-

نوشته اصلی توسط
آروشا
ما اینجا میگفتیم گیو و السید از متا خریده شده همین افشین خان میگفت از طرف من اکانتی خریده نشد بله شما نبودین اما اسم اکانت شما بالای اون اتحاد بود یانه؟ یعنی یک سر سوزن متوجه نشدین؟ مشکوک نشدین؟
من بشخصه دست تک تک بچه هامون که کمک میدادن این چند وقت تا بازیو جم کنیم میبوسم حمید جان و مجتبی خیلی فشار تحمل کرد خداییش نوکرتونم داداشا
سامان و سعید خسروی و فرشته خانوم و داش رامین گل و زاوش تا اون روزی که بود دم همتون گرم کارتون درسته
سلام به همه
به درستی و غلطی کل بحث کاری ندارم
من از اکانت آروشا تا حالا تو هیچ سروری نه مولتی داشتم نه حال مولتی داشتن دارم. فقط درمورد اکانت السید چون اطلاع دارم خواستم بگم که این اکانت تو سرور قبل k1 با بنده تو یک اتحاد بود و اول این سرور هم بهش نامه زدم که چرا رفتی شمال غرب؟! جواب داد که نه . با شمال شرق هستم و فقط با هماهنگی اینجا رجیستر کردم موقع اش که شد میام پیش خودتون.
به اصول نرم افزاری بازی مسلط نیستم ولی اگه میشه بگید مدیریت نامه ها رو بازیابی کنه بزاره واسه همه.
فقط گفتم قضیه این یکی اکانت لااقل مشخص باشه که از اول خودش پلیر خودش رو داشت و اونم با شمال شرق بود.
پیروز باشید.[/QUOTE]
رضا جان نیازی به اثبات چیزی نیست .
بنده لیدر هستم اما علم غیب ندارم . کسی که داره بیاد و بگه کیا چیکار کردن . شاید ما هم در جریان قرار بگیریم .
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن