دوستان اینقدر مدال مدال نکنین الان صاحابش میادا. اونوقت دوباره گیر میده به من که چرا مدال های پروفایلت رو بستی.

حرف مهدی رو قبول ندارم که شما برای مدال بازی می کنین ولی باهاش موافقم که متای 3 به 1 علیه این se نامردی بود. 3 به 1 کردین که ما دو تا رو بزنین؟؟
الان دوباره می خوای بگی که 18 تا مولتی داشتین و الی آخر . برادر من اگه وقت داشتیم که تعداد دهکده هاش 2 تا یا 3 تا نبود. شما هم که به تایم آنلاینی ما اشراف کامل داشتین و حسابی از خجالت ما و مولتی هامون در اومدین.
ما که متای 3 به 1 رو قبول کردیم و اعلام کردیم که هستیم و با هر جور زبون بی زبونی ازتون خواستیم که وقت بدید تا ما هم آماده بشیم که شاید بازی جذاب تر بشه ولی شما بجاش فشار رو بیشتر کردین.
ما در حدی که در توانمون بود تلاش کردیم که بتونیم یه تکونی به بازی بدیم ولی نشد. اینم بگم که از آخرین تیم بیطرف سرور (علیرضا سایکو و دوستان) خواستیم که بیان سمت ما ولی اون ها هم ترجیحشون این بود که اگه متایی میبندن با برنده ببندن.