-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
منظورت از 4 5 تا اکانت کیان؟
1- ونگارد
2- واندر
3- سانتافه
4- اسکای فورس
5- آن فور گیون
6- برانکو
7- ترن د پیج
8- جاست فور پی پی
از هر سه تا ساید و خود se روی ما اتک گذاشتن. جالب اینه که از اکانت هایی که خودم گلدشون رو داده بودم روی واحه های کپم دف ریختن
- - - Updated - - -
افشین جان به جز بینام ، لوسیفر و بلک استورم بقیه زیر پرچم احسان واندر هستن . ما هم زورمون در همین حده.
از شخصیت احسان واندر هم که دیگه نگم برات .
اگه بخوام از سرور برات بگم یه متای 3 به 3 شکل گرفته. ما 3 تا اکانت یه طرف و طرف دیگه 3 تا ساید دیگه زیر پرچم احسان واندر خائن. البته نباید از اکانت هایی که متای رقیب تو SE دارن چشم پوشی کرد.
حالا به نظرت کی برنده این سرور میشه ما یا ناتار؟
والا من اصلا در جریان بازی نبودم و نیستم
صرفا دارم میگم لینک بزارید . زد و خورد رو نشون بدید . فروم باشه سرور جذاب تره
ما میبریم یا ناتار خیلی خوبه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
والا من اصلا در جریان بازی نبودم و نیستم
صرفا دارم میگم لینک بزارید . زد و خورد رو نشون بدید . فروم باشه سرور جذاب تره
ما میبریم یا ناتار خیلی خوبه

والا افشین جان از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون که نصف لذت بازی برای من تو همین فروم بود . ولی الان چیزی از فروم نمونده. فقط شخص خودتی که پیگیر اتفاقات سروری. اگه دوست داشته باشی تا پسورد اکانت رو بهت بدم تا خودت بیای ببینی چه اتفاقاتی افتاده.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
والا افشین جان از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون که نصف لذت بازی برای من تو همین فروم بود . ولی الان چیزی از فروم نمونده. فقط شخص خودتی که پیگیر اتفاقات سروری. اگه دوست داشته باشی تا پسورد اکانت رو بهت بدم تا خودت بیای ببینی چه اتفاقاتی افتاده.
قربونت مصطفی جان
والا اگر فروم جذابیت نداره دیگه بخاطر خودمونه . هیچ کدوم از لیدر های 4 ساید نمیان کل کل کنن . لینک بزارن ، پلن رو بعد از اجرا نشون بدن .
نمونش همون سرور n3 ، زد و خورد بالایی داشت اما دریغ از یه دونه لینک . جالبیش اینه که خودم اونجا کلی دف از دست دادم توی دهکده های دوستان اما خبری از لینک ها نبود
ان شاالله که دوستان یا ترک کنن و یا سر شوق بیان و درست بازی کنن تا جذابیت برگرده به سرور ها
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن