-
درود به همه؛
گل من اینجور وصله هات به ما نمیچسبه! یه مشت حرف پوچ اومدی تو فروم مطرح کردی؛ که فقط بگی آره منم تو فروم هستم مثلا!
اگه بخوام کل پستت رو بکشم زیر رادیکال فقط اعشار ازش در میاد! پست تو نصف بیشترش اصلا داستان صغرا کبرا بود :| که فقط بگی آره منم یه چی بهش تو جواب گفتم؛

نوشته اصلی توسط
arash :d
مطلب دوم ، شما قبل از ناتار زدن اسکات کشیدی عزیزم ، هم لینک کاتایی که یه ده ناتار انبارش پس از چیف رده شده هس و هم لینک چند تا از اسکاتات ! اصن هم چیز مهمی نیس ! اگه نزدیم جمع نکردیم یا نزدیم دیوار نشدیم سر حرفی بود که یه عزیزی زد ! من میگم خیلی این حرکت قشنگ نبود واسه تویی که
آخه مرد مومن تو فازت چیه! اسبابت معلومه میزون بودا !:d خوندی پست قبلی منو؟! نخوندی بت آدرس میدم برو بخون؛ تو پست قبلی من،اون پستی که خیلی طولانیه، اونجا یه قسمت خط چین مساوی ======================= این شکلی داره زیرش نوشتم بریم سراغ بحث اصلی؛
یه دو تا پاراگراف بیا پایین پاراگراف رو که بلدی دیگه، اونجا نوشتم و انتقاد کردم از که ناتار زنی رو شروع کرد و حتی تهدید کردم به کسایی که این روش غیر اخلاقی و به قول معروف ضعیف کشی رو ادامه بدن طرف نمیتونه بیاد خود شخص رو بزنه میره ناتار هاشو کاتا میکنه درست نیست این بچه بازیه،
و اما حرف من اینه تو اومدی حرفای منو به خود من داری بر میگردونی! خب اینو که خودم قبل تو گفتم حرکت قشنگی نبود! دیگه چ نیازی بود تو بیای به من بگی حرکتت قشنگ نبود!
در ادامه اینکه آورین به توی زرنگ، باهوش، نخبه، نابغه، مثلا من نمیدونم تو روی چشم منحصر شمال غرب لاگین داری ؟! Lol
تو میری روش اسکات میکشی از ما ؟ بعد چرا ناراحت میشی وقتی ما ازت اسکات میکشیم ؟ این جای نگرانی نداره ک برادر من! فقط ی اسکاته دیگه؛ اسکات کشیدم کار خوبی کردم قبل هر درگیری باید اسکات کشید نمیدونستی بدون! چشم عقاب برای همین کاره؛ ولی دیگه مثه تو اهل زرنگ بازی نیستم برم از یه ساید دیگه از چشم عقاب اونا ازت اسکات بکشم که بخوام خودمو توجیه کنم!
به نکته جالبی اشاره کردی از ناتار ها اسکات کشیدن! آخه مرد مومن ناتار چی داره ک بخوایم ازش اسکات بکشیم ؟! :| یکم فکر کن ببین اصلا چی گفتی! برفرض یه نفر آدم خاسته بره انبار و انبار غذا ناتار رو بزنه یه هفه غارت یکی رو بیاره پایین خب این چ نیازی به اسکات داره پسر خوب ؟!ر :|

نوشته اصلی توسط
این 2 تا مطلب بالا به 2 دروغ اشاره میکنه که تو پستتون داشتین دوست عزیز ! ما سر دسته کورا نیستیم فک کنی واقعا زرنگی و ما نادان ! مطمئنان اونی که من رو کم فهم فرض میکنه به شعور من توهین نکرده

من جواب این قسمتت رو بالا دادم خواستی بشین منطقی گوش کن باور کن نخواستی خودتو تا آخر راه بزن به اون راه بهت چیزی نمیگم ولی فکر نکن من متوجه این نیستم که اینا همش فیلمه 

نوشته اصلی توسط
بالاخره چیزهایی که از عزیزان دل من یاد گرفتین تو سرورهایی که در رکابشون بودی
به شدت علاقه مندم بدونم عزیزان دل تو کیا هستن 1؛
تو کدوم سرور هایی که من بازی کردم f1 و h1 با من بودن! 2؛
و چ چیزی من ازشون یاد گرفتم!! 3؛
والا سبک پلنی که ما میزنیم رو از دوستان تو ندیدم! دم بچه هاتون گرم تو کار خفت خوب هستن ولی پلنای من خوراک صفر کردنه ؛ پلن حتی شبیه صفر کردن ازتون ندیدم تا حالا! بعد چطوری چیزی که خودتون بلد نیستین و نزدین رو من از عزیزان دل یه نفر آدم یاد گرفتم؟!
بهت گفتم وقتی حرفی برای گفتن داری بیا بزن، ولی وقتی حرفی نداری نیا داستان پوچ نزار که من فلانم و بهمانم اینا همش حرف!
ولی بزار ی چی بت بگم؛
واسه تویی که لوتی بازی در میاری، خوب نیست بری مولتی ساید همسایت رو کاتا کنی، این ضعفت رو نشون میده پسر خوب :|
در مورد همر گانز ده بار گفتم به خودمون و تصمیمات ساید متامون ربط داره و نیازه نداری کسی رو بخوام در این مورد توجیه کنم، حالا شما برو تا اخر سرور پست بزار تو همشون به اون همر اشاره کن، ما هم یاد یه پلن موفقیت آمیزمون بنداز دمت هم گرم 

نوشته اصلی توسط
شاید سلام علیک من با علیرضا سر همین کارای شما یه کمی اینور اونور شد
سلام علیک تو با علیرضا همون موقع که تو نامه نگاری ها همو بلاک کردین اینور اونور شد؛ اینو بدون اگر نمیشد علی بازم می اومد دبه میکرد نمیزاشت پلن بریم!! همونطوری که سه هفته پیش تر نزاشت! پس بدون سلام علیکی که داری میندازی گردن من ، گردن خودت افتاده پسر خوب! نچسبون این وصله ها رو به ما که نمیچسبه به ما !
خوب به حرفای گذشتت فکر کن؛ هر حرفی که میزنی ما جوابشو همون موقع بهت نمیدیم این معن نیست جوابی نداریم؛

نوشته اصلی توسط
عارف اگه ناراحت شد حق داره ...
به اندازه کافی دلیل و منطق آوردم که نه عارف، بلکه هیچ کس دیگه ای قصدم توهین بهش نبوده تو پست های قبل خیلی دقیق گفتم دلایل رو ، حالا یکی میخاد خودشو بازم بزنه به اون راه یا بگه من خیلی با کلاسم و اینجور قیافه ها بگیره، بزار بگیره دیگه به من ربطی نداره؛ من مسئول نوع نگرش دیگران از پست هام نیستم که مشتی !

نوشته اصلی توسط
ولی مایی که عمری ازمون گذشته و تو بدترین منطقه کاری بزرگ شدیم
اگه یک درصد قصدت از این حرف این باشه که مثلا خفنی و این حرفا بدون منم تو جنوب شهر بزرگ شدم حاجی، پس فکر نکن با کسی طرفی که چیزی بارش نیست، به قول ی نفر آدم ما مار خوردیم افعی شدیم؛
اینم بدون ،اینجا هم بیابون های پهناور سرور k1 نیست حاجی این ساید صاحاب داره؛ هر حرفی که میزنی قبلش بشین خوب فکر کن که عواقبش گریبان گیر خودت یا بچه هاتون نشه، که حرفات باعث نشه فردا یکی از بازیکن هات بزاره بره سرور جدید؛
پ.ن؛ افشین اون نامه هایی که میگفت ما نپ بستیم سر رفاقت با تو ... رو بزار کف فروم شاید یه درصد مردونگی حرفشو داشته باشه طبق گفته خودش اکش و گلد ها رو بده به ما هرچند از کسی که زندگیش این بازیه انتظار همچین حرکتی ندارم، جدا از اون دلم هم نمیاد اکشو بگیرم بزار خوش باشه، ولی تو عکسا رو بزار تا ملت همیشه حاضر در صحنه به عمق پوچ بودن پست های دوستمون پی ببرن؛
شاد باشید !
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD