نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: تغییر محدوده کتیبه احمق

Hybrid View

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

این قانون جدید نیست قانون دات کام همینه:

http://t4.answers.dejkoob.ir/?aid=90

این پاراگراف :
    تاثیر این کتیبه هر 24 ساعت تغییر یافته و تاثیر یکی از کتیبه های دیگر را خواهد داشت. همچنین محدودۀ تاثیر آن نیز (برای دهکده یا اکانت) هر 24 ساعت یکبار بطور شانسی انتخاب خواهد شد.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    این قانون جدید نیست قانون دات کام همینه:

http://t4.answers.dejkoob.ir/?aid=90

این پاراگراف :
    اخرین بار 5-6ماه پیش دات کام بازی کردم ولی دمش گرم که مسخره کرده.
    ما هر وقت بازی کردیم فارم بودیم کلا ولی فکر کنم شما اصلا این بازی رو بازی نکردین.
    اخه عزیز من کتیبه احمق کوچیک میتونه جنگ منحصرم بشه ولی بازم همون احمق کوچیک هیچی تاثیری تو کتیبه های دیگه نداره یه کوچیک محسوب میشه.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _ARTEMIS_ نمایش پست ها
    اخرین بار 5-6ماه پیش دات کام بازی کردم ولی دمش گرم که مسخره کرده.
    ما هر وقت بازی کردیم فارم بودیم کلا ولی فکر کنم شما اصلا این بازی رو بازی نکردین.
    اخه عزیز من کتیبه احمق کوچیک میتونه جنگ منحصرم بشه ولی بازم همون احمق کوچیک هیچی تاثیری تو کتیبه های دیگه نداره یه کوچیک محسوب میشه.
    پسر گل وقتی احمق کوچیک بزرگ یا یونیک بشه کتیبه بزرگ به حساب میاد و تمام قوانینی که کتیبه بزرگ داره در مورد اون هم هست!
    البته به قول خودتون شما که فارمی نباید هم از این چیزا سر در بیاری

4. تشکر Omid تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali نمایش پست ها
    پسر گل وقتی احمق کوچیک بزرگ یا یونیک بشه کتیبه بزرگ به حساب میاد و تمام قوانینی که کتیبه بزرگ داره در مورد اون هم هست!
    البته به قول خودتون شما که فارمی نباید هم از این چیزا سر در بیاری
    اون که 100%فارمیم همیشه شک نکن.
    ولی فکر کنم دژکوب رو از همین سایت شروع کردی وقتی نمیدونی که احمق کوچیک وقتی بزرگ میشه باید اجازه گرفتن یه کتیبه بزرگ دیگه رو بده نه مثل اینجا نزاره که بگیری.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اون که 100%فارمیم همیشه شک نکن.
    ولی فکر کنم دژکوب رو از همین سایت شروع کردی وقتی نمیدونی که احمق کوچیک وقتی بزرگ میشه باید اجازه گرفتن یه کتیبه بزرگ دیگه رو بده نه مثل اینجا نزاره که بگیری.
    نیما جان داری اشتباه میکنی .... اگه کتیبه ی احمق تاثیرش روی اکانت ( همون کل دهکده ها یا بزرگ ) بشه و همون لحظه هم روی یک کتیبه ی بزرگ اتک لانچ کرده باشی, کتیبه بزرگ رو نمی تونی برداری ... طبق همون قانونی که نمی تونی 2تا کتیبه ی بزرگ داشته باشی

7. تشکر Ali, Omid تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
    نیما جان داری اشتباه میکنی .... اگه کتیبه ی احمق تاثیرش روی اکانت ( همون کل دهکده ها یا بزرگ ) بشه و همون لحظه هم روی یک کتیبه ی بزرگ اتک لانچ کرده باشی, کتیبه بزرگ رو نمی تونی برداری ... طبق همون قانونی که نمی تونی 2تا کتیبه ی بزرگ داشته باشی
    حالا که میگی حتما امتحان میکنم چون برام پیش نیومده بود ولی تو دات کام و ایران کتیبه احمق کوچیک رو وقتی تاثیرش بزرگ میشد نمی برد تو لیست کتیبه های بزرگ.
    2سرور به صورت ثابت کتیبه احمق کوچیک دستم بود ولی هیچ وقت این مشکل رو نداشتم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

حالا که میگی حتما امتحان میکنم چون برام پیش نیومده بود ولی تو دات کام و ایران کتیبه احمق کوچیک رو وقتی تاثیرش بزرگ میشد نمی برد تو لیست کتیبه های بزرگ.
    2سرور به صورت ثابت کتیبه احمق کوچیک دستم بود ولی هیچ وقت این مشکل رو نداشتم.
    سرور ایران قبل(.ir) هم وقتی بزرگ میشد میبرد تو لیست کتیبه های بزرگ ودیگه نمیشد کتیبه بزرگ بزنی واسه من پیش اومده بود
    آدما مثل عکس هستن …
    زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !

کلمات کلیدی این موضوع