نقل قول نوشته اصلی توسط arezoalone نمایش پست ها
سلام

من تو این سرور دیر استارت زدم و 10 روز دیرتر شروع کردم

اکانتم هم همیشه غارتگر هست . الان که یه چند روزه دارم بازی میکنم میبینم غارت ساعتی من هر روز داره بیشتر میشه اما غارت تاپ 10 ها هونطور ثابت مونده

این محدودیت اکانت از یه جایی به بعد پاسخگوی اکانت های غارتگر نیست . با حساب کتاب بنده ، من تا 5 6 روز دیگه میرسم به تاپ غارت ( به اندازه نفر 10 ام غارت میکنم ) این که نشد عدالت .

خواهشن اگر نمیتونین مشکلات محاسبات سرورتون رو حل کنید بگید بهمون . من به شخصه اولین سرور هست تو دژکوب میخام تا اخرش بازی کنم اما اگر این محدودیت ( حتی 5000 تا حمله ) بازم باشه نمیتونم بازی کنم . چون سبک بازیم همیشه تک دهی هست

اگه نمیتونید مثل .com یا .ir محدودیت 10000 حمله اعمال کنید بگید بهمون

محدودیت 10000 از تمامی دهکده هاست. و 5000 هزار از هر دهکده. مثل همونجایی که اسم بردید.

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
سلام به همه
آقا این حرکت جلوگیری از پوش حرکت جالبیه اما ضعف داره .
...
...
...
یه مشکل دیگه هم جدیدا اضافه شده . اونم اینکه غارت خودکار آنتی بوت میاره بالا . یا صفحه رفرش میشه !
اینو دیگه نمیشه تحمل کرد . شما فرض کن الان توتن ها به منفی 30 کی رسیدن ، ساعت 3 صبح رید قطع میشه و پلیر ساعت 9 صبح میرسه . این وسط غارت خودکار هم خاموش شده و با این وضع غارت هم انبار غذا پر نشده . از ساعت 5 صبح میره رو لاست . کسی پاسخ گو هست !؟
لازمه بگم غارت خودکار روی وی پی اس اجرا میشه . پس مشکل عوض شدن آی پی و این چیزا نیست .
غارت خودکار فقط باید به صورت خودکار انجام بشه. در صورتی که وسط غارت خودکار شما با imacros یا هر وسیله دیگری به غارت خودکار کمک کنید برای ارسال غارت باعث نمایش آنتی بات میشه.
احیانا این دلیل باعث نمایش آنتی بات برای شما شده.