-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
محسن جان از 8 تا اکانتی که گفتی 6 تاش رو به طور کامل من روشون پلی میدم. و فقط اکانت زودیاک و یکی دیگه هستن که پلیر ثابت دارن.
البته زودیاک سرور اولشه و خواهش می کنم که به احترام من نزنیدش.می خوام بهش کتیبه بدم میدونم که شما نمیزنی ولی اینو به بقیه پلیرهاتون رو هم بگید. بزارید اکانتش پا بگیره و از بازی لذت ببره.
شاید درست میگی نباید بگم متای 3 به 1 چون ساید واسه زمانی بود که 20 تا پلیر توش بود. الان نه تو SE اینقدر پلیر هست و نه sw . فکر نکنم مجموع پلیرهای فعال سرور هم به 20 برسه.
الان درستش اینه که بگم من تک شما همه D:
هنوز هم میگم اگه تیم SE کوچ نمی کرد به سرور تورنومنت فینال جهانی ما مجبور بودیم برای اینکه حوصلمون سر نره فیدر های شما رو هم بزنیم.
راست میگی ما اول سرور گفتیم که 1 به 3 میزنیم و متا نمیکنیم چون اندازه 3 تا ساید دیگه پلیر داشتیم و همچنین به برقرای توازن توی سروری که پلی میدیم اهمیت میدیم و می خوایم از بازیمون لذت ببریم. فکر کن با تعداد پلیری که ما داشتیم میرفتیم و با شمال هم میبستیم و میریخیتیم رو sw .اون موقع بازی قشنگ بود؟ حداقل حرفی که میتونم بزنم اینه که تیم ما هیچ وقت توی هیچ سروری همچین متایی نبست.چون دنبال مدال و رنک ایمیل نبودیم. شاهد این ادعا خودتی که گفتی بعد از ما 3 تا سرور بازی کردی ولی تو هر 3 تا سرور همه ساید ها متا کردن و رفتن توی اتحاد برنده.
والا مصطفی اینورم تقریبی همینجوره , یسری اکانتا هست که کلا سه چهار نفر داریم ردیفش میکنیم , در اینکه شما تنها شدی شکی نیست و خسته نباشید میگم بهت, البته اینم هست که ما باعث شدیم شما تنها بشی نه فقط سرورای دیگه , اگر هم میبینی این دو هفته هیچ خبری نبوده تو سرور و همه داریم کشت و کار میکنیم واسه اینه که الان فقط شما روبروی ما هستی و من خودم به شخصه دوست ندارم روی اکانت بینام حرکتی بزنیم , در واقع تا حدود زیادی ارضا شدیم ولی بهرحال سرور باید تموم بشه و اخرش رقیب هم هستیم توی این سرور, پس اگر پلنی زده شد ربطی به رفاقتمون نداره
یه نکته دیگه هم بگم این سرور شاید واسه خیلیها زد و خوردی نداشته و خلوت بوده که واقعا هم بوده نسبت سالهای پیش ولی واسه ما چندتا خوب بود, از ماه دوم تا حالا مدام زدو خرد داشتیم , اول توی اس دبلیو بعدش قرار بود یه تیم که اونده بودن ان دبلیو رو بزنیم (مختصات همر دوم اسکای چک شود) البته اونا ملقب به لک لک هستن و کوچ کردن سرور بغلی که با خاله های جنوب غرب کنار هم خوش و خرم ۱۰۰ کنن و بعد از اون قرار بود بیاییم سراغ اس ای , در کل تا اینجاش واسه ما سرور پر زد و خورد و پر از درگیری بوده کم هم استرس نداشتیم , تازه داریم یه نفسی میگیریم ببینیم چی پیش میاد :دی
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن