-

نوشته اصلی توسط
STALKER-01
دوست گرام ساپورتر لطفا وقتی داری در مورد se صحبت می کنی یاد سرور W1 رو هم تو ذهنت مرور کن
والسلام
- - - Updated - - -
مشکل شما اینه که se رو خلاصه کردین تو اکانتهایی مثل لوسیفر. پسر خوب ما یکدفعه دیدم یه اکانت به اسم شاپولی اومد تو تاپ. روحمونم خبر نداشت. پس نگو کلا se تمیز بازی نکرد. تمیز یعنی استالکر یعنی پژی ، بدون پوش و مولتی ، همرمونم صفر شد نیومدیم بگیم اتک چرا جابجا شد، دیوار چرا قبل اتک صفر شد. در کل هم ما در درجه اول به لیدرامون، در درجه دوم به گلد، تعدد پلیرهای 3 ساید و انسجام ساید nw باختیم.
دوست گرامی
یاداوری در خصوص w1 من ساید ne بود البته 110 ده داشتم که حدود 20 تاش تو se بود خوب همانطور که در جریانید بابت یکسری درگیری داخلی (خرابکاری در اکانت injustic) ساید اس ای با شروع حمله از طرف اطرافیان شما اس ای خیلی خیلی ضعیف شد راحت می تونستید سه تا واندر رو هم صد کنید که نشد من تا اخرش دف ام رو واندر اس ای و همرام در خدمت اس ای و واندر رو هم خودم اپ می کردم البته سر مرام معرفتی که میلاد اکانت قاتل گذاشته بود من منظورتون رو متوجه نشدم
2- در خصوص کتیبه اورده شده خیلی راحت می تونستید شورا بگذارید کتیبه رو برگردونید البته بردار ارمان و بهداد لانچ کردن و اوردن در خصوص ارمان بگم که جزو تعداد محدود پلیرهایی که رتبه ایمیل براش اهمیت نداره
3- وقتی یه سایدی رو در موردش قضاوت می کنن بیشتر به پلیر نه به لیدرهاش نگاه می کنن پلیرها هستن که لیدرها رو اتخاب می کنن
با تشکر از همه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن