نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: انتقادات M3nTaL

Hybrid View

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

چشم حتما من قول میدم این مسئله بررسی و آسیب شناسی بشه تا مشکلی در لانچ دیگه پیش نیاد. اما در مجموع این که شما می فرمائید یعنی اینکه یه قانون داریم که هرچه بیشتر نباید بهش توجه کنیم!

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    چشم حتما من قول میدم این مسئله بررسی و آسیب شناسی بشه تا مشکلی در لانچ دیگه پیش نیاد. اما در مجموع این که شما می فرمائید یعنی اینکه یه قانون داریم که هرچه بیشتر نباید بهش توجه کنیم!
    من متوجه نمیشم چی آسیب شناسی بشه ؟
    طبق قوانین هرکسی باید یک اکانت داشته باشه
    هرکس هم روی یک اکانت باید بازی کنه
    هراکانت هم پلیر جداگانه باید داشته باشه
    کلا سرورهای نرمال 30 تا پلیر فعال داره این قانون رو هم بردارید تبدیل میشه به هرکی بیشتر مولتی خرید یا اکانت زد
    لانچ هم باز تکرار میکنم زمانی لانچر میخواست که اسکریپت لانچ نبود الان شما اون اسکریپت رو بده دست بچه 5 ساله برات لانچ میکنه
    سایت همسایه هم گلدش گرونتره ! هم برخوردهاش بسیار سخت گیرانه تر چیزی که ریشه یابی میخوادا این هست که پلیر چرا حاضر میشه 10 برابر بیشتر هزینه گلد بده ولی اونجا بازی کنه نه اینجا

4. تشکر Omid, sw team تشکر نمود
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    کلا سرورهای نرمال 30 تا پلیر فعال داره این قانون رو هم بردارید تبدیل میشه به هرکی بیشتر مولتی خرید یا اکانت زد
    لانچ هم باز تکرار میکنم زمانی لانچر میخواست که اسکریپت لانچ نبود الان شما اون اسکریپت رو بده دست بچه 5 ساله برات لانچ میکنه
    سایت همسایه هم گلدش گرونتره ! هم برخوردهاش بسیار سخت گیرانه تر چیزی که ریشه یابی میخوادا این هست که پلیر چرا حاضر میشه 10 برابر بیشتر هزینه گلد بده ولی اونجا بازی کنه نه اینجا
    هدف تسهیل در این قانون آزاد گذاشتن مولتی اکانتی نیست. فکر میکنم نظر دوستان اینه که نذاریم یه ماشین تند بره به جای اینکه وقتی تند رفت جریمش کنیم.
    باید با مولتی بازی قبل از لانچ اتک برخورد بشه نه لحظه اتک.
    یعنی اینکه اکانت مولتی خیلی قبل تر ازینکه بخواد به اجرای پلن برسه مسدود بشه نه لحظه لانچ.

6. تشکر partizan, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن partizan, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

هدف تسهیل در این قانون آزاد گذاشتن مولتی اکانتی نیست. فکر میکنم نظر دوستان اینه که نذاریم یه ماشین تند بره به جای اینکه وقتی تند رفت جریمش کنیم.
    باید با مولتی بازی قبل از لانچ اتک برخورد بشه نه لحظه اتک.
    یعنی اینکه اکانت مولتی خیلی قبل تر ازینکه بخواد به اجرای پلن برسه مسدود بشه نه لحظه لانچ.
    دقیقا . اما بحث اصلی رو فراموش کردید . کسی روی مولتی همر نمیسازه . شماا باید جلوی پوش کردن رو بگیرید . راهش هم خیلی سادس . تمامی پلیر های تاپ رید زیر نظر شدید باشن و اگر غارت از مولتی مشاهده شد بن کنید . همین

- - - Updated - - -

تا قبل از کتیبه ها غارت توافقی اصلا معنی نداره . مثل دات کام

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اصلا نمیگم قانون عوض شه . کل بحث اینه که طوری طراحی کنید تا برای لانچ مشکلی پیش نیاد
    والا قوانین برخورد با مولتی بازی رو از اینی که هست هم سخت تر کنید .
    حرف من یه چیز دیگست ، کسی روی مولتی همر نمیکشه ! این رو در نظر داشته باشید
    گیریم طرق میاد همر رو میخره ، درست ؟!
    خوب بازم در این صورت میتونه با یه بار لوگین کردن بزنه و بره ، بازم این سیستم جلوش رو نمیگیره ، چون عموما همر های خریداری شده واسه جلوزن استفاده میشن تا 100% لاست بخوره و همر های اصلی خسارت کمتری بخورن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    مانی جان بازم باید چند نکته رو خاطر نشان کنم !
    1-تا جایی که یادم میاد شما پلیر نرمال نیستین ، حداقل توی این سایت . شما نمیدونی با 15 تا اکانت اندازه 3 تا اتحاد 60 نفره کار کردن یعنی چی . یادمه نرمال های قدیمی 3 تا اتحاد 60 نفره میومدن و یه واندر رو به زور 100 میکردن و اینجا الان ماها داریم در بهترین حالت با 40 نفر انجام میدیم .
    2-همون اسکریپت رو با نت 512 تست کن و با نت 2 مگ تست کن و یا بیا بهت وی پی اس بدم با سرعت 30 مگ تست کن . ببین با کدوم بهتر میزنه
    3-سایت رقیب ، پلیر واقعیش اونقدری نیست که ریجستر شده هاش هستن ، چون خیلی از اونا برای فروش منابع و سیلور هست .اما بازم پلیرش بیشتره که این وظیفه تیم مدیریته که بره و ببینه چرا اینقدر پلیر هاش بیشترن . اما یک خوبی که نسبت به اینجا داره قوانین سفت و سخت و برخورد شدیده ، هرچند برای کسی که میخواد کثیف بازی کنه فرقی نداره و میتونه پنل مولتی هانتر رو بخره . متاسفانه دنیای دژکوب ذاتا توانایی کثیف کاری رو داره و دقیقا مثل دنیای واقعی هستش ، با پول میشه خیلی کارا رو انجام داد ، اما دلیل نمیشه قوانین درست وضع نشن
    نقطه قوت اون سایت فقط و فقط مولتی هانتر های وظیفه شناسش هست ، کسی جرات خلاف کردن نداره . چون میدونه اولین خلافی که ازش مشاهده بشه = از دست دادن نصف و یا کل اکانتشه . اما اینجا طرف بن میشه هم امید داره از بن دربیاد !