به به ، گل بود به سبزه نیز آراسته شد ! سلام به پدرخوانده بزرگ دژکوب !
اول نظرم و در مورد آقا پژمان بگم ، تنها 2 نفر تو روز صلح افزایش رید قابل توجه داشتن ، یا به عبارت دیگه اون رید معمولشونو حفظ کردن ، اونم اکانت mir و pej بود .
همین یه دلیل اونو از یکی مثل شما که حداقل داری 20 تا اکانت خودت یا خودی و رید میکنی جدا میکنه ! واسه همون تو اون 2 روز شما 1 میل هم نتونتستی رید کنی ، واسه اینم که تابلو نشه یه چی هم تو پروفایلت نوشتی که فکر کنیم خیلی عزاداری !
خوب حالا اینکه دیگه از چه شیوه های تقلب دیگری بجز رید دارید و استفاده میکنید خبر ندارم ، دلمم نمیخواد بدونم .
حالا اینکه ناتار میزنم ، اولا هیچ قانون شکنی نکردم ، ناتار جزو بازی و کاملا حلاله ، مثل مال شما مکروه نیست !
دوم اینکه من از اول که ناتار نمیزدم ، تا روز آزاد شدن کتیبه ها نزدم ، بعد اینکه دیدم لیدر تیم ne هیچ پلنی نداره ، یا به من اعتماد نداره و هیچ پلنی بهم نمیده (فقط دنبال شماره تلفن من بودن و میگفتن بیا تلگرام! ) ، شروع کردم به تمیز کردن کتیبه های شمال شرق واسه بچه های شمال شرق ! همین الانم 3 تا از کتیبه های بزرگ که دست بچه های ne هست و من تمیز کردم براشون.
پس به نوبه خودم سعی کردم با تیم همکاری کنم و کمکشون کنم ولی باز لیدرها هیچ پلنی ندادن .
تا آروم آروم این خراب کاریاتونو این قانون شکنیاتونو تو دژکوب دیدم و کلا از تیم و بازیتون زده شدم.
از اونجاییکه بچه ها اسم پارکینک و آوردن ، شما و بقیه دوستان یا از پارکینگ استفاده میکنین (که این مورد مشکلی نداره اگه واقعا اون طرف یه پلیر باشه ، یعنی یکی بهت کمک کرده ) یا مستقیما از اکانتای دیگتون گندم میگیرین و رید میکنین ( نگو که اینطور نیست چون تو ne زیاد دیدم ! ) .
پس هیچوقت مشکل گندم ندارید ، همونجور که ایمپریال با 4 تا ده 4 تا همر +400 کی داشت .
از اونور هم که کتیبه جنگ آموز داشتید یا بهتون تو تیم دادن ،یعنی باز بهت کمک کردن، با این دو مورد فکر نکنم همر ساختن سخت باشه ! درست نمیگم ؟!
حالا تو ساید ما با این لیدرهایی که ما داشتیم ، دف بهمون نمیدادن چه برسه کتیبه جنگ آموز !
حالا با همه این شرایط یعنی اینکه کاملا تنها بودم ، باز به اندازه خودم تلاش کردم و نیرو ساختم ، ولی تارگتی نداشتم که اتک بدم !
واسه همین شروع کردم به ناتار زدن .
عزیز جان شما مثل من ندیدی ، چون تاحالا تو عمرت دات کام پلی نکردی ، تو دات کام شماها یک هفته هم دووم نمیارید و همون اول بن میشید ، چون اونجا یه آقا پلیس قوی و فعال و عادلی داره که نقش مولتی هانتر رو درست ایفا میکنه و بمحض اینکه یه اکانت از دو جا آنلاین بشه یا دو تا ip واسه یه اکانت استفاده بشه و مهم تر از همه ، وقتی از یه سیستم 2 تا اکانت ران بشه تو یه سرور ! که مطنئنم همتون دیگه 2 تا رو دارید
سه سوت بن میکنه ، فقط همون 2 تا جانشینتو داری که اینجا اصلا معنی نداره
همه به هم پسورد میدن ! نتیجشم که دیدیم ، همر لانچ میشه و طرف اصلا خبر نداره کی بوده و کجا بوده !!!
، پس بدون این توتال لیدریت و القابت و مدالات واسه همین جاس ، و دلت به همین خوش باشه که شما هم جای درستی هستی !*
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تعارف هم نداریم ، خودم یه بار اونجا بن شدم که الان یاد گرفتم مثل آدم بازی کنم ! بالاخره ایرانی هستیم دیگه ! تا زور نباشه ، یاد نمیگیریم