-
نوشته اصلی توسط
St0rm
سلام عزیز دلم خوب نیست ادم نخود هر اشی باشه هرچقدر بیشتر سر به زیر تر بهتر
اون سرور 10 که شما میگی ما نبودیم ولی نرمالی نبوده مستقیم یا غیر مستقیم حضور نداشته باشیم برای لرزوندن شما هم با این وضیعت و فن بیان
لازم نیست رزومه ای خاصی از قدیم بگم از همینجا هرطوری بخوای مقایسه میکنیم نشد شمارو به روم گارنا دعوت میکنم در هر مورد بخوای عکس و
لینک و مدارک براتون میارم که جا لرزیدن بپاچی.
این سرورا رو افتخار نمیدونم اگه افتخار میدونستم یه عکس از 640کی گرزی و 190کی شوالیه دومین سرور نرمال همین سرور(واریور) که هم رمر بود هم
کاتا رو برات میاوردم که طعمشو دوستانتون در اندبلیو رضا بلک وایت و داریوش ورژن4 چشیدن یا واندری که رو اکانت قاتل صد شد
این بیگ همر نون کپ گول سرور 8 ای ار
http://uupload.ir/files/n6ld_ir.png
جالبیش اینه این سرور 500روز طول کشید طولانی ترین سرور بود اخر هم ناتار صد کرد
جالب ترش اینه که همزمان بعدش تو سرور 6 راند دوم تاپ لیدر منطقه بودیم اخر سر هم واندر رو اکانت شایان 100 شد
بگذریم بعد از بسته شدن ای ار تیم های ایرانی روانه دات کام که این سرور 4 هست با دوست خوبم صابر فریندز از بچه های قدیم ان ای رجیستر کردیم
http://uupload.ir/files/33ki_سرور_4کام.png
اینجا گارنای خودمو میزارم خوشحال میشم شمارو به چالش روم جنوب شرق دعوت کنم تا از سرور های 3ایکس ای ار و اتحاد های معروف تن صحبت کنیم
یا از سرورهای بگم که با اینکه احسان روکو و هادی پی جی ان و (سید) و بقیه دوستانمون متا با ما بودن ولی به بعد کتیبه ها نمیرسیدن
اسم اتحادشون به خودکشی نهنگ ها تغییر میدادن و میرفتن
شما میتونی کمی
فکر کنی ندونستن عیب نیست اما اینکه خودتو به ندونستن میزنی یا از دوستانتون از سابقه سایدتون مطلع نیستی حداقل سر به زیر
باش تا کامروا بشی از اتحاد های اساطیر پرس و جو کن کمی.
در کل از اینکه باهاتون بحث کردم و هی وقتتونو گرفتم و باعث شدی بزرگتر بشم (بقول بزرگان امثال شما گنده بشم) مکررا عذرخواهی میکنم
زیاد پست نمیزاریم این ایدی فروم هم خیلی قدیمی هست از دومین سرور اینجا ثبت خورده بیشتر پست های خوب رو دنبال میکنیم
این ایدی گارنا من استقبال میکنم و خوشحال میشیم از مصاحبت با شما
Exil3d.StOrm
یاحق
-سروش-
:دی
برادر گرامی اسم اکانت هاتو توی سرور 6 راند 1 و 2 و سرور 3 راند 1 لطف کن بده اول تا ببینیم اصن در حدی هستی بخوایم جوابت بدیم یا نه :دی
در مورد احسان و خودکشی نهنگ ها هم کلا شما حرفی نزنی بهتره همه از کصافط کاری های تیم ساپورت و ... اون سرور خبر دارن دیگه شما چوب داخلش نچرخون :دی
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
lucifer
فکر کنم جزو ارزوهای ارش بود یه سرور بتونه با ما باز یکنه تا اعاده ابرو کنه که میسر نشد متاسفانه!! ولی برای اینکه دیده بشه هر رومی میاد یه اشاره به ما میکنه تا پستاش دیده شه!! دیدمت اقا ارش ولی نمیشه باهات بازی کنیم داداشم. حالا این دیگه حرصو جوش نداره که هی بیای بگی به ما گفتی بیاین این سرور و ما نیومدیم!!! گفتم بهت ارزو داری مارو بزنی بیا فینال که بعد j1 ران میشه!! ما دوتا سرور با هم بازی نمیکنیم.
تبریک میگم بهت پستات هم دیده شد با اوردن اسم بچهای جنوب شرق!!!
تو مقیاس فوتبلیم بهتره بما بگی یونتووس که پشتش حرف زیاده ولی همیشه بزرگ بوده و میمونه!! در چند که بارسلونم بد نبود!!!
عاشق اون دی: گفتناتم که اصلا به سنت نمیخوره!!!
هه :دی کوتاه بیا حالا تو خیلی شاخی :دی
پ ن : خداروشکر شما یکی رو دیگه هم میشناسنت نیاز به جواب دادن بهت نیس :دی
-
ویرایش توسط Vikings : 10-06-2016 در ساعت 11:50 PM
دلیل: همش تقصیر افشین منتاله XD
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD
no more no less
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سوتفاهم نشه
من منظورم تیم خاصی نبوده ، خودم اکثرا ان دبلیو بازی میکنم متاسفانه همیشه تا قبل از کتیبه ها اختلاف پیش میادو خیلی ها حذف میکنن و بازی یه عده هم خراب میشه
ولی واقعا امیدوارم این سرور این مشکل پیش نیاد
و یه سرور خیلی جذاب برای همه در همه ی سایدها باشه
ویرایش توسط Black Rose : 10-06-2016 در ساعت 11:59 PM
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «ﻣﻦ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺗﻮ ﺳﺮﻡ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻟﻪ!»
ﺩﻭﺭﻭﺗﯽ: «ﺍﮔﻪ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭘﺲ ﭼطوری ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟»
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «خب... بعضی ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻐﺰ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ! نمیزنن؟!»
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
تاریخ ناطق دژکوب زندست! مغلطه نکنیم!
درود
حوصله بحث های خاله زنکی ندارم تیتر وار میگم و میرم وهیچ پستی در این زمینه رو جواب نخواهم داد.
جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند! پست 1 و پست2
اینجا سروش و ناصر عزیز لیدر بودن من هم کمک میکردم بهشون
اما در مورد سرور 10
خوب من حضور داشتم طبق معمول هم از هفته 8 به بعد تازه ثبت نام کردم اما کل تقسیمات و منطقه بندیهای جنوب شرق راسا توسط من و محسن انجام شد قدرتمندترین ساید جنوب شرق اما حضور یک مهره ضعیف النفس به نام ماکان به عنوان لیدر جنوب شرق تمام معادلات رو به نفع جنوب غرب برگردوند.
همه چیز هم از این نامه شروع شد
و بعدش جنوب شرق توسط ماکان 3 تیکه شد و اکانت شانگفی جهت حفظ انسجام جنوب شرق از اتحاد ها خارج شد و به تنهایی تا زمان واندرها بازی کرد در نهایت از طرف هر 4ساید اتک اومد رومون و فیدرامون رو زدن ما هم حذف کردیم و چسبیدیم به سرور 6 که بالا خوندین.
جنوب غرب اون سرور صرفا با فریبکاری لیدراش ماکان رو کشید سمت خودش علی رغم تمام تلاش هایی که من و امیر (خدا بیامرز) کردیم برای متا با شمال شرق و تمام صحبت هایی که با سهیل هانیبال کردیم کاکان رفت جنوب غرب متا کرد ودر نهایت جنوب غرب به بهانه این که محمد رضا یکی از اعضای شورای لیدری به شمال غرب دفاع داده بدون اعلام متا رو شکوند و با کمک شمال شرق جنوب شرق رو زد به نامردی یعنی ساید متاش رو زد.
( اسنادش موجوده ولی بد آپلود میشه واسه همین 2بار پست گذاشتم پاک کردم؛ اینجا جای عکس و مستندات هست)
در نهایت سروری که واندر بدون یه بار خوردن اون هم توی آی آر ! 100 بشه معلومه توش چه خبر بوده!
اینم آخر و عاقبت ماکان که مرتاض منحصر رو به همراه همرش تقدیم شمال شرق کرد و مرتاض با تک هیرو از شمال شرق تراسفر شد جنوب غرب.
فاصله بین اتک ها کاملا گویای همه چیز هست کاملا میشد اینسرت کرد وسطش! اما دریغ!
و اما در مورد ناصر زارازورا باید عرض کنم ایشون هم همون سرور 6موصوف متای ما بودن و تمام دفاع واندرشون رو بنده تامین میکردم در تهایت سطح 99
واندر بنده رو زدن به این امید که خودشون 100 کنن که خوب رفتیم برا چیف واندرشون که یه اشتباه لانچر که اقامتگاه رو نزده بود واندرشون رو سطح 98 کلین شد و 3تا همر سالم برگشت ولی خوب چیف نشد و جنوب شرق در نبرد 3به1 برنده شد.
برام جالبه دوستان جنوب غرب اصولا توی سرورایی که خوردن نبودن تا وقتی بودن نخوردن؛ نرمال یک ساله باید تا تهش بمونی
اکانتو ول کنی بری نمیتونی بگی نبودم خوردم! من فکر میکنم بودی و خوردی ولی روت نمیشه ! میگی من نبودم خوردم یعنی اکانتت زده شد توسط جنوب شرق نبودی
سربلـند؛پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: هر کاری میکنم عکس نامه ها درست آپلود نمیشه حالشم ندارم حجمشون رو کم کنم واسه همین نذاشتم خواستین بعدا میذارم. محتویات نامه ها که مربوط سرور10 بود این بود که ماکان جان تمام زحمات ما رو بر باد دادن بدون هماهنگی سایر لیدر ها رفتن با جننوب غرب متا کردن؛ تهش جنوب غرب طبق معمول پیچید و در نهایت جنوب غرب برد!
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 10-07-2016 در ساعت 12:00 AM
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
داشتم از صفحه اول پست هارو میخوندم دیدم هیچکی برا se اعلام آمادگی نکرده.از دوستان خواهش دارم se رو هم دریابید.
حیف که به خانواده قول دادم که سرور آخرمه وگرنه میرفتم کمک مانی پارتیزان و se عزیزم. کل تیممون هم از قبل اعلام کردن که سرور فینال سرور آخرشونه .
به هر حال شرمنده که آخرین تیم افسانه ای se هم داره میره و نمیتونه کنارتون یه سرور جذاب بسازه.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
saman117
سلام دوستان این ابوذر که این دوستمون میگفت ابوذر میگ میگ بود یا یه ابوذر دیگست یکی هم پیدا بشه ما رو یه گوشه جا بده
سلام سامان بزرگ
دوستان داره شوخ میکنه سامان با ما میاد nw اگه شده با کتک میاد nw
میلاد منم خودکار میخوام
افیشن جون بیا nw که دوست دارم یه سرور کنار شما باری کنم
عرفان Odin
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
حوصله بحث های خاله زنکی ندارم تیتر وار میگم و میرم وهیچ پستی در این زمینه رو جواب نخواهم داد.
جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند!
پست 1 و
پست2
اما در مورد سرور 10
خوب من حضور داشتم طبق معمول هم از هفته 8 به بعد تازه ثبت نام کردم اما کل تقسیمات و منطقه بندیهای جنوب شرق راسا توسط من و محسن انجام شد قدرتمندترین ساید جنوب شرق اما حضور یک مهره ضعیف النفس به نام ماکان به عنوان لیدر جنوب شرق تمام معادلات رو به نفع جنوب غرب برگردوند.
و بعدش جنوب شرق توسط ماکان 3 تیکه شد و اکانت شانگفی جهت حفظ انسجام جنوب شرق از اتحاد ها خارج شد و به تنهایی تا زمان واندرها بازی کرد در نهایت از طرف هر 4ساید اتک اومد رومون و فیدرامون رو زدن ما هم حذف کردیم و چسبیدیم به سرور 6 که بالا خوندین.
جنوب غرب اون سرور صرفا با فریبکاری لیدراش ماکان رو کشید سمت خودش علی رغم تمام تلاش هایی که من و امیر (خدا بیامرز) کردیم برای متا با شمال شرق و تمام صحبت هایی که با سهیل هانیبال کردیم کاکان رفت جنوب غرب متا کرد ودر نهایت جنوب غرب به بهانه این که محمد رضا یکی از اعضای شورای لیدری به شمال غرب دفاع داده بدون اعلام متا رو شکوند و با کمک شمال شرق جنوب شرق رو زد به نامردی یعنی ساید متاش رو زد.
( اسنادش موجوده ولی بد آپلود میشه واسه همین 2بار پست گذاشتم پاک کردم؛ اینجا جای عکس و مستندات هست)
در نهایت سروری که واندر بدون یه بار خوردن اون هم توی آی آر ! 100 بشه معلومه توش چه خبر بوده!
اینم آخر و عاقبت ماکان که مرتاض منحصر رو به همراه همرش تقدیم شمال شرق کرد و مرتاض با تک هیرو از شمال شرق تراسفر شد جنوب غرب.
و اما در مورد ناصر زارازورا باید عرض کنم ایشون هم همون سرور 6موصوف متای ما بودن و تمام دفاع واندرشون رو بنده تامین میکردم در تهایت سطح 99
واندر بنده رو زدن به این امید که خودشون 100 کنن که خوب رفتیم برا چیف واندرشون که یه اشتباه لانچر که اقامتگاه رو نزده بود واندرشون رو سطح 98 کلین شد و 3تا همر سالم برگشت ولی خوب چیف نشد و جنوب شرق در نبرد 3به1 برنده شد.
برام جالبه دوستان جنوب غرب اصولا توی سرورایی که خوردن نبودن تا وقتی بودن نخوردن؛ نرمال یک ساله باید تا تهش بمونی
اکانتو ول کنی بری نمیتونی بگی نبودم خوردم! من فکر میکنم بودی و خوردی ولی روت نمیشه ! میگی من نبودم خوردم یعنی اکانتت زده شد توسط جنوب شرق نبودی
پی نوشت: هر کاری میکنم عکس نامه ها درست آپلود نمیشه حالشم ندارم حجمشون رو کم کنم واسه همین نذاشتم خواستین بعدا میذارم. محتویات نامه ها که مربوط سرور10 بود این بود که ماکان جان تمام زحمات ما رو بر باد دادن بدون هماهنگی سایر لیدر ها رفتن با جننوب غرب متا کردن؛ تهش جنوب غرب طبق معمول پیچید و در نهایت جنوب غرب برد!
سلام
شایان جان سیاست هم جزئی از این بازیه البته سیاست جنوب غرب به هیچ وجه سیاست کثیفی نبود توی اون سرور وقتی شما دف میفرستید ک ساید متاتون رو دیوار کنید توقع ندارید که متا پابرجا بمونه؟ !!!!
پ ن : سرور 10 همون سروری بود که 13 تا از کپ های اس ای توی یک شب کلا کراپ لاک شد :دی البته سطحمون خیلی پایین بود :دی
سعید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
جهت اطلاع دوستان این 2پست رو مطالعه کنید لطفا سرور 6 راند نمیدونم چند!
پست 1 و
پست2
اما در مورد سرور 10
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
شایان جان در رابطه به دفی که از SE رفته بود رو NW اصلا ماکان در جریان نبوده و همه ی اون دفاع رو 2 نفر فرستاده بودن که تا اونجایی که من اطلاع دارم هر دوتاشونم تو کار لیدری دخالت میکردن که یه دونش محمدرضا بود و یدونه دیگه هم هادی :|
میگید نه ؟ ویسش موجوده که با شخصه خوده سهیل Call Me Dad که لیدر NW بود تو اون تایم صحبت کردیم و خودش گفته بود که هادی دفاع رو فرستاده بود پس چیزی رو که در جریان نیستید الکی نزارید گردن ماکان
و اما درباره قدرت ساید ها تو Ts10 باید عرض کنم که از همون ابتدای سرور هم تعداد اکانت های تو SW بیشتر از هر سایدی بود و از 20 تای صفحه اول بازی 13 الی 14 تاش SW بودن و تاپ رید هم از معمولا 6 7 تاش فیکس SW بودن با این اوصاف میشه بپرسم چجوری SE قوی ترین ساید بازی بود ؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
St0rm
سلام عزیز دلم خوب نیست ادم نخود هر اشی باشه هرچقدر بیشتر سر به زیر تر بهتر
اون سرور 10 که شما میگی ما نبودیم ولی نرمالی نبوده مستقیم یا غیر مستقیم حضور نداشته باشیم برای لرزوندن شما هم با این وضیعت و فن بیان
لازم نیست رزومه ای خاصی از قدیم بگم از همینجا هرطوری بخوای مقایسه میکنیم نشد شمارو به روم گارنا دعوت میکنم در هر مورد بخوای عکس و
لینک و مدارک براتون میارم که جا لرزیدن بپاچی.
این سرورا رو افتخار نمیدونم اگه افتخار میدونستم یه عکس از 640کی گرزی و 190کی شوالیه دومین سرور نرمال همین سرور(واریور) که هم رمر بود هم
کاتا رو برات میاوردم که طعمشو دوستانتون در اندبلیو رضا بلک وایت و داریوش ورژن4 چشیدن یا واندری که رو اکانت قاتل صد شد
این بیگ همر نون کپ گول سرور 8 ای ار
http://uupload.ir/files/n6ld_ir.png
جالبیش اینه این سرور 500روز طول کشید طولانی ترین سرور بود اخر هم ناتار صد کرد
جالب ترش اینه که همزمان بعدش تو سرور 6 راند دوم تاپ لیدر منطقه بودیم اخر سر هم واندر رو اکانت شایان 100 شد
بگذریم بعد از بسته شدن ای ار تیم های ایرانی روانه دات کام که این سرور 4 هست با دوست خوبم صابر فریندز از بچه های قدیم ان ای رجیستر کردیم
http://uupload.ir/files/33ki_سرور_4کام.png
اینجا گارنای خودمو میزارم خوشحال میشم شمارو به چالش روم جنوب شرق دعوت کنم تا از سرور های 3ایکس ای ار و اتحاد های معروف تن صحبت کنیم
یا از سرورهای بگم که با اینکه احسان روکو و هادی پی جی ان و (سید) و بقیه دوستانمون متا با ما بودن ولی به بعد کتیبه ها نمیرسیدن
اسم اتحادشون به خودکشی نهنگ ها تغییر میدادن و میرفتن
شما میتونی کمی
فکر کنی ندونستن عیب نیست اما اینکه خودتو به ندونستن میزنی یا از دوستانتون از سابقه سایدتون مطلع نیستی حداقل سر به زیر
باش تا کامروا بشی از اتحاد های اساطیر پرس و جو کن کمی.
در کل از اینکه باهاتون بحث کردم و هی وقتتونو گرفتم و باعث شدی بزرگتر بشم (بقول بزرگان امثال شما گنده بشم) مکررا عذرخواهی میکنم
زیاد پست نمیزاریم این ایدی فروم هم خیلی قدیمی هست از دومین سرور اینجا ثبت خورده بیشتر پست های خوب رو دنبال میکنیم
این ایدی گارنا من استقبال میکنم و خوشحال میشیم از مصاحبت با شما
Exil3d.StOrm
یاحق
-سروش-
داداچ شما با این همه افتخارات که گفتی دوال کسرا و امیر رضا بودی دیگه طبق این عکسی که دادی ؟
البته جسارت نباشه چون رفیقن جفتشون
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ویرایش توسط The UnderTaker : 10-07-2016 در ساعت 04:30 AM
دلیل: صحبت پیرامون مولتی هانتر و مدیریت
AreF
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن