-
درود به همگی ؛
از قدیم گفتن تو فروم سروری که نیستی نیاز نیست پست بزاری مگر کسی اسمی ازت ببره ؛
چون دیدیم به ما اشاره شد و حرفو حدیث در آوردن یه سری ها گفتیم شفاف سازی کنیم ؛
قرار بود یه تیم ده نفره همراه من بیاد که اول اومدن ولی ول کردن؛
خیلی هم واضح میگم هم عرفان اودین ول کرد هم **(به درخواست دوستان اسم اکانت و پلیر حذف میکنم در ویرایش پست)** و هم ایمان بعد یه ماه ول کرد و ... ، به هیچ وجه هم کسی رو مقصر یا سرزنش نمیکنم خب وقت نداشتن این دوستان تو سرور دیگه ای مشغول بازی بودن ؛
خب چه دلیلی داره از تیم ده نفره ما وقتی 5 نفر رفتن من بمونم

اکانت braiNWash دو هفته بعد از زدن دهکده دوم به یکی از دوستان در همون اتحاد به عنوان دف ساز تحویل داده شد؛
ایمیلش هم تغییر کرده و برای عموم قابل مشاهده هست ؛ و خیلی وقت هست اسم اکانت از پای امضای فروم ما پاک شده!
braiNWash.jpg
بنده فقط و فقط یک ایمیل دارم و روی اکانت های خودم استفاده میکنم؛ که از قسمت مشخصات همین آی دی فروم هم قابل مشاهده هست ؛
WolFlanD L1.jpg
حتی در حدی هم روش بازی نکردیم که بخوایم براش گلد بخریم ! مدرکش هم موجوده
gold.jpg
بعد دوست عزیزی اومده گفته توتال شمال غرب نامه داده بعد 5 روز ؛
داداش گلم ، به صراحتا تو فروم دارم میگم ؛
1. اون اکانت تحت اختیار من نیست و واگذار شده جهت دف سازی به یکی از دوستان؛
2. بنده توتال یا پلنر یا هر پست و مقامی توی این سرور ندارم اگر اسم اون اکانت رو گذاشتن لیدر واسه این بوده که سطح سفارت بیست داره؛
3. هفته ای دو سه بار لاگین میکنم که طبق قوانین جانشینی از جانشینی برداشته نشه ! و طبیعی هست تو سروری که توش بازی نمیکنم و فقط برای سر زدن یه لاگین چند دقیقه ای میکنم قطعا بعد یه هفته نامه جهت فان دادم به اون بازیکن 
همه اینا رو گفتم که به اینجا برسم ؛
آقا ما نیستیم تو سرور ! پشت سر ما حرف در نیارین ! با این حرفا از اعتبار ما کم نمیشه عزیزان ! چه بسا خیلی ها که اینجا الان شاخ شدن تو سرور مجاور چیف و فارم شدن ! یا به کله به دیوار ما تعظیم کردن ! مدارکش هم تو فروم سرور مجاور موجوده !
حیف شد این سرور میخواستین ما رو به رگبار ببندین و کلی خرج کردین ولی ما رفتیم و شما موندین و حوضتون : ))))
اینم صرفا جهت نشون دادن بازی پاک دوستان جنوب غرب دارم میزارم، حالا کاری ندارم که کل جنوب شرق رو خریدن و چند تا مولتی تو ساید خودشون ساختن و ...
multi bazi SW.jpg
ویرایش توسط Vikings : 12-26-2016 در ساعت 12:49 AM
دلیل: حذف اسم یکی از دوستان به درخواست سایرین ...
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD