-

نوشته اصلی توسط
WhiteBird
سلام شایان جان
والا ما نظرمون این بود ک جنگ یونیک هم اوکی کنن نمیکنن

خیلیم اصرار کردیما نشد :دی
خوب دوستان امروز صبح واندرای ne کل زیر ساخت هاش خورد
wl.JPGwq.JPG
روش های بازی متفاوته بچه های ان ای وقت میزارن 48 ساعت 4-5 تا همر بلند میکنن 2تاش دیوار میشه باقیش رد میشه و میزنه دستخوش هم داره
پلنای ما mp3 هست مثلا 8 ک شمشیر میره با 2 ک لاست نان کپ 100 ک شمشیر رو چیف میکنه میان میگن 30 ک بود :دی ما هم میگیم باشه شما راست میگین:دی یا با دوتا تک همر تایم آزادشدن نقشه ها کل زیر ساختای واندرارو با 60-70 ک لاست میزنیم
پ ن : میشه منم بگم دنباله دار باشید یا اختصاصیه کاکو؟
پ ن : کیا میان بریم 5 ایکس؟ :دی کلا از زندگی میوفتیم دیگه
موفق باشید
سعید جان تبریک حرکت قشنگی بود بازی هم خیلی جذاب تر شد با این حرکت فقط باید دید از این به بعد چی میشه
پ.ن:ما پلن ببینیم حرکت ببینیم خوشمون میاد لایک میکنیم تبریک میگیم.. ایشالله همه همینطور باشن .. بازی هست هم میخوری هم میزنی .. وقتی میخوری این نباشه قبول نکنیم یا بدو بیراه بگیم یا پلن طرف و ببریم زیر سوال..قشنگ همه به هم تبریک بگن ...این موضوع هم دارم به سعید میگم الان 10 نفر پیدا نشن تو فروم پست بزارن بگن فلان بمان :دی
پ.ن: سعید دیگه کاری کردی یه جور پلن بزنیم در حد نوار کاست و واکمن :دی خدارو چه دیدی شاید امدم کل فیدراتو کاتا کردم :دی
این سرور جدا از یه سری موضوعات هم زدو خوردش قشنگ بود هم کل کلش ..همه نوع پلنی هم داره اجرا میشه:دی فقط دیگه نرسیم به فیدر کاتا کردن صلوات :دی _خودمو سعید رو دارم میگم :دی)
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن