نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 160

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور K5.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

باید همر در هر حالت بک میدادید چون همون چیزی که میگی بوده هم همر میخورد بازم 55% لاست میداد

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsi...,20#r1u,49200U

زمانی که کتیبه به پلیرت نمیدی و جنگ نمیچرخونه و از نظر دف ساپورت نمیکنی و فقط به فکر اکانت خودتی منتظر هر اتفاقی باید باشی. اکانتی که همرش بدون لاست چیف میشه مطمئنا این اکانت از دست لیدرش شاکی میشه که چرا بهش دف ندادن. روزی که اکانتایی که به ساید ما نسبت میدی همرشون پرید نیاید بگید کثیف بازی کردید. لطف کن اسامی اکانتارو بدید تا خودم ترتیب اکانتارو بدم. محمد سپاهی بنده خدا روزی 50 تا اسکات ازتون میکشید همرای بدون دفتون رو در میاورد اما هر روز اسکات میزد بازم بدون دف بود و این یعنی ضعف لیدری شما از یه اکانت اسکات میزدید ما درجا دفشو اضاف میکردیم. گفتید اونی که همرش 0 شد من بودم نه شما و البته که راست میگید چون من اول به اکانتای ساید فک کردم و بعد به اکانت خودم و افتخار میکنم همر من 0 شد اما همر بچه هامون موند. شاید همین باعث شد پلیر پلیرهای ما با جون و دل بمونن و بازی باخته 3 به 1 رو به اینجا رسوندند و به همشون دست مریزاد میگم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط S.Y نمایش پست ها
    میگم زشت نباشه یه وقت به اک خودت اتک دادی خخخخخ داداچ اشتباه زدی خخخخخ
    مجی ما اک خریدیم تو ساید خودمون خریدیم نرفتیم تو ساید شما که بخریم
    یارو اومد اک همینجوری داده بهت دیگه چرا سو استفاده میکردی ازش داش گلم بازی سالم اینه بگی اکت تو ساید حریفه من نمیخوامش
    اگه اینو نمیتونی توجیه کنی حرفی نیست دادا تا زمان ازاد سازی نقشه منم سر و کلم تو ان دبلیو پیدا میشه یر به یرش میکنم

ساید خودتون؟ شما شمال شرق هستید
    آهان یادم نبود جنوب شرق و جنوب غرب هم مال شماست
    به نظرتون کسی از ساید خودش اکانت میخره؟ چرا میخره؟
    ساید حریف؟ روزی که گفتم بازی رو به تعادل بکشید متای 3 به 1 الان به نفعتون هست فکر بعدها باشید با غرور گفتید نمیخوایم و به قول خودتون از موضع قدرتی که داشتید حرف زدید. ما با شمال شرق سر 2 چیز توافق کردیم که اول واحه دف ریخته نشه و دوم فیدرزنی نشه و سر حرفمون موندیم اکاانت توتال زمانی تارگت شد که این توافق رو به هم زد.
    بازم تکرار میکنم اکانت نخریدیم و نمیخریم اما با کمال میل کسانی که میخوان اکانتشون رو بدن میگیریم
    در ضمن شما فکر کن با نصف ساید متا بستیم مگه تو اتحادهای شما هستن؟
    هر اکانتی که مستقل باشه با آغوش باز میپذیریم (مستقل یعنی اکانتایی که از سایدشون دف نگرفته باشن و کتیبه بهشون داده نشده باشه)

راستی همر و دف اسپیدی رو فراموش کردید؟ اگر همراشو تو دیور نمیزدید الان واندرزن بود
    ویرایش توسط MATRIX III : 02-26-2017 در ساعت 08:07 PM