-

نوشته اصلی توسط
Omid
انشالله بعدا که فرصت داشتید پاسخهایی که من در جواب شما و برای شما نوشتم رو مطالعه بفرمائید.
انشالله شما هم هر وقت صلاح دیدین به جای منفعت خودتون به فکر پلیر ها باشین و اهمیت بدین به خواسته هاشون.
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
انشالله شما هم هر وقت صلاح دیدین به جای منفعت خودتون به فکر پلیر ها باشین و اهمیت بدین به خواسته هاشون.
شما بهتره چشماتون رو باز کنید و با چشمان بسته نظر ندید.
زیاد کردن منابع ناتار و کم کردن ماکزیمم اثر هنری هردو به نفع ماست که ما برعکسشو انجام دادیم.
اولی باعث میشه تعدیل بیشتری زده بشه و سکه بیشتری خرج بشه و کاربرانی که سکه خرج میکنند از باقی کاربران جلوتر باشند.
و دومی هم باعث میشه اثر هنری چکش بیشتری بخوره و فروش بیشترش باعث سود بیشتر ماست.
اما ما هردو رو برخلاف منفعت خودمون تنظیم کردیم و به نفع کاربران تا سکه کمتری خرج کنند.
-

نوشته اصلی توسط
Omid
زیاد کردن منابع ناتار و کم کردن ماکزیمم اثر هنری هردو به نفع ماست که ما برعکسشو انجام دادیم.
اولی باعث میشه تعدیل بیشتری زده بشه و سکه بیشتری خرج بشه و کاربرانی که سکه خرج میکنند از باقی کاربران جلوتر باشند.
و دومی هم باعث میشه اثر هنری چکش بیشتری بخوره و فروش بیشترش باعث سود بیشتر ماست.
اما ما هردو رو برخلاف منفعت خودمون تنظیم کردیم و به نفع کاربران تا سکه کمتری خرج کنند.
اگه میشه زحمت بدین به خودتون کامل بخونید.
منابع ناتار زیاد باشه که 100% به نفعتون این دیدگاه شماست ولی فکر اینم کنید منابع ناتار نباشه مجبور اثر هنری بخره فیدر بزنه فیدر ها رو با گلد یا چیز دیگه بیاره بالا که بتونه همر بکشه.(شاید 10برابر گلد برا تعدیل منابع ناتار لازم باشه)
ولی الان سر بزنید به بازار b3اثر هنری رو هر کدوم رو با 20ک میخرن من خیلی هنر کردم دیشب ساعت 4 با 17-18ک خریدم هر اثر رو :دی
پلیر هایی که گلد ندارن دهکده دوم رو که زدن دهکده سوم باید صبر کنن تا امتیاز فرهنگی زیر پاشون سبز بشه بعد دهکده 3رو بزنن.
من به هرحال اثر هنری لازم رو میخرم ولی همه بچه های اتحاد نمی تونن بخرن موندن تو دهکده زدن.
به هرحال با فیدر یا هر چیز دیگه 4-5تا همر رو می کشم حداقل ولی اونایی که پول نداشتن اثر هنری بگیرن نمی تونن فیدر داشته باشن منابع ناتار هم که کمه میشن دف ساز بقیه دیگه.
به خدا اگر همش برا خودم میگفتم اصلا حاظر نبودم سر خودم رو درد بیارم یه هفته از b3هنوز نرفته مصرف اکانت من 4kگلد بوده ولی خیلی اکانت ها سراغ دارم که از این وضع ناراحتن چون اگه میتونستن کیلویی گلد بگیرن هیچ مشکلی نداشتن.
شما همش میگید براتون هیچ منفعتی نداره ولی دقیقا توضیح دادم دیگه.
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
اگه میشه زحمت بدین به خودتون کامل بخونید.
منابع ناتار زیاد باشه که 100% به نفعتون این دیدگاه شماست ولی فکر اینم کنید منابع ناتار نباشه مجبور اثر هنری بخره فیدر بزنه فیدر ها رو با گلد یا چیز دیگه بیاره بالا که بتونه همر بکشه.(شاید 10برابر گلد برا تعدیل منابع ناتار لازم باشه)
ولی الان سر بزنید به بازار b3اثر هنری رو هر کدوم رو با 20ک میخرن من خیلی هنر کردم دیشب ساعت 4 با 17-18ک خریدم هر اثر رو :دی
پلیر هایی که گلد ندارن دهکده دوم رو که زدن دهکده سوم باید صبر کنن تا امتیاز فرهنگی زیر پاشون سبز بشه بعد دهکده 3رو بزنن.
من به هرحال اثر هنری لازم رو میخرم ولی همه بچه های اتحاد نمی تونن بخرن موندن تو دهکده زدن.
به هرحال با فیدر یا هر چیز دیگه 4-5تا همر رو می کشم حداقل ولی اونایی که پول نداشتن اثر هنری بگیرن نمی تونن فیدر داشته باشن منابع ناتار هم که کمه میشن دف ساز بقیه دیگه.
به خدا اگر همش برا خودم میگفتم اصلا حاظر نبودم سر خودم رو درد بیارم یه هفته از b3هنوز نرفته مصرف اکانت من 4kگلد بوده ولی خیلی اکانت ها سراغ دارم که از این وضع ناراحتن چون اگه میتونستن کیلویی گلد بگیرن هیچ مشکلی نداشتن.
شما همش میگید براتون هیچ منفعتی نداره ولی دقیقا توضیح دادم دیگه.
گل گفتی
منم واسه همین از اون سرور فرار کردم راحت 20 کیلو گلد میخواد کمه کم
من نمیدونم به نفعه کیه
ندیدم همچین سروری خدایی دمتون گرم واقعا
-

نوشته اصلی توسط
اسگل خان
گل گفتی
منم واسه همین از اون سرور فرار کردم راحت 20 کیلو گلد میخواد کمه کم
من نمیدونم به نفعه کیه
ندیدم همچین سروری خدایی دمتون گرم واقعا
البته مهم نیست ما چی میگیم همیشه مهم اینه ادمین گرامی چی فکر میکنن درست.
این چه حرفی اصن :دی
این به نفع پلیر هاست که گلد خرج کنن جیبشون خالی بشه کلا نکنه فکر کردی ادمین دنبال منفعت خودشه؟واقعا این چه فکریه که میکنی؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
البته یه کوچولو هم مقصر شما هستین
یکدفعه همه چیز رو ورداشتین
1.اثر هنری
2.فارم یاب
3.منابع ناتار
قطعا به بازیکن ها با این تغییرات فشار میاد و اعتراض میکنن!
البته با گذشت زمان مجبوریم عادت کنیم و همه چیز درست میشه
همون جور که تو زندگی ریل مجبوریم عادت کنیم با این تفاوت که ....
)))
-

نوشته اصلی توسط
Ali
البته یه کوچولو هم مقصر شما هستین
یکدفعه همه چیز رو ورداشتین
1.اثر هنری
2.فارم یاب
3.منابع ناتار
قطعا به بازیکن ها با این تغییرات فشار میاد و اعتراض میکنن!
البته با گذشت زمان مجبوریم عادت کنیم و همه چیز درست میشه
همون جور که تو زندگی ریل مجبوریم عادت کنیم با این تفاوت که ....

)))
درسته حرفتون ولی ذره ذره ایجاد تغییرات هم یک حالت فرسایشی برای کاربر ایجاد میکنه و حالت بی اعتمادی از تغییرات متوالی در سرور
بالاخره جون کندنی رو باید کند
همه اینها در نهایت به داشتنی سرور جذاب تر و با کاربران بیشتر کمک خواهد کرد.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 5 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
moderator
درسته حرفتون ولی ذره ذره ایجاد تغییرات هم یک حالت فرسایشی برای کاربر ایجاد میکنه و حالت بی اعتمادی از تغییرات متوالی در سرور
یه سوال رو اصلا جواب ندادین.
قرار به دات کام نزدیک بشین یا ازش دور بشین؟
فارم یاب رو برداشتین منابع ناتار رو کم کردین میگیم داره به دات کام نزدیک میشه.
حالا اثر هنری قانون کلیش رو تغییر دادین اسمش رو گذاشتین منطق اینم داره به دات کام نزدیک میشه؟
تو بازی پیام دادم به مدیریت گفت بیا تو فروم مطرح کن مطرح کردیم اصلا کسی جواب نداد.
به یه کسی که سرور اولش باشه بگی کم کردن منابع ناتار به نفع مدیریت نیست باور میکنه ولی دوست عزیز این چیزا رو نگین دیگه حداقل.
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
یه سوال رو اصلا جواب ندادین.
قرار به دات کام نزدیک بشین یا ازش دور بشین؟
فارم یاب رو برداشتین منابع ناتار رو کم کردین میگیم داره به دات کام نزدیک میشه.
حالا اثر هنری قانون کلیش رو تغییر دادین اسمش رو گذاشتین منطق اینم داره به دات کام نزدیک میشه؟
تو بازی پیام دادم به مدیریت گفت بیا تو فروم مطرح کن مطرح کردیم اصلا کسی جواب نداد.
به یه کسی که سرور اولش باشه بگی کم کردن منابع ناتار به نفع مدیریت نیست باور میکنه ولی دوست عزیز این چیزا رو نگین دیگه حداقل.
من فکر کنم پاسختون رو دادم.
به نظر شما اگه در سرور 1 (مثلا) شما در هفته دوم اعطای مدال ها بتونید دهکده دومتون رو بزنید و در سرور 3 هم در همون هفته دوم اعطای مدال ها بتونید دهکده دوم رو بزنید نزدیک شدن به دات کام هست یا دور شدن؟!!؟!؟!!!
-

نوشته اصلی توسط
moderator
الان مثلا تغییراتتون تو سرور 1000 فرسایشی بوده!
بازیکنان از 200 نفر فعال به 1000نفر رسیدن
الان تو سرور 1000 پول و مولتی اک بودنه که برندس بقیه دارن وقت تلف میکنن