نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود

چند باری جملات بالا از طرف پلیرهای شمال شرق مطرح شدهکه همر ها از ساید ما نبوده و مطالبی از همین دست؛ دوست عزیز گویا شما معنی متا رو نمیدونید همری که از ساید متای شما هم میره در راستای اهداف متاس نه اهداف ساید شما. همون همر guns اگه نبود یا همر lol:d یا haftvad ساید شما پلنی میتونست بره که الان احساس شاخی و قوی بودن بهتون دست بده؟

در صورت ادامه استفاده از این نوع ادبیات توسط بازیکن های شمال شرق رمز همر های باقی مونده در جنوب شرق که دست میلاد هست رو تغییر میدم تا ببینم آیا همری از سمت شما لانچ میشه برای پلن یا نه.

این جمله شما این شائبه رو در من ایجاد میکنه که شما به عمد در ابتدای سرور در حالی که با جنوب شرق متا بودید توی درگیری ها خودتون رو عقب کشیدید تا جنوب شرق توسط دو ساید دیگه تضعیف بشه و در نهایت شما منافع ببرید از جنوب شرق

از میلاد و افشین توی شمال شرق میخوام که این مساله رو شفاف سازی کنند. در غیر اینصورت برای همر ها و دفاع های باقی مونده جنوب شرق شخصا تصمیم گیری خواهم کرد.

سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: حالا من هی میگم بازنشسته شدم و وقت ندارم دور رو دادم به دیگران و هر کاری میلاد میگه انجام میدم؛ ولی دلیل نمیشه فکر کنید جنوب شرق بی صاحابه
سلام بر بزرگ مرد ترا

شایان جان منظورم اون همری که از گیو زدیم بود وگرنه رابطه و متای ما با se قبل از شروع سرور بسته شده بود و اصلا قصد جسارت یا ... رو نداشتم

در مورد اون نپ با sw هم نپ واقعی نبود هم ما در گیر با nw بودیم هم بحث رفاقت یکی دوتا از بچه های ما با یکی دوتا از بچه های اونا بود که باعث در گیری نمیشد در اصل هر دو طرف دست رو ماشه بودیم منتظر بودیم که طرف مقابل شلیک کنه

اگه باعث ناراحتی شدم ببخشید