نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arash :d نمایش پست ها
    [size=3]به به عشق منو ببین :دی حاجی خدا ما رو زده ، کیو بزنیم دیگه آب و هوا خوبه !؟ شنیدم سرد شده سمتت :دی تاپ چجوری شده !؟ یکی 2باره مولتیاشو کشیده بالا دیگه :دی بقیه چیزاش خیلی عجیب نیس الا این دوستان دشمن محیط زیستمون :دی البته میخوام نوک پیکان رو بگیرم به سمت یکی از هم سایدیات در مورد تاپ عشقم :دی واقعیت اینه من هم بیابون بازی کردم ، هم تو خاکستری ، هم کنار مولتی هانتر ( البته خاکستری که v4 به بعد اومد ) ، تو همه ورژن قدیمیا شیرین کاری کردم ، مرکز با لامبورگینی بودم و فقط خفت زدم ، کار مولتی هانتر ده زدم و واندر کشیدم بالا ، واندری که رو 1|0 بود خودمونم نفهمیدیم 100 که شد ، ش.غ 100 کرد یا ش.ش ( رجوع شود به سرور 3 راند 1 اکانت mhamohi ) بیابون هم بودم که از قضا همون v3.6 که رومن بودم و اون فضاحتا ببار اومد هم تو بیابون بودم واسه همر واندر زن ، ولی چیزی که تو بیابون ثابت هس ، ریدت و آبادی ها و واحه ها دورته ، واقعا عجیبه که چطور میشه بیابون نشینا تو این تایم ریدشون بیشتر میشه نسبت به هفته قبلشون :دی واقعیت اینه که ، بیابون نشینی ، از یه تایمی به بعد ، بدون داشتن مولتی ( که معتقدم حتی مولتی هم داشته باشی یه کم دیرتر باز این جریان پیش میاد ) کلا همر و اکانت از یه تایمی به بعد کامل قفل میشه پس دیدی تاپ چیزیش عجیب نیس :دی اوناییم که میگن مولتی نمیزنن دروغ میگن ))) هر کی گفت نمیزنه بگو خودم نشون بدم بهت چجوریاس ریدش ))) عمو شایان شانگفی جداس از این بحثا البته ، خودش هم گفته هم میدونه چی کار میکنه ! این دوستایی که میان میگن واحه رو نمیدونم چی بگم ))) ولی خب ، حتما واحه میزنن دیگه ، ما به همه گفتیم واحه میزنیم ، شمام بگو زد )))

با تشکر

نفسم گرفت . بابا یه خورده آروم آروم شلوغ کن فروم رو )
    آرش میگن یه فرومی زدن برا اعلام آمادگی برا سرور m1 . همه دوستان هم رفتن اعلام کردن که میان جنوب غرب
    من به شخصه رفتم اعلام کردم خودکار ندارم . شما و عارف موندین . بیاین اعلام کنین میرین جنوب غرب یا مثل من خودکار ندارین
    قراره بعد استارت خود جنوب غرب رو 4 ساید کنن . واندر ها رو هم بیارن -200 -200 بزارن

اینقدره دوست دارم بازی رو . اما هیمن که توی فروم دوستان شاخ میان و چیز میز مینویسن دیگه آدم پشیمون میشه از بازی کردن و فروم اومدن
    http://l1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7&eid=1
    خداییش ظلم نیست در حق ما که با نفر 10 ام تاپ غارت 12 میلیون اختلاف داریم ؟
    کسی یه آبادی منابع بده سراغ نداره ما هم بزنیم ؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    نفسم گرفت . بابا یه خورده آروم آروم شلوغ کن فروم رو )
    آرش میگن یه فرومی زدن برا اعلام آمادگی برا سرور m1 . همه دوستان هم رفتن اعلام کردن که میان جنوب غرب
    من به شخصه رفتم اعلام کردم خودکار ندارم . شما و عارف موندین . بیاین اعلام کنین میرین جنوب غرب یا مثل من خودکار ندارین
    قراره بعد استارت خود جنوب غرب رو 4 ساید کنن . واندر ها رو هم بیارن -200 -200 بزارن
    اینقدره دوست دارم بازی رو . اما هیمن که توی فروم دوستان شاخ میان و چیز میز مینویسن دیگه آدم پشیمون میشه از بازی کردن و فروم اومدن
    http://l1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7&eid=1
    خداییش ظلم نیست در حق ما که با نفر 10 ام تاپ غارت 12 میلیون اختلاف داریم ؟
    کسی یه آبادی منابع بده سراغ نداره ما هم بزنیم ؟
    سلام وخسته نباشيد
    داداش من خودمم خودكار نداشتم از سجادمون گرفتم تونستم برم جنوب غرب شما هم بگير ازش

اقا عارف هم جنوب غربي بودن مث من تازه وارد خودكار نميخوان اتفاقا شنيدم خودكار هم ميفروشن تو جنوب غرب

3. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

کلمات کلیدی این موضوع