نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود به همه ساکنان سرور

اون روزی که اکانت ها خرید و فروش شد من تلاش کردم همتون رو از خواب بیدار کنم ولی گویا دوست دارید بخوابید و دوباره با تبانی و شاید تطمیع خواستید؛ اکانت متخلف رو نزنید تا شاید برنده بشه وه به نوایی برسید.

برام جالبه که از وقتی اکانت متخلف بن شده کسی اون اکانت رو نزده؛ این چیزی غیر از تبانیه؟ چیزی غیر از تطمیعه؟

الان هم که مدیریت سرورها داره جلوی تبانی رو میگیره باز ناراحتی شما؟

از نظر من هم سرور بدون برنده تموم شه عادلانه تر هست.

البته هنوز 10 روز مونده و اونجوری که من دیدم هنوز از هر 3واندر شانس دارن که حداقل سطح 1 باشن؛ چون تا اونجایی که من خبر دارم پلن ها بر این استوار بود که جوری لحظه آخر روی همه واندر ها لانچ شه که همه صفر و فرد متخلف 27 بمونه که طبق قوانین برنده معرفی نمیشه پس شاید پلن ها یه تغییری بکنه و سرور جذاب بشه 10 روز آخر چون اینجوری همه واندر ها شانس دارن که حداقل 1 باشن.

سربلنـد،پیـروز و دنباله دار باشید

پی نوشت: برام جالبه توی این 2.5 الی 3 ماهی که دست متقلبین رو شد اگر 1همر گرزی هم یکی استارت میزد الان حدود 90 کی گرزی بود 6کی کاتا میشد متقلب رو زد ولی کسی اقدام به زدنش نکرده که این بوی تبانی و تطمیع میده چطور همه واندرها هی داره میخوره ولی متقلب نمیخوره؟

به هر حال از بازی لذت ببرید و سعی کنید این 10 روز یه پلنی بچینید که که سرور یه برنده داشته باشه زشته به خدا!

پی نوشت 2: یه نیو پلنری خیلی از فتوحاتش میگه و عکس میذاره داداش گلم هر عکسی گذاشتی 2تا همر اولش از جنوب شرق کردی دیوار خودت چی داشتی؟

پی نوشت بعدی:دی: میگه یه اکانتی 3ماه پیش خریدیم حالا حریف داره میبازه میگه تقصیر اون خرید بوده! داداچ داری اشتباه میزنی
الف) بزرگترین همر ساید رو خریدی
ب) اکانت با 3همر واندرزن ساید رو خریدی
ج) مرتاض منحصر ساید رو خریدی
د) معماری منحصر ساید رو خریدی
ه) از همه مهمتر 2تا واندر ساید رو خریدی

به قول علی دایی : ببخشید ببخشید اینا الان چجولی واندل 100 کنن؟

والله از قبل پیش بینی نشده بود یه نفر همه اکانت ها رو میخواد بخره وگرنه مدیریت مینوشت :دی

سلام و درود شایان عزیز
درمورد واندر بن شده علت 0 نشدنش اعلام مدیریت بود که اون اکانت هرگز آزاد نمیشه و بعنوان برنده هم اعلام نخواهد شد وگرنه تا الان0 شده بود!!!!
ما با اتمام سرور و نداشتن برنده در سرور هیچ مشکلی نداریم و توان این رو هم داریم که نذاریم که اقای .... با کثافتکاریاش برنده سرور بشه!!!
الان ابهام ما سر زمان اتمام سرور هست چون براش برنامه ریزی کردیم... شک نکن تمام واندرهارو0 میکنیم!!!