نقل قول نوشته اصلی توسط purya نمایش پست ها
احمق کسیه که فکر میکنه با فحش و بد و بیراه میتونه به دیگران اسیب برسونه .. خبر نداره که اصالت خودشو لگد مال میکنه!

شما از سرور خبر نداری؟!! مگه نفهمیدی چه سوتی بزرگی دادین و کاتاهاتون تو اکانت دکینگ رفت تو دیوار! ظاهرا که اصلا تو سرور نیستی که این حرفهارو میزنی! ایشالا تو اینده برات لینک میذارم که متوجه سرور باشی و قبل ادعا کردن متوجه باشی رفتین تو دیوار...

ی طرف جنوب شرقه که لیدراش حذف کردن و باج نمیدن به کسی! ی طرفnw.ne.swهست..از چند ماهه پیش کاملا مشخص بود که شمالغرب برنده سرور هست و لازم نیست الان پیش بینی کنی :d:d

فقط تو این مطلب موندم که شما چرا انقدر کثیف بازی کردین! اگه جنوب شرق 1 همر داشت.شما سه ساید 20تا همر داشتین! اگه ما 1مل دف داشتیم شما 20میل دف داشتین! و اگه ما 1 پلیر داشتیم شما 20 پلیر داشتین!
با تمام این اوصاف چرا تو اتحاد جنوب شرق مولتی داشتین و جاسوسی میکردین! منظورم اکانت اکبر قمه هست که تا قبل لول 90 واندر اومد تو اتحادتون...
من متوجه بودم که شما امار انلاین بودن اکانتارو دارین و نمونش همین اکانت گرزی... برا همینم مدت تو اتحاد نبودم....واقعا از صمیم قلبم براتون متاسفم که تا این حد کثیف بازی کردین!

یا حق
مولتی داشتن تو ساید رقیب یه کاره حرفه ای هست

البته حرف من نیست حرف مهدی لوسیفر لیدر se هستش

می تونید برید اواسط تاپیک نظر لیدر se رو راجب مولتی داشتن

در ساید رقیب بخونید.

مهدی تو nw مولتی کشید پلیر ما تو se اگه چیزی بده واسه همه بده

اگه خوبه واسه همه خوبه.