت داره
1 همه پلیرا پرو هستن ( پلیر تازه کار نمیتونه بازی کنه)
2 همه تازه کار هستن پلیر پرو صرفش نمیکنه بازی کنه
شما یخرده تبلیغ کن پلیر جدید بگیر ایران الان واقعا به یه بازی استراتژیک انلاین نیازمنده همه چی شده یا زو لا یا بازی های گرافیکی باور کن نسل نوجوون و جوونی هست که نیاز داره درس استراتژی ببینه هیجان داشته باشه کار گروهی یاد بگیره
مطمئنم اون سال هایی که ما بازی میکردیم درامد خوبی داشت سایت و میتونی یخرده هزینه تبلیغات بدی تبلیغات هم نه توی سایت های دانلودی که خودت میدونی چیا رو میگم تبلیغات گسترده شبکه اجتماعی منظورمه فک کنم با بودجه 5 تا 10 بتونه حداقل 500 کاربر بگیری
همه چیز کد php یا اچ تی ام ال نیست گاهی نیازه بجز جسم سایت به روح سایت هم برسیم
قبلا اگر سرچ میکردیم دژکوب تو اول نتجیه گوگل بودی الان تو هیچ نتیجه ایی پیدات نمیکنم دامین درسته چنج شده اما بهش برس
بحث سرور هم فکر کنم زیر ساخت اونقدر پیشرفت کرده و بتونی با هزینه کم یه سرور از برج میلاد- اسیا تک بگیری ( اگر راهنمایی خواستی کمکت میکنم) الان سر جمع ممکنه 2k کاربر داشته انلاین همزمان و با توجه به پرسس حتما سرور مقرون به صرفه گیرت میاد مخصوصا با تکنولوژی های جدیدی مثل nvme و سی پی یو های قوی
من دوست دارم این بازی جون بگیره چون بهترین سال های عمرم توی این بازی بود بهترین خنده ها بهترین جوگیری ها و حتی بهترین بدی ها
درمورد گسترش بازی داستان بازی رو چنج نکن حتی چیزی ازش کم یا زیاد نکن بالانسو تغییر نده اما به ظاهر قضیه برس تیم مدیریت رو قوی کن به جای اینکه یه مولتی هانتر برای یه سرور تصمیم بگیره چند کارشناس چند مولتی هانتر تصمیم بگیره اینطوری کسی نمیگه تقلب !!!! من بعد از فکر کنم 3 سال دارم برای یه سرور هم شده برمیگردم بازی کنم امیدوارم دوباره مثل قدیم بجای اینکه فقط نگاه کنم دوباره ادرنالین قبلی توی خونم بیاد و شروع به بازی کنم