نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Threaded View

200t
    Guest
    سلام مجدد

نمیدونم دلیل این همه صحبت و اسپم بیهوده چیه
    این میاد به اون تیکه میندازه فلان جا چیکار کردی اون میگه تو کیی؟
    بابا چبکار داری کیه؟ فک کن فرشته ای از سوی خدا بوده برای اثبات کثافت کاری والا

یکی اصلا توی سرور نیست (شایدم زیرچادره) فقط واسه اینکه اسم آی دیش sw رو یدک میکشه اومده این وسط حمایت کنه از کی حمایت میکنی؟ طرف اکانت لیدر ساید رو خریده ، یعنی یه ساید رو خریده MM هم میده باهاش نمیتونه بیاد از خودش حمایت کنه ، واقعا نمیتونه، یعنی شدنی نیست ، توی مغز نمیگنجه که بیاد از خودش حمایت کنه ، تو اومدی از چیش حمایت میکنی ؟ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))

طرف اینی که لیدرش 100تا خلاف انجام داده رو نمیبینه ، اومده میگه تو کیی ؟ اگه راست میگی اسم اکانتت چیه ؟ نه دروغ میگه

یه چیز واحدی هست این وست،(وسط)، همه قبول دارن ،
    بعد یسریا میان فقط مسائل حاشیه ای و سرورای دیگه رو مطرح میکنن

567eeeee.JPG

چرا کسی پیام نمیده جانشینش کنم ؟ چرا فقط حرف میزنی ؟ مگه از دهن حرف نمیزنی داداش ؟ بیا نگاه کن دیگه اکانتمو ، بیا داداش خجالت نکش ، ما شمارو دوست داریم

اینایی که میان میگن بخاطر اون 37 تا هیرو و مولتی و گلد و دفاعی و زحمتی که برای ساختش کشیده شده و مرده ما، داری حذف میکنی ( یه زحمت بکشین روی اکانت نامه بدین، که هماهنگ شیم توی تلگرام ،من قول میدم توی 10 ثانیه هر آدمی رو با هر طرزه تفکری رو قانع کنم که چرا حذف میکنیم)

موفق و پیروز و سلامت اینجور چیزا باشین

کوچیک همگی میلاد
    ویرایش توسط 200t : 12-25-2016 در ساعت 10:37 PM

2. تشکر M3nTaL, shoshor, WolFlanD تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, shoshor, WolFlanD پسندید

کلمات کلیدی این موضوع