نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: اعلام آماده گی برای سرور جدید

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها

برام جالبه دوستان جنوب غرب اصولا توی سرورایی که خوردن نبودن تا وقتی بودن نخوردن؛ نرمال یک ساله باید تا تهش بمونی
    اکانتو ول کنی بری نمیتونی بگی نبودم خوردم! من فکر میکنم بودی و خوردی ولی روت نمیشه ! میگی من نبودم خوردم یعنی اکانتت زده شد توسط جنوب شرق نبودی

سربلـند؛پیـروز ودنباله دار باشید

پی نوشت: هر کاری میکنم عکس نامه ها درست آپلود نمیشه حالشم ندارم حجمشون رو کم کنم واسه همین نذاشتم خواستین بعدا میذارم. محتویات نامه ها که مربوط سرور10 بود این بود که ماکان جان تمام زحمات ما رو بر باد دادن بدون هماهنگی سایر لیدر ها رفتن با جننوب غرب متا کردن؛ تهش جنوب غرب طبق معمول پیچید و در نهایت جنوب غرب برد!
    درود شایان.
    قبل از هرچیز یه مطلبی بگم : در کل سرورهای دژکوبی که بودم - با L1 میشه 4 تا- تو کل اکانت های جنوب شرق، فقط خودت رو تو فروم قبول دارم که بخوام جوابی بدم یا ندم. بقیه رو کاری ندارم. تقریبا همه نو ظهور هستن و عشق بازی. جوان تر هستن از ما، مثل خودمونن منتهاش 10 سال پیش. لذا جنس حرفم رو نمیفهن پس من هم تصمیم گرفتم حرف نزنم با کسی. مگر اینکه فردی باشه که همر ترازم باشه یا بالاتر از خودم. پست های سایر دوستان رو فقط میخونم و رد میشم.

ولی در مورد حرفی که شما بزنی، چون خودتو به عنوان تنها بازیکن جنوب شرق میشناسم، باید بگم یه حرفی زدی یه کوچولو به من گرفت. توضیح میدم چرا و چگونه:

والا توی دژکوب IR شاید بعضی ها اسمم رو شنیده بوده باشن و خیلی هم کم باشن افرادی که منو بشناسن چون نه معروف بودم نه سطح بازیم اجاازه میداد که تو فروم IR پست بزارم. اونجا هم میخوندم و میرفتم چون همش دوز و کلک بازی ایرانی ها بود و مطلب مهمی توش دیده نمیشد تقریبا. همونجوری که خودت هم میدونی مثل شما و سایر دوستان معروف و بنام نیستم.
    دلیلش اینه از اول دژکوب رو تو سرور آلمانیش بازی کردم فکر کنم سال 84 یا 85 بود. بعد دیدم چیزی نمیفهمم از آلمانی رفتم کام و.... درست یادم نیست. ورژن 3.6 که رسیده بود و جا افتاده بود، تازه یه سر زدم به domain های IR. اولین سروری هم که پا گذاشتم سرور 6 راند دوم بود. طبق عادت random رجیستر کردم- رندوم رجیستر کردن دلیل فنی داره که کام بازا میدونن خودتم میدونی، توضیح نمیدم ه که بیخود بحث کش نیاد، فقط اینکه معنیش این نبود که ساید نداشتم بلکه مسئله ای در تکنیک های بازی بود- دست برقضا افتادم شمال شرق که با حسین و مسعود Xman، محمد F6q ، حاجی mantanha، علی روبرتو و از همه مهمتر با دوسنان خوبم که افتخار میکنم باهاشون همبازی شدم : مهدی، لقمان، اکبر با اکانت king-of-persia
    مطمئن نیستتم ولی فکر کنم شما هم با محسنتون تو جنوب شرق بودین، نعیم و نگار و علی کنت و آرش و حافظ و نیما و ... خیلی های دیگه رو تو سایدهای دیگه دیدم و شناختم و دوست شدم. سال 87 یا 88 بود دقیق خاطرم نیست. اولین سرور ایران رو اونجا بازی کردم. پس ببین که در توضیح صحبتم سابقه IR بازی کردنم حداقل 2-3 سال از شما کمتره. همینطور در ادامه هم IR زیاد بازی نکردم. دلیل هم توضیح میدم چرا اگه خواستی بخون ولی خیلی مطلب مهمی نیست:
    برای منی که Ru, us, com بازی میکردم که بازی یاد بگیرم از اونا، بازی شکل دیگه ای داشت! برام قابل درک نبود که چرا بازیکنا باید اکانت دف ساز دشته باشن. حداقل 1 ماه طول کشید تا معنی اصطلاحات بازیکنای ایران رو یاد گرفتم!!! انواع تقلب ها و کثاقت کاری ها رو به اسم بازی pro معرفی میکردن. هنوزم دارن میکنن. اومدم دیدم اوه اوه! هر اکانت 10 تا مولتی داره! به شیوه های مختلف مولتی بازی میکردن. اولین چیزی که من دیدم تو IR همین بود. دیدم ایرانی ها فقط با تقلب و نامردی بازی میکنن، همینجا به رفیقایی که پیدا کرده بودم گفتم، این تقلب بازیا و کثافت کاریا باعث میشه ایرانیا تو عرصه جهانی هیچ وقت هیچی نشن! حتما خودتم دیدی که وقتی پای تورنومنت به دامین IR رسید وسرور مقدماتی ران شد چه اتفاقاتی افتاد و ایرانی هایی که میخواستن برن تو سرور فینال چی شدن.

ایرانی هایی که به صورت پراکنده رفتن تو فینال بازی کنن، طوری مورد تمسخر قرار گفتن تو فروم مسابقات که به عمرم ندیده بودم شخصیتی اینجوری مورد تمسخر قرار بگیره. دقیقا مثل نوب ها بازی میکردن بچه های ایران. چون بازی بلد نبودن که، همین که با تقلب بازی کنن فکر میکردن بازیکن شدن. تاپ پلیرهایی مثل شما و من - که الان میشناسی نه اون ورژن قدیمیم- رفتن فینال یکی پس از دیگری توسط بازیکن های سطح متوسط خارجی فارم شدن !! اسم نمیارم دیگه... خودت ببین چه خبر بوده!!

شایان جان درسته که ولگردی تو سرورهای ایران و تاب خوردن با بازیکنای هموطن من رو هم تا حدود زیادی مثل اونا کرده، ولی داداش گلم خاطرم نیست تو کل سرورهایی که تو IR بازی کردم، کسی تونسته باشه منو بزنه. کم هم تلاش نکردن بزنن و نتونستن.
    یه مطلبی هم پررنگ بگم همینجا: دقت کن گفتم کسی نمیتونه منو بزنه، نه اینکه من میتونم همه رو بزنم. اینم به دلیل سبک دفاعی منحصری هست که دارم، 10 بارم منو بزنن، باز یه فن جدید خواهند دید. اونم مدیون دورانی هست که عضو تیم ساپورت و تست فنی دژکوب بودم.

متاسفانه مثل شماها حوصله وقت و عادت جمع کردن عکس و ریپورت و .... ابنجور چیزا رو نداشتم، چرا که جدا از دوستی ها و رفاقت هایی که کردم و دوستانی که پیدا کردم، بازی کردن در دامین IR رو مایه ننگ میدونستم چون بازی همواره همراه با تقلب و کثافت کاری بود لذا مدرک جرم نگه نداشتم .. اگه داشتم 2 تا عکس و ریپورت جای همه این حرفا کافی بود. ولی حالا که ندارم مثل شما مستند چون سرورهای IR اینقدر بی ارزش و بیخود بودن که اصلا فکر نمیکردم روزی کسی بیاد حرفی بزنه در این ابعاد! که منو زده

حالا به هرحال لینک و عکس و ریپورت ندارم. شما دوست داشتی مرامی قبول کن.
    قبول نکردی، شانس خوبت داریم یک سرور با هم بازی میکنیم. اکانت وجام معلومه. بسم الله. تستم کن

ولی دیگه هیچ وقت نیا بگو خوردی، گقتی نبودم!! انگار که من رو اکانت بودم، اومدین منو زدین بعد من غیبم زده.
    داداچ اندازه 10 برابر سیبیلای شما بنده شهامت دارم. هیچ کس رو در حد و ابعادی نمیبینم که بخوام ازش بترسم و بیام به دلیل ترسم دروغ بگم!!
    اگه اشتباه کنم، میام میگم اشتباه کردم. اگه به کسی ضرر زده باشم حتما ازش معذرت خواهی کردم. اگر کسی تو بازی تونسته اذیتم کنه، حتما بهش گفتم ایولا، دمت گرم خوب بازی کردی. شما که حوصله و وقتت زیاده و امکانات هم خوب داری ماشالله، یه سر به فروم های قدیمی بزن ببین خودت این جاهایی که شما میگی منو زدی و اومدم گفتم من نبودم، پست هام از کی قطع شده، از کی نبودم، و اکانت بدون بازیکن من رو کی زدین

یه صحبتی هم کردی راجع به اینکه سرور نرمال طولانیه و باید تا تهش بمونی و ....
    (ویرایش توسط MOD UnderTaker)
    درسته سابقه IR بازی کردنم اندازه شما نیست، ولی مطمئنم حداقل 2 برابر شماها بازی کردم و میدونم چه موقع چه کاری باید انجام بدم. لذا با عرض شرمندگی با این قسمت صحبتت کاملا مخالم که سرور نرمال .... و باید تا تهش بمونی.
    نظر من: بازی رو تا وقتی باید ادامه بدی که برات لذت بخش باشه. اگه غیر این باشه دچار نقص عقل هستی که بازی رو ادامه بدی چون لذت که نداره، پس چرا وقت بزاری و هزینه کنی و عمرت رو هدر بدی؟!
    حالا من بیام خودم رو یه احمق جلوه بدم و بمونم که شما و رفیقات میخواین با تقلب و بازی کثیف برنده بشین، بشینم نگاهتون کنم؟؟ خودت باشی این کار رو میکنی؟؟ کاری رو از بقیه انتظار داشته باش که خودتم انجامش بدی.
    ویرایش توسط The UnderTaker : 10-07-2016 در ساعت 04:30 AM دلیل: صحبت پیرامون مولتی هانتر و مدیریت
    AreF

2. تشکر mohsen.2pac, shoshor, dr.divert تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac, shoshor پسندید