نقل قول نوشته اصلی توسط MRs نمایش پست ها
به به ، گل بود به سبزه نیز آراسته شد ! سلام به پدرخوانده بزرگ دژکوب !
اول نظرم و در مورد آقا پژمان بگم ، تنها 2 نفر تو روز صلح افزایش رید قابل توجه داشتن ، یا به عبارت دیگه اون رید معمولشونو حفظ کردن ، اونم اکانت mir و pej بود .
همین یه دلیل اونو از یکی مثل شما که حداقل داری 20 تا اکانت خودت یا خودی و رید میکنی جدا میکنه ! واسه همون تو اون 2 روز شما 1 میل هم نتونتستی رید کنی ، واسه اینم که تابلو نشه یه چی هم تو پروفایلت نوشتی که فکر کنیم خیلی عزاداری !
خوب حالا اینکه دیگه از چه شیوه های تقلب دیگری بجز رید دارید و استفاده میکنید خبر ندارم ، دلمم نمیخواد بدونم .

حالا اینکه ناتار میزنم ، اولا هیچ قانون شکنی نکردم ، ناتار جزو بازی و کاملا حلاله ، مثل مال شما مکروه نیست !
دوم اینکه من از اول که ناتار نمیزدم ، تا روز آزاد شدن کتیبه ها نزدم ، بعد اینکه دیدم لیدر تیم ne هیچ پلنی نداره ، یا به من اعتماد نداره و هیچ پلنی بهم نمیده (فقط دنبال شماره تلفن من بودن و میگفتن بیا تلگرام! ) ، شروع کردم به تمیز کردن کتیبه های شمال شرق واسه بچه های شمال شرق ! همین الانم 3 تا از کتیبه های بزرگ که دست بچه های ne هست و من تمیز کردم براشون.
پس به نوبه خودم سعی کردم با تیم همکاری کنم و کمکشون کنم ولی باز لیدرها هیچ پلنی ندادن .
تا آروم آروم این خراب کاریاتونو این قانون شکنیاتونو تو دژکوب دیدم و کلا از تیم و بازیتون زده شدم.
از اونجاییکه بچه ها اسم پارکینک و آوردن ، شما و بقیه دوستان یا از پارکینگ استفاده میکنین (که این مورد مشکلی نداره اگه واقعا اون طرف یه پلیر باشه ، یعنی یکی بهت کمک کرده ) یا مستقیما از اکانتای دیگتون گندم میگیرین و رید میکنین ( نگو که اینطور نیست چون تو ne زیاد دیدم ! ) .
پس هیچوقت مشکل گندم ندارید ، همونجور که ایمپریال با 4 تا ده 4 تا همر +400 کی داشت .
از اونور هم که کتیبه جنگ آموز داشتید یا بهتون تو تیم دادن ،یعنی باز بهت کمک کردن، با این دو مورد فکر نکنم همر ساختن سخت باشه ! درست نمیگم ؟! 
حالا تو ساید ما با این لیدرهایی که ما داشتیم ، دف بهمون نمیدادن چه برسه کتیبه جنگ آموز !
حالا با همه این شرایط یعنی اینکه کاملا تنها بودم ، باز به اندازه خودم تلاش کردم و نیرو ساختم ، ولی تارگتی نداشتم که اتک بدم !
واسه همین شروع کردم به ناتار زدن .

عزیز جان شما مثل من ندیدی ، چون تاحالا تو عمرت دات کام پلی نکردی ، تو دات کام شماها یک هفته هم دووم نمیارید و همون اول بن میشید ، چون اونجا یه آقا پلیس قوی و فعال و عادلی داره که نقش مولتی هانتر رو درست ایفا میکنه و بمحض اینکه یه اکانت از دو جا آنلاین بشه یا دو تا ip واسه یه اکانت استفاده بشه و مهم تر از همه ، وقتی از یه سیستم 2 تا اکانت ران بشه تو یه سرور ! که مطنئنم همتون دیگه 2 تا رو دارید
سه سوت بن میکنه ، فقط همون 2 تا جانشینتو داری که اینجا اصلا معنی نداره همه به هم پسورد میدن ! نتیجشم که دیدیم ، همر لانچ میشه و طرف اصلا خبر نداره کی بوده و کجا بوده !!!
، پس بدون این توتال لیدریت و القابت و مدالات واسه همین جاس ، و دلت به همین خوش باشه که شما هم جای درستی هستی !*

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

تعارف هم نداریم ، خودم یه بار اونجا بن شدم که الان یاد گرفتم مثل آدم بازی کنم ! بالاخره ایرانی هستیم دیگه ! تا زور نباشه ، یاد نمیگیریم

داداش جون اکانت میر اکانت دست گرمیه خود ارمانه که مستقیم خودش تنها داره روش پلی میده واسه دل خودش کاری به سایدو تیم هم نداره کینگ اکانت تیمیشه میر اکانت شخصی وقتایی که اکانت کینگ کاری نداشته باشه یه سر به اون میزنه افتاد؟؟؟هیچکس جز خودشم پسوردشو نداره اکانت دومشه میفهمی؟؟؟ دوم