درود

به نظر من هم ایده جالبی نیست و با آقای ماتریکس موافقم اینجوری با یه ریست مودم مییشه چند تا اکانت ساخت و با 100 تا دونه گلد کشیدش بالا و کلی گلد جایزه گرفت و اکانت رو رها کرد و هفته ای یه بار روش لاگ این ببشه و حتی کراپاشو کشید بالا و رید داد .

نکته دیگه ای که مانی پارتیزان عزیز بهش اشاره کرده بود و من هم موافقم نحوه جایزه دادن هست ؛ وقتی شما به جای تبلت معادل قیمت تبلت (فکر میکنم حدود 400 تومان باشه) تخفیف خرید گلد میدید میدونید یعنی چی؟ یعنی یه نفر حدود 25000سکه مفتی میگیره!

من که خیلی لردی گلد خرج میکنم رو اکانت اگه هولدر نباشم نهایتش یه سرور با 5الی7 کی گلد تموم میکنم ؛ حالا 25 کی گلد یهو میدین به من خوب اولا که میام 15 تا مولتی میکشم رو هر کدومش 1کی گلد میزنم 3تا ده میکشم بالا (جایزه دعوت رو هم میگیرم میزنم رو همون اکانت) و کراپاشو 17 میکنم تازه اگه این همه گلد داشته باشم 6تا ده میکشم بالا کراپ17 توی 3تا دهش دف میکشم یعنی حدود 45 تا ده که از ماه دوم تقریبا توی هر کدومش سرور نرمال روزی600 تا و 3ایکس حدود فکر کنم 1800 تا (3ایکس بازی نکردم نمیدونم دقیق گفتم یا نه) یعنی در مجموع 45*600=27000 تا در روز یعنی توی سرور نرمال تا زمان کتیبه ها حدود1.6 میلیون دفاع دارم توی نرمال و غارتم در ساعت حدود 1.3 میلیون خواهم داشت پس میتونم 3تا همر گردن کلفت استارت بزنم. حالا کی میتونه بیاد منو بزنه؟ (برای سرور 3ایکس اعداد بالا فکر کنم 3برابر بشه)

گلد زیاد حالت استعماری هم پیدا میکنه مثلا من میام به همه گلد میدم علاوه بر اون 15 تا اکانت خودم و بعد کتیبه ها جنگ منحصر هم میزارم رو اکانتم و همه پوش منابع میکنن منو چون گلد دادم بهشون تازه دف هم میسازن برام و من میشم اکانتی که 2ماه مونده به پایان سرور توی سرور نرمال بیش از 800کی گرزی دارم توی یه همرم که هر جور و با هر منطقی حساب کنید غیر عادیم! روی همرم یه مرتاض کوچیک میذارم 900کی دفاع هم میریزم روش!

حالا یکی بیاد منو بزنه! 900تا دف ثابت حدود 1میلیون توی کمتر از 12 ساعتی نگه میدارم همین رویه برای دیگران هم هست این میشه که سرور ها بدون زد و خورد و صرفا با تبانی پیش میره و تمام رکوردهای همر توی دنیا شکسته میشه و برای اولی بار میبینی یه ساید یه همر 800کی گرزی
یه همر 500 کی گرزی یه همر 300 کی شمشیرزن رومن و.... رو میکنه ؛که اند گیم فقط میخوره به ناتار برای پوینت هجومی یا میدن همون استعمارگره خفت میکنه برا مدال

دیگه بازی نه برا من جذابه نه برا دیگران و میشه همین که تمام سرورها اندگیم ضعیفی داره و یا برنده نداره یا این که همه با هم میرن یه اتحاد و توافقی 100 میکنن باز جایزه رو میگیرن و میرن سرور بعدی .

میدونم این تاپیک مربوط نمیشه ولی از اونجایی که دیگه زیاد وقت ندارم یه دفعه همه حرف ها رو توی همین پست میزنم بلکه مدیریت ببینه (چون دیدم پست های اینجا رو امید لایک کرده)
تا اونجایی که سواد من جواب میده و تجربم بهم میگه؛ سرورهای اینجا اسمشو نبر نداره و کلا سیستمی داره اداره میشه و آنالیز نمیشه بازی و آی پی ها نمونش هم که من هرگز درک نکردم و 2بار برا خودم اتفاق افتاد اینه که وسط لانچ پلن مشکل آی پی پیش میاد نمیتونی لانچ کنی! یا اتک روت میاد میری دف بفرستی بازم ای پی و دفاع تنمیتونی بفرستی! در صورتی که اسمشو نبر هوش واقعی باشه نه هوش مصنوعی تشخیص میده که من کلا 4بار رو اکانت لاگ این کردم برا تایم گرفتن و چک کردن و لانچ و اینجور چیز ها ؛ یا اکانتی که کاملا فعال هست همر میسازه وروش داره بازی میشه مولتی نیست آدم نمیتونه روی 10 تا اکانت همر بسازه (دفاع میشه ساخت ولی همر هرگز) و با 4بار لاگ این نباید مولتی بشناسه و نذاره لانچ کنیم!

حالا باز اگه چیزی یادم اومد میگم

پیـروز ؛سربلنــد و دنبالـه دار باشید.

پی نوشت : این پست صرفا مخاطب خاص (مدیریت سرور ها @Omid) داشت پس لطف کنید نیاید با من کل کل کنید.