نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
با سلام خدمت ابر پلیر سرورهای دژکوب میلاد ولفلند نوب
جنگ یوییک چی میگه؟؟؟
چکمه 6تا داریم حالا یونیکش کمتر اگر میتونی ازش استفاده کن خوب
ما نوب شما خوب بزار ببینم اون روزی که جات تو نقشه سوراخ میشه هم همینجوری حرف میزنی؟؟
فیدرزنی؟؟ چیزی که غوض داره گله نداره روزه اول گفتم یکی بزنید ده تا میخورید و حالا حالاها مونده جبران شه فعلا 5 تاش خورده فکر کنم یه 35 تا دیگه طلبکارم.

یادته که گفتم همر تو سایدتون زیاد دارم ( با همر اون اکانتها کاری ندارم البته خودت داری کاری میکنی کار داشته باشم باهاشون) صادق بزنم؟؟؟؟ ببین فیک رفته روشون بده بزنم از تو خود ساید ببینه چه حالی میده.
دوستانه میگم حذف کن برو حداقل آبرومندانه میری.
تا امروز پلنر دوستان بودن لانچر هم خودشون که با لنگ دمپایی ها زدن اما به افتخار خودت از این به بعد پلنر محمد هرکول و لانچر هم خودم و محمد، ببینم چندتاشو میتونی دف میکنی و چندتاش رد میشه.
بشمار....

به فول هانی:
ما از رگ گردن به شما نزدیکتریم

به به #سلطان_بدا #استاد_ادا
#شاخ_مجازی تو سرور خالی
#نوچه_بزرگ_ساید_دیگه

تو که از شمال غرب گلد گرفتی داری براشون دم تکون میدی نیا واسه ما گنده نیا گل پسر ؛ تو خودت نوچه یکی دیگه هستی برو دستمالتو بزن ؛

خاک شمال شرق برای من مقدسه هر چند از خیلی ها تو همین ساید خیانت دیدیم و به ما پشت کردن واسه خاطر یه مدال و چند سکه طلا ولی من رو هم سایدی همر نمیزنم ولی ساید با مختصات منفی در منفی رو همیشه از دیر باز مورد لطف و عنایت خاصی قرار میدادم

دف از چهار ساید تو واندر ریختن شاخ بودنه ؟

4-5 میلیون خرج مولتی اک خریدن دیگه شاخ بازی نداره گل پسرم !

کل سرور رو اختصاصی خریده طرف برات ! تو هم موندی داری دم تکون میدی براش ؛
این دیگه فروم اومدن و گنده اومدن نداره برو تو لاکت قائم شو به مولتی هات سر بزن صبح تا شب

ببین چقدر بد بختی که پی ام های ما رو یه خط در میون یکی از چار ماه پیش یکی از سه هفته پیش برداشتی دونه دونه پشت هم چیدی فوروارد کردی واسه اینو اون، فکر کردی زرنگی یا فکر کردی بقیه مثه خودت پشیزی عقل ندارن و باور میکنن ؟

برو بد بخت کل زندگیت رو فروختی سایت بازی زدی بعد سه سال هنوز هم عرضه نداشتی رانش کنی ؛ موندی اینجا داری نوکری اینو و اون رو میکنی ؛

آخه نوب بزرگ تو مگه غیر فیدر زدن کار دیگه هم بلدی ؟!
یا بهتره بگم پلن دیگه ای هم بلدی ؟

اینو گوش کن خیلی جالبه
جنگ منحصر رو برده رو مولتیش، بعد 100ک دف ریخته روش؛
بعد زده
آخه نوب خان ما رو کتیبه بزرگ 500ک دف ریختیم بعد چطور رو منحصر 100ک میریزیم ؟! تو اینو برام توضیح بده ؟
وقتی رو کپ خالی ما 300ک دف ریختیم ! بعد رو کپ و کتیبه منحصر چطور 100 ک دف میریزم !؟
فکر کردی ما نمیدونیم کدوم اکانت ها رو خریدی و دست خودته ؟

در پایان هم اینو بگم هر کدوم از همر هام اندازه 2 الی 5 برابر گندم خورشون تلاف و همر ازت میگیرم تا بتونی بزنی ؛
حالا هم برو بزار باد بیاد
یا بهتره بگم برو باد داره میره

پ.ن ؛ سرور اختصاصی و گنده اومدن ! خخخخ (جوک منتخب سال 96 هم جور شد)