نقل قول نوشته اصلی توسط MOD UnderTaker نمایش پست ها
درود

من یه بار دیگه پست خود رو اینجا قرار میدم

قسمتی که قرمز هست رو مطالعه بفرمایید.

در جواب دوستی که پرسیده بودند اگه واندر ها همه 0 باشه چه اتفاقی میافته گفتم یکی از این دو اتفاق 1: افزایش تایم سرور 2: بدون برنده.

افزایش تایم سرور رو دیدید بدون برنده رو ندیدین؟

که البته به احتمال 90% بدون برنده سرور به پایان خواهد رسید و فقط جوایز بزرگترین امپراطوری و بزگترین همر و قهرمان و مهاجم داده خواهد شد.

من صرفا قصدم اطلاع رسانی بود که یه وقت برداشت کاربر ها این نباشه که اکانت توقیف شده چون واندر سطح 27 داره برنده سرور خواهد بود و برنامه ریزیشون رو بر اون مبنا قرار بدن در صورتی که طبق قوانین اکانت متخلف برنده نمیشه و اگر واندری بالاتر از 27 باشه برنده میشه و در غیر اینصورت واندر بعد از ایشون و در صورتی که همه واندر ها 0 باشند مطلبی که بالا گفتم صادق خواهد بود و تحت هیچ شرایطی اکانت توقیف شده برنده معرفی نخواهد شد.
درود

دوست عزیز شما پاسخ پست بنده رو دادین که گفته بودم همه واندر ها سطح 0 باشه چی میشه و ممنونم، جوابم رو گرفتم که سرور بدون برنده تموم میشه ؛

ما بقی دوستان کسی از شما نظر نخواست ! ولی طبق روال کسی که توی بازی حرفی برای گفتن نداره تو فروم زبون درازی داره

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

افرادی که در سرور نیستن کسی از شما نظر نخواست به قول خودت مدیر عامل 7-8 تا شرکتی و وقت نداری پس به فروم هم نیا تا وقت گران قدرت اینجا هدر نشه !
یاد آرنولد می افتم یه زمانی اسطوره بدن سازی بود بعد الان شده کشک !
شما تو سرور فلان آی آر اصلا سوپر پلیر بودی واندر رو ازت ده میلیون میخاستن بخرن اون موقع با ده میلیون میشد بنز خرید ولی نفروختی و بجاش با هولدر حذف کردی و به این کارت افتخار میکنی احسن به شما بزرگ مرد ج.ش ! سنت هم که ماشالا دو برابر ماست و فقط انتظار داری ما احترام بزاریم ! معمولا احترام یک خصوصیت اخلاقی دو طرفه هست !
هر چی بودی قهرمان جهان هم بودی مبارکت باشه ولی برای خودت بودی ! چیزی که ما از شما دوست عزیز تو این سرور دیدیم این بود که همر هات دیوار شد و حذف کردی !!

البته برام همچنان جای سواله که چرا وقتی کسی اکانت سالت رو نزده با اینکه بن شده و تاثیری از زدنش در بازی پدید نمیاد شما داری حرص میخوری ! چه کنم آرزو به دل ماندی که این اک رو بزنن ! البته ممدرضا رنک یک غارت سرور جدید آی آر هست شما میتونی بری اون سرور و باهاش رقابت کنی شاید اونجا زدیش که بازم بعید میدونم چون دوران شما تموم شد؛ دم پیری و معرکه گیری !!!
متاسفانه از جنوب شرق فقط نوید رو قبول دارم که حداقل اکانتش باقی هست و رو حرفش موند !

در مورد اکانت سالت و واندرش هم ما نباید بزنیم که ! رقیب هست مثل شیر 24 ساعته داره پلی میده تازه اک توی جنوب شرق هم میخره به من نامه میده میخاد تایم انلاینی منو در بیاره و به اتحاد ما هم بیاد !!!! (ادعای پاک بازی هم دارن بعدا) واندرو اونا باید بزنن که نزدن ! اون واندر 50ک دف هم نداره ! دیگه از چی میترسن نمیدونم والا شاید اکانت سالت اسمش ترسناک باشه واسه بعضی ها !!

در مورد زدن اکانت سالت هم ایشون حدود 800ک دفاع شخصی داشت الانم حدود 400ک دف شخصی تو دهش همچنان باقی هست و داره لاست میخوره البته دف ساز هاش هم هنوز هستن نمیدونم شاید ممدرضا بیاد دف اضافه کنه ! که اینم بازم باید بچه های ساید رقیب بزنن نه ما !!
ضعف ساید رقیب و ساید متای شما جناب شانگفی ! به ما ربطی نداره !!! بزنید دیگه من که جلوتون رو نگرفتم ! نمیزنید پس نیاین غر نزدین که چرا کسی نزده!

ولا من که همر های اکانت های بن شده جنوب غرب رو زدم ، قبلش هم به مدیریت نامه دادم آقا بزنم ؟ گفت بزن، زدیم مثالش اکانت پلار که اثری ازش باقی نمونده ! دیگه حالا کل جنوب غرب یه اک تو شمال شرق رو میترسه بزنه به خودشون مربوطه ! شاید هم بحران همر دارن ! چون تا جایی که من یادمه این راپتور که داره فیدر زنی و دف ساز زنی میکنه اون موقع 90ک تبری داشت و الانم همچنان همون قدر داره ! دادا جنگ آموز زیاد داریم بدیم دستت ؟!

در مورد راز منحصر هم این دوست زرنگ ما توی جنوب غرب اومد توافقی برد و بعدش هم اعتراف کرد آره با کثیف بازی بردم، خب دیگه ماشلا هر دو طرف شدن کثیف باز! فقط یه پاک باز بود که اونم پوش میکرد توافقی رید میداد یه ساید رو که اونم حذف کرد بنده خدا

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد تمدید سرور هم تمامی بچه های شمال شرق مخالف هستن ... ، اینطوری هم که مشخصه ما بقی سرور هم مخالفه پس سرور بدون برنده اعلام میشه که در این مورد کسی مخالف نیست،
ما هم دو تا مداال میزنیم رو پروفایل و میریم چیزی از ما کم نمیشه ! ما بقی دوستان موفق باشید !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در آخر هم اینو بگم که دوست عزیزم که داریم میای کپ های توی منطقه خاکستری رو میزنی، منم بلدم ! منم چکمه دارم ! تو همر 90ک تبری داری من 200ک گرزی دارم بزنم عشق کنی ؟
بیاید ادای زرنگ ها رو در نیاریم ! چون با ادا در آوردن ما زرنگ نمیشیم !

پ.ن؛ والا من نه خریدار بودم نه فروشنده ولی اینطور که از دوستان خریدار پرسیدم گفتن فلانی یه اکانت بود اومد بفروشه پشت سرش دو سه نفر دیگه خودشون پیشنهاد دادن ما هم میدیم ! حالا اینکه بین اونا یکی
الف) بزرگترین همر ساید بود
ب) اکانت با 3همر واندرزن ساید بود
ج) مرتاض منحصر ساید بود
د) معماری منحصر ساید بود
ه) از همه مهمتر 2تا واندر ساید بود
برمیگرده به اینکه چرا و چرا و چرا و چرا و باز هم میگم چرا ، آخه چرا ، آخه واسه چی ! باید بیاد و پیشنهاد فروش بده ؟ مگه بچه های سایدش گناه ندارن ؟
مگه اونا واسه سایدشون زحمت نکشیدن ؟ آخه خداااا چرا !! انصاف کجاست ! چرا اینا هم فروختن ! چرا شانگفی دیوار شد و حذف کرد، گناه نداشت ؟ حیف نبود ! این سرور هم میموند بنده خدا پوشش رو میکرد کسی کاری به کارش نداشت که ! آخه چرا (برگرفته از طنز شوخی کردم مهران مدیری :دی )

پیروز و دنبال دار باشید (برگرفته از استاد پوش و رکورد حذفیجات !)