نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 160

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور K5.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط S.Y نمایش پست ها
    اقا حرف از زحمت و ثانیه ثانیه زدی خیلی حال کردم

اکانت د میز رانر که بچه های ما براش وقت گزاشتن و گلد زدن روش و دف کشیدن الان دست شماست با اینکه توی چ.غ هست بیا اینو توجیه کن من دیگه صحبتی نمیکنم. با مجتبی صبحی حرف میزدم میگفت چراغ چک کردن که کثیف بازی نیست.اره داداش اینقدر غرق این داستانا شدی که این موضوع برات کثیف نیست.

اکانت مهدی 1045 که تو ان ای هست دست شماس سه تا اکانت هم که جدیدا بر زدین اینا کثیف بازی نیست>؟

عشقم شما که از 3به1 ناله میکردین چی شد که بازی رو 4 به 0 کردین؟
    تو هر چهارتاساید سر و کلتون پیدا شده که عشقم

اگر اشتباه نکنم باید مصطفی باشی

مصی جون میشه بگی سمکو دوال شما چی شد و کجا رفت یا برای چی رفت؟(نخواستی تایپ کنی هم مشکلی نیست فقط بهش فکر کنی کافیه)

تنها اکانت رومن جنوب شرق که جنگ آموز داره
    و اینم عکس اتک رو جنگ بزرگ همون اکانت با حدود 1ساعت و نیم اختلاف که اگر دفی داره بک بشه
    Capture.jpg

در ضمن این همه اکانت خریدید شاید پلیر بیاد اکانتشو بده ما و میگم اگر این اتفاق بیفته ببینیم دفش رو شمال شرق هست تو بهترین موقعیت بک میدیم و این اصلا کثیف بازی نیست سیاست هست که یه اکانت از ساید دیگه میاد اکانتشو میده ما و به شما نمیده
    در مورد میز رانر هم هی نگید دف داشت 350 کی دف داشت که اومد با ما ههمون زمانی که همرشو بدون هیرو زدید به ما و بعد از اون دف کشیدیم و تازه الان 1میل دف داره چجوری شما میگید اون موقع 1میل داشته؟ فرفکنی و حاشیه سازی کافیه. 3 به 1 بستید ما هم نشستیم بازی کردیم و حالا این شد که دیدید
    درضمن بگردید اسکات قبلی از توتال رو پیدا کنید که اون زمان فکر کنم 260کی محافظ داشت
    ویرایش توسط MATRIX III : 02-26-2017 در ساعت 07:21 PM