-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
درود و خسته نباشید
اول در مورد متای سه به یک به زعم دوستان
Screenshot_20181010-145900.jpg
این عکس مال همین امروز هست ,۸ اکانت از اس ای توی ۲۰ اکانت اول سرور , البته اینو در نظر داشته باشیم که چنتا اکانت خوب و درجه یک اس ای حذف کردن بعد از نا امیدی از سرور وگرنه بالای ۱۲ تا اکانت بودن توی بیست اکانت تاپ سرور
محسن جان از 8 تا اکانتی که گفتی 6 تاش رو به طور کامل من روشون پلی میدم. و فقط اکانت زودیاک و یکی دیگه هستن که پلیر ثابت دارن.
البته زودیاک سرور اولشه و خواهش می کنم که به احترام من نزنیدش.می خوام بهش کتیبه بدم میدونم که شما نمیزنی ولی اینو به بقیه پلیرهاتون رو هم بگید. بزارید اکانتش پا بگیره و از بازی لذت ببره.

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
دوم متای سه به یک!!! مصطفی جان بهت گفتم برو ببین چند صفحه اول خودتون چی گفتین , قرار گذاشتین که هر اکانت با پاپ بالای ۱۰۰ توی سایدای دیگه موند رو بزنید له کنید , چطور توقع داری اون ۳۰ تا اکانت فعال دیگه سرور بیان طرفت!! وعدتونو عملی کنید
سوم در مورد باقی سایدا
ساید جنوب غرب با ۶اکانت اکتیو
ساید شمال شرق با ۵ اکانت اکتیو
و شمال غرب یکم بیشتر از اون دوتا
اتحاد وترناس بجز خشایار اکانت سانتافه و این اواخر دوبار جزیی اکانت اسپندیار باقیشون یه سری کشاورزن که نه کمکی به ما دادن نه دفی نه همری نه پوشی , بفرما همش واسه خودتون اگر ناراحتین , البته پاپشون بالای ۱۰۰ هست باید تخریب بفرمایید
در کل ما گوشمون پر شده از مظلومیت تیم اس ای و بدی باقی تیمها
شاید درست میگی نباید بگم متای 3 به 1 چون ساید واسه زمانی بود که 20 تا پلیر توش بود. الان نه تو SE اینقدر پلیر هست و نه sw . فکر نکنم مجموع پلیرهای فعال سرور هم به 20 برسه.
الان درستش اینه که بگم من تک شما همه D:
هنوز هم میگم اگه تیم SE کوچ نمی کرد به سرور تورنومنت فینال جهانی ما مجبور بودیم برای اینکه حوصلمون سر نره فیدر های شما رو هم بزنیم.
راست میگی ما اول سرور گفتیم که 1 به 3 میزنیم و متا نمیکنیم چون اندازه 3 تا ساید دیگه پلیر داشتیم و همچنین به برقرای توازن توی سروری که پلی میدیم اهمیت میدیم و می خوایم از بازیمون لذت ببریم. فکر کن با تعداد پلیری که ما داشتیم میرفتیم و با شمال هم میبستیم و میریخیتیم رو sw .اون موقع بازی قشنگ بود؟ حداقل حرفی که میتونم بزنم اینه که تیم ما هیچ وقت توی هیچ سروری همچین متایی نبست.چون دنبال مدال و رنک ایمیل نبودیم. شاهد این ادعا خودتی که گفتی بعد از ما 3 تا سرور بازی کردی ولی تو هر 3 تا سرور همه ساید ها متا کردن و رفتن توی اتحاد برنده.
ویرایش توسط mostafa-bi nam : 10-10-2018 در ساعت 06:01 PM
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن