درود به همگی
از اونجایی که هی اسم ما میاد وسط نیاز دیدم یه سری شفاف سازی بکنم ؛
اول از همه خطاب به اون آدم بیکاری که داره کشاورزی میکنه و بحث رو به فروم سرور ام1 هم کشونده؛
یکی نیست بگه آخه مرد مومن تو رو یه ماه پیش از ج.غ زدن صفرت کردن به من چه ؟! میخواستی بیای بگی روم حملست بهت دفاع بدیم نه اینکه بری دو ساعت مونده به حمله بیای به افشین بگی بعد هم چون صفر شدی شد تقصیر من :| :|
اومدی پی وی یک سره کلید کردی تو زدی تو نامردی و ... من دیگه بیشتر از این وقت برای توضیح دادن به تو نمیزارم میخوای باور کن نمیخای هم هر چیزی که دوست داری رو باور کن ؛
یادت باشه یه نانکپ 60ک شمشیری از من چیف شد ؛ من اگر تو ج.غ دست داشتم نمی اومدم خودم رو چیف کنم!!!!!!! :|
هر کسی که یه مقداری عقل و شعور داشته باشه این موضوع رو درک میکنه !
در ضمن من دو هفته بعد از ده دوم زدن سرور ام1 اک رو کردم پس حرف بی ربط نزن ؛
از قدیم گفتن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نه ؛ حکایت خودته این موضوع ؛
من قبلا گفتم بازم میگم ما یک عدد " و ی پ ی ا ن" دادیم به یک نفر از بچه هامون که به قول خودش میخواسته برای باز کردن یه سایت ازش استفاده کنه، بعد از مدتی همین دوست ما این " و ی پ ی ا ن" رو برگشت داد به یکی دیگه که باهاش رو اک کلاب لاگین کنه و این موضوع رو به ما هم حتی نگفت،
یه روز من یه نامه اخطار و درخواست دلیل از مولتی هانتر دریافت کردم که با اکانت فلانی آی پی داری، من به رفیقم زنگ زدم گفتم فلانی اون " و ی پ ی ا ن" رو چی کردی باهاش رو اک کلاب رفتی ؟ گفت نه ولی فکر کنم دادم به رفیقم که اون بره یه کاری بکنه، منم درجا به مولتی گذارش دادم و از پنل اون " و ی پ ی ا ن" رو مسدود کردم، البته مولتی هانتر هم گفت یه بار دیگه همچین چیزی تکرار بشه اک منم بن دائمی میشه :|
اصولا قبل از بن شدن دائمی شما یه نامه اخطار و شفاف سازی دریافت میکنی که دلیل ای پی خوردن رو ازت میپرسه و تازه اگر حرفت منطقی باشه و مورد قبول واقع بشه بازم یه اخطار میگیری که در صورت تکرار مجدد دیگه اخطار نمیگیری و یک سره بن میشی !!
سر همین موضوع من کاملا با احتیاط عمل کردم از اون روز تا حالا در حدی که حتی رو یه سری از دف ساز های خودمون هم دیگه نمیرم :|
ما پلن رفتیم یکی رو از ساید رقیب زدیم ، چون سر اون پلن از ما کینه گرفته اومده همه چیز رو انداخته گردن ما ؛
یکی دیگه تو یه سایدش پسورد عوض کرده اومدن انداختن گردن ما !
یکی دیگه ایمیل عوض کرده اومدن انداختن گردن ما،
گلد یه نفر تموم شد، بازم شد تقصیر ما !
تو سرور ام1 یه همر دیوار شد، اونم انداختن گردن ما،
فردا هر کسی تو کا5 کتیبه منحصر بزنهاونم میخوان به من ربط بدن،
سرور خودش مولتی هانتر داره و دیدین که داره رسیدگی میکنه ،
این شد حکایت اون نانکپ چیف شده ما ، یکی میگفت 100ک هست یکی میگفت زیر ساختش خوب بوده 150ک بوده بعد من عکس برات گذاشتم از مقدار همون هفته که همه دیدین 60ک بوده !! یعنی شما از اکانت ما خبر داری ولی منی که هر روز دارم روش بازی میکنم خبر ندارم !!
شما میتونی ادعای غیب گویی و پیامبری هم بکنی اونم در قرن بیست و یکم، موفق باشی ...
حالا همه اینا به کنار سالار به نکته خوبی اشاره کرد که خیلی از مسائل همچنان مثل سوال بی جواب باقی مونده؛ گفته شده این اکانت ها فروخته شده به آقای x ، بعد از همین اکانت ها همر بلند شده رو واندر همین آقای x پشت سرش هم چیفر هم اومده بود برای چیف کردن !! خب یکی بیاد به من توضیح بده کسی که مثلا یه اکانت رو میخره چرا باید با اون بزنه واندر خودش رو زیر ساخت واندر خودش رو خراب کنه ؟!؟!؟ :|
این حرکت چه معنی ای داره اصلا !!!؟ :|
والا یکی از دوستان قبلا پرسید تو چر ااینقدر پوینت هجومت بالاست گفتم اون دوران که تو سرور زد و خوردی نبود یکم جاسوس ساختم خفت کردم، خب همینه موضوع، اگر اکانتی دست من باشه یا ازش دف میکشم یا به نحوی دیگه به نفع خودمون استفاده میکنیم، نمیایم ازش همر بکشیم خودمون رو باهاش چیف کنیم که ! :|
آخه عقل و منطق شما کجاست !
بخدا یکم به حرفاتون فکر کنید ببینید این تئوری هایی که رو کردین شبیه کارتون شده تا واقعیت !!
بدرود