نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
بنده عرض کردم در کنار انتقادات پیشنهاد بفرمائید. اما شما باسوالاتتون مجددا همین ضعف قوانین رو گوشزد می فرمائید.
مثلا میگید چرا منابع زیاده جای دیگه نیست شاید به این خاطره که ما بیشتر به نظرات کاربران احترام میذاریم. همین الان توی سرور n1 کاربرا می فرمایند که منابع کمه! مطمئن باشید اگه منابع سرور ها طوری تنظیم بشه که به قول شما با رومن یه همر بشه کشید اینقدر حجم اعتراض زیاد بشه که شاید صدای شما در بین حجم اعتراضات دیگه به گوش نرسه.

بالاخره من نفهمیدم شما منتقد مولتی بازی هستید یا ازینکه با لاگین ها برخورد میشه گله دارید؟!
شاید منظورتون اینه که ما جلوی مولتی بازی رو بگیریم ولی اجازه لاگین بدیم که بشه رو اکانت همه لاگین کرد! چطور میشه همچین چیزی؟

بازم تاکید میکنم در کنار انتقاد پیشنهادی بفرمائید که هم عملی باشه هم موافقان پیشنهاد بیشتر از مخالفانش باشه.

آقا امید منابع اگه زیاده باید واسه همه زیاد باشه دیگه . منظورم از اینکه میگم غارت طرف یه میلیارده یعنی داره مولتی رید میده . من سالم رید میدم ، با چکمه یونیک + 4 دهکده غارت گر با فاصله زیاد از هم + رعد بازم بیشتر از 400.000 میل نتونستم بزنم . طرف قبل کتیبه ها به یه میلیارد میرسه !

من مخالف مولتی بازیم ام
جلوی لوگین رو طوری بگیرید که بشه پلن رفت
من وظیفم نیست برای شما قانونی وضع کنم . مدیر و همه کاره سرور شما هستید . من فقط میتونم بگم این قانونی که گزاشتید تمام لذت دژکوب رو از بین برده . ما یه سال همر بکشیم و بعدش نشه پلن رفت چه فایده ایی داره ؟!
شما خیلی میخوایی جلوی مولتی بازی رو بگیری ، مولتی هانتر هات رو مجبور کن نفر 1 تا 10 تاپ رید و حجوم رو همیشه زیر نظر داشته باشن . اینکه الان نمیشه با چند اکانت توسط یک لانچر پلن اجرا بشه چه تاثیری در مولتی بازی داره ؟
100 بار همه بچه ها گفتن ، هیچ کسی روی مولتیش همر نمیسازه !

نمیدونم چرا درک این مسئله اینقدر سخته واستون