نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: خلوت شدن سرور 1000

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط мoнαммαd_salim نمایش پست ها
    داداش 2-3تا اتحاد که کمه اگه 10 اتحادم باشه
    بازم تعدادمون اونقدر هست که همشو خودمون پر کنیم و افتخارشو خودمون بگیریم :دی

دوم اینکه الان دگه خود مولتی هانترم نمیتونه سرور 1000 رو از انحصار گلوری در بیاره :دی
    با سلام

سیاست های مدیران سایت باعث انحصاری شدن سرور ها شده . قصد کوری خوندن و کل کل کردن ندارم ولی مثلا همین لیگ آخر هزار ، بنده با 4-5 نفر دیگه از دوستان رفتیم و علاوه بر برنده شدن فینال ، امتیازی ک جمع کردیم از اون تک سرور ، اندازه دو سرور پیش لیگ بود که بچه های گلوری بدون دشمن و با خیال راحت جمع کرده بودن و جزو ده نفر برتر مجموع 3 سرور لیگ شدیم . اینکه میفرمایید خود مولتی هانتر هم نمیتونه سرور رو از انحصار گلوری در بیاره کاملا اشتباهه ولی باقی بازیکن ها ، انگیزه ندارن واسه شرکت در سرور .

بنده نمیتونم بگم که برگشتن به سیستم قبلی و داشتن 3 اتحاد برنده میتونه کمک کنه یا چیز دیگه . ولی میدونم اگه سیستمی فراهم بشه که بازیکنان ضعیفتر این فرصت رو در اختیار داشته باش تا بتونن مقابله کنن در برابر تیم های یکدست تر و سازمان یافته تر و به سرعت برق و باد از دور بازی خارج نشن ، وضعیت رو به بهبود خواهد رفت - مثل همین سیستم حمایت تو سرور اسپید

یکی دیگه از دوستان در مورد همر کشیدن و دف کشیدن اظهار نظر کرده بودن که کاملا درسته . تو 1000 و 500 به راحتی میشه با یک همر ( تاکید میکنم فقط و فقط با یک همر ) کل سرور رو از وجود دشمن پاکسازی کرد و اضافی هم آورد آخرش . روز آزادسازی نقشه ساخت ، همر 4 موتوره تقریبا به 16 میلیون گرزی میرسه ولی دف دفسازها از هر ده بشه نهایتا4 میلیون پیاده . توازن هرگز نمیتونه برقرار بشه . تو سرور نرمال شما نهایتا با بیگ همر بزنی واندر تیم حریف و خوشحال باشی ک درصد بیشتری نیرو کشتی . هرگز به این شکل نیست . فکر میکنم همونطور که جوایز انجام وظیفه ها به روز شد ، باید بعضی مسائل نسبت به سرعت سرور تغییر پیدا کنه . مثلا در سرور 1000 هم مثل باقی سرورها ، تا 2 روز بعد از تغییر ایمیل و چنج زدن ، نمیشه جانشین کرد . سرور 1000 هم تابع همین قانونه درحالیکه 2 روز در سرور 1000 میشه تقریبا نصف مدت زمان سرور تا آزادسازی نقشه ساخت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط VIASA نمایش پست ها
    من کوچیکتم آقا محمد

- - - Updated - - -

اگر تیمی میتونست جلو ما وایسه که الان سرور دسته ما نبود
    آقای چنگیز من اصلا شمارو بجا نمیارم که بخوام درباره سرور باهاتون بحث کنم

ما زرنگاشم زمین زدیم...

اراده کن تا خاطراتو بازگو کنم

- - - Updated - - -

تشریف بیارین در خدمتتون باشیم
    دوست عزیزی ک گفته بودی هرکی بیاد سرور رو از دست تیم گلوری دربیاره 10 ک گلد میدی - لطفا کد گلد رو پیام خصوصی برام بفرست - با تشکر

اینم نتیجه لیگ 1000 -
    http://club.dejkoob.ir/?action=serve...server3=hn1000
    بازم عرض میکنم دو سرور رو تیم گلوری بدون دشمن و حریف به راحتی صد کرد و بنده و دوستان فقط سرور سوم و فینال رو خدمتشون رسیدیم که این تیم قدرتمند ( به قول خودشون ) با ده ها اکانت مولتی و پوشر ( که جای نقد یکی دیگر از کاربران بود ) و کلی هزینه ، فقط تا آزاد سازی کتیبه ها ادامه دادن - البته برخی از اعضای این تیم که دوستان عزیز ما هستن مثل آقا مجتبی و علی اسکای و علیرضا شاهی و چند نفر دیگه که فکر کنم بجز مجتبی جون بقیه شون نیستن دیگه ، روی سر ما جا دارن و هرگز قصد جسارت و توهین به اونارو ندارم . ولی این پست رو برای اون دسته از اعضای تیمتون که بسیار علاقه مند به کل کل کردن و بی ادبی کردن هستن گذاشتم - اعضایی ک وقتی تیمی به اسم گلوری داشته پایه گذاری میشد ، اصلا وجود خارجی نداشتن ولی حالا شدن سخنگوی تیم

رتبه های 1 و 2 و 8 و 10 اعضای تیم گلوری هستن که با فعالیت در 2 سرور به اون امتیاز رسیدن
    بقیه رتبه ها دوستان بنده هستن که این امتیاز رو فقط در سرور فینال و سروری شلوغ و با زد و خورد فراوان و امکانات کمتر بدست آوردن
    رhttp://club.dejkoob.ir/?action=serve...server3=hn1000
    ویرایش توسط pvp : 03-26-2018 در ساعت 04:59 PM
    Take a Look to the Sky Just Before You Die
    !!! Its the Last Time You Will