نقل قول نوشته اصلی توسط l0l:D نمایش پست ها
سلام خدمت دکتر عطا عزیز

اول یه معذرت خواهی کنم دکتر بابت اینکه زنگ نزده بودم هم گله کرده بودی ازم هم خودم دوست داشتم زنگ بزنم باهات صحبت کنم

دکتر شما خودتون به شخص جلو پلیر های جنوب شرق که حذف کردن به قول شما بازی کردید مثل e1/h1 و یا بقیه دوستان و خوده بنده هم افتخار داشتم باهاشون بازی کردم و دوست بودیم

به شخص ترجیح نمیدم کسایی که الان این سرورا بازی نمیکنن دیگه پشتشون حرفی زده بشه و نیستن که جواب بدن ولی من هنوز سرور ال 1 کارم تموم نشده بخاطر همین موندم وظیفم دونستم جواب بدم...

دکتر با تمام این مسائلی پیش امده هنوز هم میگم اگر بچه ها میخواستن و میموندن تنها سایدی که میتونست خیلی زیاد nw رو اذیت کنه , و حتی متای 3 به 1 هم باشه جلوشون وایسن بازی کنن و راه کار هم بود برای برد بازی ..همین که میموندن بازی رو فرسایشی میکردن و خیلی کار های دیگه و چون بازیکن نرمال هستن این کارو خوب بلدن و این نیست که بخوان نیمه سرور ول کنن برن ... همچنین که تو چندتا سرور نرمالی که خیلی از دوستان هم بودن و ادعا هم داشتن بازی کردن و با همین تعداد کم و همیشگی که دارن بازی رو بردن

وگرنه هنوز خیلی همر بود از بیگ همر های امپریال بگیر که الکی زد در و دیوار چون دیگه نمیخواستن بازی کنن چه از علی فلوید یا مهدی و سایر دوستان
پس از نظر دف و همر و اینکه اگر خودتون هم قبول داشته باشید از لحاظ تجربه پلن و ... هم بنده به شخصه ازشون یاد میگیرم همیشه...

پس مطمئنا بدونید مسئله ای پیش امد که همشون ول کردن و این سایت هم دیگه بازی نمیکنن ..

باز هم میگم به نظر من nw شانس بیشتری داشت اونموقع سرور برای بردن واندر و nw هم از دیدگاه من با توجه به یه سری چیزا که دیدم برنده میدونستم ..

فقط حرفی که میمونه این بقیه دوستان اینقدر یه جوری برخورد نکنن که انگار کسایی که رفتن دشمن خونین یا ادمای بدی بودن که اینقدر سریع سر رشته حرف رو میگیرن و ادامه میدن و حرفای خودشون رو میزنن

بالاخره تو یه ساید بازی کردید با هم یا 1 سال همو تحمل کردید و اینو بدونید از بچه های اونور اگر هم مخالف شما بودن یا خوششون نمیومد پشت سرتون حرفی نزدن چون هرچی بود بعد از 2 سرور شما ها رو هم سایدی و هم تیمی میدونستن ...

یا حق...لول:دی
سلام نوید جان
کاش با منم تماس بگیری داداچ

هنوزم باهات شوخی دارما حواست باشه !!:دی

سرور m1 اگه هستی بگو وووو