-

نوشته اصلی توسط
ldragon
دوست گرامی
یاداوری در خصوص w1 من ساید ne بود البته 110 ده داشتم که حدود 20 تاش تو se بود خوب همانطور که در جریانید بابت یکسری درگیری داخلی (خرابکاری در اکانت injustic) ساید اس ای با شروع حمله از طرف اطرافیان شما اس ای خیلی خیلی ضعیف شد راحت می تونستید سه تا واندر رو هم صد کنید که نشد من تا اخرش دف ام رو واندر اس ای و همرام در خدمت اس ای و واندر رو هم خودم اپ می کردم البته سر مرام معرفتی که میلاد اکانت قاتل گذاشته بود من منظورتون رو متوجه نشدم
2- در خصوص کتیبه اورده شده خیلی راحت می تونستید شورا بگذارید کتیبه رو برگردونید البته بردار ارمان و بهداد لانچ کردن و اوردن در خصوص ارمان بگم که جزو تعداد محدود پلیرهایی که رتبه ایمیل براش اهمیت نداره
3- وقتی یه سایدی رو در موردش قضاوت می کنن بیشتر به پلیر نه به لیدرهاش نگاه می کنن پلیرها هستن که لیدرها رو اتخاب می کنن
با تشکر از همه
سلام به دوستان و رفقای عزیزم،
تاریخ رو فاتحان مینویسند ، شما هم تو دبلیو وان فاتح بودید ما هم بودیم ، پس با هم نوشتیم . الان هم شما بنویس ما میخونیم ، بله پلیر ها هستند که لیدر ها رو انتخاب میکنند ، بشرطی که پلیر ها در اقلیت نباشند ، که در اقلیت هستیم ما فعلا ، اتحادمون هم که از اول سرور جدا ، اینکه پتانسیل ساید در اختیار تعداد معدودی قرار بگیره و این معدود نفرات در جهت مصالح ساید حرکت نکنن شما که هیچ بزرگتر از شما هم نمیتونه ساید رو جمع کنه، وقتی یه ساید که اس باشه در مجموع بیس تا پلیر داره که پونزده تاش از یه تیم هستند پنج نفر هم بگن نه شما لیدر نباش ، به چی میرسیم هیچی ، پس یه کوچولو تفکر بعد تعقل و بعد انالیز و بعدش تصمیم گیری و در آخر کلامی بر زبان جاری کنیم، اینکه شما قوی هستید نسبی هست ، نسبت به ما قویترید چون شما متشکل از سه ساید هستید و ما یه سایدی که تضعیف شده، حالا شما فاتحید و باید بخود ببالید و این حق رو دارید که شادی کنید و منم تبریک تو اجرای پلن هاتون گفتم و میگم ، اما قضاوت در مورد افراد نه کار شما و نه تخصص شماست ، خدا هم انسان رو تا بوقتش که قیامت نباشه بازخواست نمیکنه ، شما که جای خود دارید ، اما تشکر ویژه دارم ، از دوستان ان ای که وفای به عهد کردند و تو پلن ها شرکت نکردند ، خدا رو شاکرم که دست رفاقت به ه*یچ سایدی دراز نکردم که وسط کار دستشون رو تو حنا بذارم ، و وفای به عهد نکنم .
هیچ سروری حذف نکردم امیدوارم این سرور هم بتونم تا آخر بازی کنم حتی با پاپ صفر .
شعار همیشگی ما : سربازان ما ایستاده میمیرند.
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن