نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
میثم حرف من اینه که نصفتون میگه مولتیه ، ثلثتون میگه رمز داشتیم ، ربعتون میگه آنلاین بودیم ، جدیدا خمستون اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم خوابیدیم
سلام مجدد به همه دوستان و دشمنان :d

چند نکته دیگه نیاز هست گفته شه .

1 - این دوست عزیزی که اومده داره افشا سازی میکنه رو ما هم نمیشناسیم . اگر فکر میکنید مولتی اکانت فروم یکی از ماست ( من و میلاد ) یه درخواست از مدیران محترم بکنید تا چک کنه .

2 - دوست یا دشمن عزیزی که از هفته سوم سرور داری میگی ما پوش میکنیم ، بیا یه یوزر بده جانشینت کنم . اکانت روی حذفه و مهم نیست دیگه نامحرم بیاد رو اکانت یا نیاد . بیا و چک کن فارم لیست رو در این 50 ساعت آینده . شاید خدا خواست و به راه راست هدایت شدی و دست از تهمت زدن برداشتی .

3 - مصطفی گرزی عزیز رو تقریبا همه دوستان میشناسن و همه هم میدونن که اهل مولتی زدن و این چیزا نیست. این سرور ما در خدمتش بودیم و بارها اومد روی اکانت ما ، میتونین ازش بپرسین که آیا ما پوش میکنیم یا سالمه البته من بازم راه حل اول رو پیشنهاد میدم . یوزر بدید جانشین کنم

4 - شما ها میگین مولتی ندارین . ما هم میگیم نداریم . حالا هم کاری نداره . من هر پلیری رو که توی سایدم هست دارم تک تک چک میکنم . جواب نداد ریپورت میشه واسه مولتی هانتر . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین

پ ن : دوستان عزیز که میاین پست میزارین اینجا ، یه خورده جرات داشته باشید و اسم اکانت ها تون رو بزارید توی امضاء ، شما که توی 5 ساعت میتونین 37 تا قهرمان جور کنید از چیزی نباس بترسین

پ ن : دوست عزیزی که همر رومن عزیزت چیف شده ، بیا همون سرور ال 1 یه اکانت رومن سنگین توی ساید جنوب غرب بدم بهت . 100% هم بیگ همر سرور میشه ، شاید از کف خوابی فروم دست ورداشتی راستی اینجا کدوم اکانتی ؟ 50 ساعت فرصت هست تا اینجا هم تبدیل شی به دف ساز ساده )

پ ن : اون ریپلای بالا هم هیج دلیلی نداشت . فقط دوست داشتم بزارم

شاد باشید و موفق

افشین