-

نوشته اصلی توسط
Turbo
اینکه میگید منابع ناتار رو زیاد کن مثل این می مونه که تو سرور 3 ثبت نام کردید بگید منابع نمیده لطفا اسپید رو بذارید روی 20!
منابع ناتار طبق توان و سطح منابعشون تولید میشه. اگه بیشتر بشه یعنی سرعت سرور زیاد شده!
چیزی که هست بحث بی فایدست تاپیک زدم کلی ادم هم اومدن اعتراضشون رو نسبت به این مساله اعلام کردن به هرحال یه جایی باید از جیبتون بزنید همش که نباید به فکرش باشید یا سرور ها رو کم کنید پلیر زیاد بشه حداقل یا منابع ناتار زیاد کنید.
دژکوب ایران همیشه تو دنیا پر طرفدار ترین بوده الان داخل اسپید ایران 2500پلیر که نصفشم مولتیه واقعا ناراحت کنندس.
ما که فعلا اینجا هستیم ولی امید واریم دژکوب واقعی ایران باز بیاد از دست این قانون های من دراوردی راحت بشیم.
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
چیزی که هست بحث بی فایدست تاپیک زدم کلی ادم هم اومدن اعتراضشون رو نسبت به این مساله اعلام کردن به هرحال یه جایی باید از جیبتون بزنید همش که نباید به فکرش باشید یا سرور ها رو کم کنید پلیر زیاد بشه حداقل یا منابع ناتار زیاد کنید.
دژکوب ایران همیشه تو دنیا پر طرفدار ترین بوده الان داخل اسپید ایران 2500پلیر که نصفشم مولتیه واقعا ناراحت کنندس.
ما که فعلا اینجا هستیم ولی امید واریم دژکوب واقعی ایران باز بیاد از دست این قانون های من دراوردی راحت بشیم.
بزار کمی خود شیرینی کنم
شتر بیند در خواب پنبه دانه گهی دژکوب ایران , گهی دژکوب .کام
راستی همینجا اعلام میکنم دیگه نظری در مورد سرور شما و حرف های نوب واری شما ندارم .
راستی تجربتو عشقه
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن