نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
سلام
دوستان دیشب یه اکانت 2 ده رو زدم شانس من تو ده 2 نیرو نداشته و منابع آورده دفعه دوم که با نیرو بیشتر زدم دیدم منابع دیگه نمیاره هر چی زدیم خالی اومدیم :d
کلا هیچ پلیری رو نباید بزنی :|
عوض اینکه یه خورده به مولتی هانتر ها بیشتر فشار بیارن تا پلیر های تاپ رو چک کنه . میان قوانین اولیه بازی رو نقض میکنن . کلا یا مولتی هانتر ندارن یا مولتی هانترش حس و حال نداره یا به مولتی هانتر حقوق نمیدن در نتیجه نمیتونن بیش از اندازه ازش کار بکشن .
ناتار که رسما تولید نمیشه ، چون به ازای هر ده پلیر 3 تا ناتار اطرافش ساخته میشه ، در نتیجه غارت نیست .حالا مثلا یه ساید 50 تا پلیر داشته باشه ، اول بازی 150 تا ناتار میاد ، و خوب فکر نکنم 150 دونه ناتار پاسخ گوی اینن 50 نفر باشه .
واحه ها هم که کلا یه جوری تولید مثل میکنن که حتی اگه هر 30 ثانیه بزنی بازم بعد 4 ساعت حتما 2 دونه موش رو داره و فقط باید رومن باشی تا تلفات ندی والا باید تلفات بدی . یه مولتی زدن بود که همه مخالف بودیم . اونم برداشتن غارت تمام اکانت ها رو بستن
من موندم برای بعد کتیبه ها که قاعدتا باید پلیر توسط ساید پوش بشه چه برنامه ایی دارن ، اون موقع هم نشه ، آی بخندیم ، آی بخندیم )

- - - Updated - - -

من موندم در زمانهای قدیم چگونه پلیر مولتی باز رو تشخیص میدادن !