سلام
پراکنده پستت رو ریپلا میکنم عزیزم !!!

اول اینکه اگه یه نامه از من داشتی که مگه ما نپ نیستیم ، همه اکانتا سایدم در اختیارت ، همین طور پول کل گلدایی که سایدت خریده رو میدم ! کدوم اکانتم من اصن =)))

مطلب دوم ، شما قبل از ناتار زدن اسکات کشیدی عزیزم ، هم لینک کاتایی که یه ده ناتار انبارش پس از چیف رده شده هس و هم لینک چند تا از اسکاتات ! اصن هم چیز مهمی نیس ! اگه نزدیم جمع نکردیم یا نزدیم دیوار نشدیم سر حرفی بود که یه عزیزی زد ! من میگم خیلی این حرکت قشنگ نبود واسه تویی که انقدر مردی و لوتی منش بازی میکنی !

این 2 تا مطلب بالا به 2 دروغ اشاره میکنه که تو پستتون داشتین دوست عزیز ! ما سر دسته کورا نیستیم فک کنی واقعا زرنگی و ما نادان ! مطمئنان اونی که من رو کم فهم فرض میکنه به شعور من توهین نکرده

اما سومین مطلب که از همه بیشتر مورد علاقه م هس ! یه بار گفتم لانچا خوب بود ! اما اینکه پلنتون درست اجرا شد برمیگشت به 3 4 تا مورد ! مهم ترینشم چنج کپ نکردن اکانت مدافع بود که هنوزم واسم علامت سواله چرا تو گروه گفت چنج میکنه و نشد ، ما قبولش داریم به عنوان یه اشتباه سهوی ، حالا شما اگه قبول نداری و میخوای بگی تروپ اینسرت مجتبی زنده نمونده ! اون به خودت برمیگرده ! مطلب سوم اینه ، یه همر پروندی ، آفرین ، ولی رمر Guns رو اگه قرار بود بپرونم با توجه به مختصاتش و تارگتای ج.ش ، 100% بالا 3 تا همر مثه همری که پروندی لازم داشتم ، پس اونقدرا که میگی آسیب نزدی ، چون محاسباتم میگه 200کی گرز 40 روزه درس میشه :دی ولی اکانت بی پلیر همر ازش در نمیاد گلم ده چیف شد ، باریکلا :دی اما قرار نیس تو بشی سوپرمن بیای تهدید کنی عزیزم :دی اگه قول بدی فیدر میزنی من ناتار بزنم :دی بالاخره چیزهایی که از عزیزان دل من یاد گرفتین تو سرورهایی که در رکابشون بودی ، حتما کار مقابله باهاشم بلدن :دی همیشه کسی که چیزی رو یاد میده ، عکس العملشم بلده
فرضا اگه بزنیم و بلد نباشیم ، قرار نیس دیگه بیای بگی آی از فردا من دیگه هر چی هست رو لانچ میکنم ، اگه میتونین دفاع کنین ، همین امروز 120کی گرز خفت دادی ، هیچکی عین خیالشم نبود ، دوست گلم اون ده اگه چنج کپ شده بود ، شما الان اینجا قهرمان نبودی ، سبق شناختایی که دارم ، یه عذرخواهی و خداحافظی به سمت m1 انتظارتو میکشید ، که 100% هدفتم از اون پستت این بود ! 100% اگه دیوار بود پلن میومدی میگفتی سرور خلوته ما هم زدیم دیوار که بریم سرور جدید ! این چوب دو سر بردی که ساختی و هنوز ول کن این قضیه نیستی که به خدا مخاطبینتم شعور دارن و میفهمن ، واسه یه سری از عزیزان ممکنه جالب باشه ، ولی مایی که عمری ازمون گذشته و تو بدترین منطقه کاری بزرگ شدیم ، یه کم توهین میدونه !

عارف اگه ناراحت شد حق داره ، خیلی قشنگه به رفیقت بگی داداش هوس کردم یکی بخوابونم تو گوشت ، تا اینکه وقتی خوابه یه چک بزنی بعد خودتو بزنی به خواب !

شاید سلام علیک من با علیرضا سر همین کارای شما یه کمی اینور اونور شد ، ولی نذار بگم به خاطر بازی داری چه کارایی میکنی ، یه مورد 2 موردم نیس ، از اول سرور شروع کردی ، هنوزم تموم نشده ، از تو خود سایدت شروع کردی ، به بیرون سرور داری میبری ، گلم ، یه بازی ارزش نداره به خدا !

چیزی که من میدونم تو مکتب عارف از این خبرا نبوده ! حافظم میشناسم ، باهاش زیاد بازی کردم ، اونم بازی واسش در حد بازیه فقط ! این کارا واسه کسیه که همیشه نفر دومه ! میخوای اول باشی درست برو جلو ! رو اصولش

پ.ن : بازم تبریک به خاطر لانچای خوب ( باور کن سیم سکندی که خوردم در گذشته و589تا اتک سیم خورد بهم از 35 6 تا همر مختلف که از همر 8 به بعد رد شد همه ، انقدر تقدیر نکردم که از شما کردم ) یه همر این طوری پرید ، فدا سر مجتبی ، همین الان اراده کنه ته بازی واسش یه همر 600کی گرز میکشم ، اینجاها کاری نداره همر کشیدن ! کی1 بود یه نمونه کوچیکش ! 200 کی گرز با همری پروندی که حداقل واسه اینکه رماش این طور آسیب ببینه من حاضر بودم 500تا دیوار کنم :دی البته به قول خودت سیاست خودتونه و به من ربطی نداره ، ربطش اونجاس که به من توهین میشه نه اینجاش

با تشکر